Kızlar yorumlarınızı bekliyorum.. Ne yapabilirim ?

sende onun hos olmayan bir tarafiyla kendisini ez anlasin o zaman karsisindakinin nasil üzüldügünü :mymeka:

ve sen bu adamla evleniceksin ya benneyaptımki

yarin kilo alirsin siskosun der

oteki gun boyun kisa der

bi sonraki gun bakimsizsin der

gozlerinin alti cökmüs der

der de der yani bugun bunu diyebiliyorsa sana mirmirmirmir

rus olayina hic girmiyorum bile

Canım benım yanlıs anlama benı lutfen ama nısanlanmadan once gormemısmı zayıf oldugunu?? Ayrıca madem rusları ornek verıyor,rusla nısanlansaymıs o zaman..Yanı sana yaklasımı cok yanlıs,incitici..

ttalım bu konu biz ilşkiye başladığımızdan beri war her zman dyordu zayıfsın kilo al diyee ama ben üstünde durmadım ewet yaklaşımı çk yalnış bunu bende kabul ediyorum zatenn

ttalım bu konu biz ilşkiye başladığımızdan beri war her zman dyordu zayıfsın kilo al diyee ama ben üstünde durmadım ewet yaklaşımı çk yalnış bunu bende kabul ediyorum zatenn

Kıyamam sana ben,hep böle kalcaksın dıye bırsey yok..Ben yenı evlendım,49 kılo ıle evlendım sımdı 51 kıloyum..Kendımı daha ıyı hıssedıyorum..Cunku kendımı bıldım bılelı kuru bırseydım..Düğün zamanı cok stres yapmıstım çirkin gelın olcam dıye ve bu stresten dolayı dahada zayıflıcam dıyede korkmustum anlıcan :) Ama bıras topladım,bıde bebişin olunca alırsın zaten..Sıkma o guzel canını..

Arkadasim neden bu kadar yönlendiriyorsunki kendini nisanlin tarafindan...

Sen kendinden memnunmusun, kendinle barisikmisin, kendini güzel buluyormusun??

Tamam ona neymis ya....Mayista evelencek adam simdi fark etmis senin fiziksel eksiklerini (ona göre):1closedeyes:

Sana söyle ol böyle ol kilo al spor yap falan dedigi zaman ver agzinin payini, ben kendimden ve halimden memnunum, sen memnun degilsin mayisa daha var git bir rus oteline kafana göre bulursun de...essek degilse anlar, eger anlamazsa?...ben olsam ne yaparim bilirim ama sanada yap diyemem arkadasim...

Kendi balkon göbeklerine, kel tepelerine, igrenc dislerine, katir tirnaklarina bakmazlar kadinlarin incigini cicigini kurcalarlar ama, erkek milleti iste yuhhhhhh

Hayirlisi olsun insallah:teselli:

redlowe kardeşim,
sen kilondan kendinden memnun musun?Aynaya baktığında kendini güzel görüyor musun?
Eğer cevabın Evet'se nişanlının söylediklerini bir kenara bırak,bir genç kız veya kadın kendini güzel hissediyorsa görüntüsünden memnunsa sırf eşi nişanlısı istiyor diye değişiklik yapmamalı,başkası için kendinde yapacağın hertürlü değişiklik seni mutsuz eder,sen kilo almak istiyorsan veya saçını sarıya boyamak,ya da makyaj stilini,giyim kuşamını baştan aşağıya yenilemek,bunları kendin için yapmalısın,eşinde olsa başkası için değil.

Sen nişanlına desenki göbeğin var ben üçgen vücutlu erkeklerden hoşlanıyorum,hemen sana beni beğenmiyorsan git başkasını bul diye başlayan nutuklar atmaya başlar,nişanlının kendi komplekslerinin senin üstünde baskı yaratmasına izin verme,ki sen bayansın,bugün zayıf olursun yarın kilo alırsın,tek derdin kilo almak olsun.

Nişanlına taviz verme şimdiden,senin üstünde böyle baskılar kurmasına müsade etme,erkekler uyanıktır,bugün kilonu bahane eder yarın başka birşeyini,sen onu olduğu gibi seviyorsun o da ya seni olduğun gibi sevsin ya da rusların otelinden kendine yeni bir nişanlı bulsun:mymeka:

"ben senin yanında küçük kalmıyorum sen benim yanımda büyük kalıyorsun " de bakalım nasıl oluyormuş.
ayrıca evet zayıfsın ama çok abartılı bir zayıflık değil bence, 36 bedensindir diye tahmin ediyorum..
kaldı ki ruslar ne alaka? rus kadınları kilolu ve güzel de benim mi haberim yok, bilakis millet hem zayıf hem uzun diye beğenir onları...

Nası yaa o ne bılıyomus rusların kaldıgı otellerı.Sen ılk tanıstıgınızda 80 kıloydun da sımdı mı zayıfladın sankı allahım yaaa anlamak mumkun degıl.Neden senı oldugun gıbı degılde kendı ıstedıgı sekılde gormek ıstıyor?Daha guzel olmanı ıstıyormus pehhhh.Acaba sen ona soylesen yanımda yaslı duruyosun şunu yap bunu yap dıe nasıl bı tepkı verır acaba.Egolarını tatmın etmek ısteyen erkeklere sinir oluyorum.
Allah sana sabır versın.Umarım hersey ıstedıgın gıbı olur...

bana da oyle geldi. kendisi brad pitt filan zannedersem. o seni ruslarin oldugu otele goturmek istiyorsa sen de onu italya'ya gotur.

ben de tam onu yazacaktim. Italyan erkeklerinden bahset biraaz. ne kadar anlayisli romantik karizmatik ve yakisiklli!!!

Allah im. ben olsam git o Rus kizlari ile evlen io zaman derdim. terbiyesiz..

kendi brad pitte mi benziyor acaba merak ettim.....................sende ona kusur bul konusma arasinda 28 yasindasin ama masallah kas falan yok pelte gibisin de terbiyesize bak ruslarin oldugu otelde ne vitrin mi bu gidip seyredip ornek alicakmisin millet zayif olayim diye ugrasir bu seferde kilo ver der erkek milleti bence sen herseyi sadece kendin icin yap onun icin degil gobegin icin egzersiz yap kilo almak istiyorsanda dr git ama canin isterse kimse icin degil sadece kendin icin

ben senin yerinde olsam ilk diyeceğim şu olurdu.kötükedihüso
" rus kadınları he otel he sen çok gidiyosun galiba o otellere ?" der bide üstüne küslük çıkarırdım. "hiç kusura bakma benim rus karısı olmaya niyetim yok.git o zaman kendine rus karısı bul" der noktayı koyarım ben ne düşüncem bırakırım o düşünsün bu saatten sonra.... :dilcikar:

senin nişanlının canı kötek istiyor,seni nasıl sevip nasıl kabul edip nasıl nişanlandıysa şimdi de değişmeni istemeyecek

çok kompleksliymiş nişanlın ve seni de kıskanıyor genç olduğun için

senza ya katılıyorum sen de 'ben senin yanında küçük kalmıyorum sen benim yanımda çok büyük duruyorsun ' de bakalım ayarı ver

o kim oluyormuş ki seni ruslarla kıyaslıyor

ruslar kendisine bakmadığı için mi bu kıyaslama aklına gelmiş

ayrıca kilon da boyuna göre düşük değil ki ne güzel keşke ben de o kiloda olabilseydim

senin nişanlın kusura bakma ama ezik ve seni çekemiyor

erkekler de kadınları çekemez bazen bu dediğim tuhaf gelmesin sana

Canım bi kere boy ve kilo orantın gayat hoş, keşke ben de o kiloda olabilsem... O sana söyleye söyleye seni de inandırmış çok zayıf olduğuna, çok zayıf değilsin anken gibisin maşallah....
Rus kızlarıyla karşılaası da çok saçma onlar da hemen hemen bu kilolardalar onlar da vücut ölçülerini korumaya çalışıyorlar...
Bence hiiiç istifini bozma bi arkadaşın dediği gibi sen ona de ki : ben yaşımı gösteriyorum, sen benim yanımda büyük duruyorsun şöyle spor giyin biraz bakım yap kendine falan de..Bırak o düşünsün...
Ayrıca aranızda çok yaşfarkı yok benim de eşimle aramızda 5 yaş var, niye bu kadar sorun ediyor anlamadım. Biraz kompleks var galiba....

kesinlikle kompleksli, kusura bakmayın ama sizi görüp beğenip nişanlanmadı mı bu adam? böyle biri kilo alsanız bu kez de çok kilolusun, bak ruslara nasıllar diyebilir. hoş değil.

bu erkekler ne istediklerini bilmiyolar.nişanlinin aklına uyup,kendini yıpratma derim.hepsi bölye benim eşim kilo almamı isterdi.şimdide eski halime gelmem için,bana neler teklif etmiyor. ee ben onun oyuncagımıyı. ben kendimle barışıgım diyip işin içinden cıkıyorum.

çok çirkin nişanlınızın yaptığı :1closedeyes:
nişanlanmadan önce görmemiş miydi seni yasakkelime
valla kusura bakma ama ben böyleyim efendim beğenmiyorsan kapı burda derim yeminle

Gözü ruslar da olan bi adamla evlenmek istediğinize emin misiniz. O yanında sevdiği birini mi istiyor yoksa yoksa göz zevkini okşayan birini mi? Çok saçma ve aşağılayıcı bir durum gibi geldi bana. Hani sağlığınız için kilonuzla uğraşmasını anlayabilirm ama bu şekilcilik ilerki zamanlarda hiç hoş sonuçlar doğurmaz bence. Dikkatli olmanızda fayda var...

en gicik oldugum sey bir erkegin kizin kilosuna karismasi.. ona neymis ya? ruslara bak da utan ne demek? rezil ederdim ben onu oracikta, utanacak biri varsa o da kendisi, konusmasini øgrensin önce sana akil vermeye kalkmadan..

ayrica sen ne dedin o rus konusunu acinca? ben bunu cok merak ettim..

nişanlın ağzından çıkanları duymuyor heraldeklava:
sen kafana hiçç takma canım,beğenmiyorsa kendi bilir,kilo alıcam diyede uğraşma hiç

ayy bu ne iğrenç bir konuşma
ne demek rusları görde utan kendinden
madem yanında küçük durmanı istemiyor,seni kendine yakıştırmıyor,o zaman kendi yaşıtı olan etli butlu biriyle evlenseymiş:mymeka:
sende bende seni italyan erkeklerin olduğu bi otele götürcem onları görde utan kendinden,hanzoluğundan deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…