Kızlar yorumlarınızı bekliyorum.. Ne yapabilirim ?

Arkadaşlar biz bu sorunu hallettik zaten bunun dışında bi problemimiz yoktu çok mutluyuz dün ailecek buraya geldiler bu günde sabah yola çıktılar herşey çok güzell çok mutluyum o konuyuda halletik artık hiç öyle birşey söz konusu değil ben seni olduğun gibi seviyorum diyor aileme anneme babama herkese karşı çok saygılı ailem çok sevdi olumsuz yorumlar yapmayın artık lütfen hepinizi öpüyorum çok teşekkürller şekerlerr a.s.a.s.

:bbo:
Seni olduğun gibi sevmesi... ışte olay bu... a.s.

Baştan söyleseydi bunu , kimse bu söze olumsuz bir yorum yapamazdı zaten,ama senin konun çok farklı başladı , hatırlarsın canım bak;

"seni rusların olduğuu bi otele götürücem utanrsın belki kendindenn dedi bana sanki çk çirkinimdee bana kızma ben senn dahaada güzel olmanı istiyorum diyor yanımda küçük

durmamı istemezmiş
"

Sana soruyorum şimdi ; Sen olsaydın bu yorumu okuyan , sen olumlu şeyler yazar mıydın bu arkadaşın nişanlısı hakkında CADIARZU

Olumsuz yorumlar yapmayalım canım olur , olumsuz bir durum olmasın biz de yapmayalım !!!

Mutluluklar ...

Son düzenleme:
dogrusunu söylemek gerekirse benimle nisanlanan BENI OLDUGUM GIBI KABUL ETMESIDIR. nisanlandiktan sonra bana kompleks yapip yüzüme vurmasi hos degil. gercekten ben olsam incinirdim. Ben balik etliyim, zayiflamayi düsünüyorum ama böylede memnunum ve beyenen de böyle beyensin kardesimmm :) madem niye nisanlanmis??? daha güzel olmani istiyorum demis bide, ne alakasi var?

ay ben yukarsini okumamisim, oldugun gibi kabul ediyorum dediyse ok sorun yok, MUTLULUKLAR DILERIMMM, darisi benim basimaaa :))))

cnm tşkkr ederim =) yalnız ben olumsuz yorumlar yapmayın derken konuyu takip etmeyen arkdaşlar okuyup direk yazıyorlar yani artık ortada bi sorun kalmadı bunu yazdım ama göremeyenler için halletim ve bu yüzden olumsuz yorum yapmayın yalnış anlamışsın kafamçokkarıştı

Canim 2 yildir sana bu sekil yorumlar yapiyordu kilo al,hele ki rus kizlarla kiyaslamasi vs vs de
2 ay icinde nasil birden degisip te seni oldugun gibi kabul etmeye karar verdi basina saksi falan mi dustu?
Nisanli iken sana bukadar baski yapip seni rus kizlarla bile kiyaslarsa,
evlenince kiyaslamayi birak direk rus kizlarina gitmesin?
Hem nereden biliyormus rus kizlarini, o tur otellerini vs, sen ona cikisacagina bu konuda
gelmis buraya ne yapayim nasil degiseyim de nisanlim mutlu olsun diyorsun.

Kusuruma bakma ama bana inandirici gelmedi
simdi sorunu hallettik diyorsun ama bence cok iyi dusun derim bu gecici bir degisme
olabilir
evlendikten sonra ayni sorunu yasamani istemem, seni daha buyuk komplekse sokar cunku.

aha yorum budur

konu hallolduysa şekercim yetkililerden kapanmasını rica etmelisin yerimseniben
kalkıpta 11 sayfa kim ne yazmış durum değişmişmi diye okumamızı bekleyemezsin... yerimseniben

mesele hallolduysa ne mutlu sana a.s.

sensi bu kıyaslamayı bu konuyu açtığım zamn yapmıştı yoksa 2 senedir bana aynı şeyi söylemiyorr. bana kilo al yemek yee demesinin sebebide ilerde hasta olmamdan korkuyo çok zayıfsın aileside çok dedi bana kolların çok ince kırılcak sanki diyolar. nişanlımın söyleyiş tavrı gerçekten çirkindi arkdaşlar kabul edyorum bunu ama hallettik k.kdan sizin desteklerinizle konuştum onunla bu konuyu oda bana seni kıskandırmak için öyle söyledim belki daha çok yemek yersin diye dedi rus kızlarınıda nerden tanıdığı diğer sayfalarda yazdım arkdaşlar =)

bence boyuna göre kilon normal. zayıf değilsin. bende 1.63 üm, kilom 50. 1 sene öncesine kadar 42 kiloydum :roflol: insan gerçekten çok rahatsız oluyo böyle diyen birileri olduğunda.
sipraktin diye bi şurup var, onunla 8 kilo aldım ben. 15 20 gün kadar günde 1 çay kaşığı içmiştim, iştahımı açtı kilo almaya başlamıştım. bende az yemem ama alamazdım kilo, bünyeden olsa gerek. şükürler olsun iyiyim şimdi.

bence kilon gayet iyi kendi çok iri heralde artık zayıflık makbul herkez kilo vermeye çalışıyor ayrıca evlenince doğum yapınca zaten alırsın erkeklerin bu rus örnekleride sinir bozucu ayrıca biz de o zaman onlara italyan erkeklerini örenek gösterelim çook çirkin bunlar çooook

canım alınma ama sana düpedüz hakaret etmiş. allahım nişanlımdan böyle birşey duysam ne yapardım bilmiyorum. ama kesinlikle ilişkini gözden geçirmeni tavsiye ederim. onun da göbeği oldu anlaşma yaptık demişsin ama bi evlikilk bu şekilde yürümez. fiziksel özelliklerden güzelliklerden yada kusurlardan çok daha önemli şeyler var iki insanı tek bir eve koyduğunda. herşeyden önce seni sen olduğun için sevmeli. tabii ki sen de onu. rus kadınları gör VE DE ÜSTÜNE ÜSTLÜK UTAN. ne demektir bu ya? bence onun bu kompleksli yaklaşımlarına hiç uyma ve onunla sen göbeğini erit şunu yap bunu yap deme. aksi takdirde evlendiğinde çok daha önemli meselelerde senin onun yanında olduğunu görmeye ihtiyacın varken böyle kendini kötü hissetmene sebep olacak. unutma sen herşeyden değerlisin bir kadın olarak. kendini kusurlu hissetmene sebep olmasına izin verme derim. nacizane fikrim

canım sende dert etme aynısını bana sadece nişanlım değil bütün ailem söylüyor. erkek tarafıda dahil. yemek filan hikaye. bazı bünyeler almıyor kilo. zorla değil. bende 1.80 boyunda 57 kiloyum. kollarım çok kötü. kopacaklar nerdeyse. herkesin bünyesi bir değil. sağlıklıysan problem yoksa hiç takma kafana. ayrıca rusların hepsi güzelmiymiş sor bakalım. beni tatile gittiğimde otelde herkes rus sandı fazla konuşmuyordum. anlamadılar. eee ne farkımız kaldı onlardan :)))) gül geç takma kafana

benı kıyaslayacak olanın alnını karışlarım..ne demek onlar guzel sen utanırsın..
çarp tokadı ağzına yaa..o kım de senı yermişte yermiş laflarla..
ayıp yaa..nışanlanınca yanına layık görmemiş..
sizin gurunuzu daha fazla düşünmelı,alın karşınıza konuşun..izin vermeyın bu davranışlara..
siz memnunsanız halınızden kımse gık dıyemez..fikir belirtır ama karışmaz karşı taraf..sizinde bır alanınız var kendınızle ılgılı..o alana kımse gıremez..memnunsan kendınden hıç dert etme arkadaşım..ama al karşına konuş..saygı duysun sana..lakayt olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…