Kızlar yoruma bekliyorum. Kocamı mastürbasyon yapmak üzere iken yakaladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav kadın onu mu diyor? Çift zaten bebenin yanında sevişiyormuş, kadın ona sesini çıkarmamış bunun yanında mast masum kalmıyor mu diyor?
Ben de kalmıyor diyorum. Çocuğun yanında mast yapmak da masum değil diyorum. Bir insanın kendi evladının yanında mast yapmak istemesini masum bulmuyorum diyorum. Ok?

Ben de kalmıyor diyorum. Çocuğun yanında mast yapmak da masum değil diyorum. Bir insanın kendi evladının yanında mast yapmak istemesini masum bulmuyorum diyorum. Ok?
Yahu bende bulmuyorum, okumadınız mı mesajlarımı. Ahlaksızlığın daniskasıdır dedim ama burada değinilen konu farklı.
Çift başından beri bebeğin yanında seviştiği için normalleştirmişler, konu sahibi en başında buna bir sınır getirecekti ki rütbeli asker kocası bu cesareti bulup normalleştiremeyecekti.
Geminin aynı tarafındayız, okursanız anlarsınız

Asıl sorun bebek uyanık mastürbasyon yapması ama sen ben varken nasıl mastürbasyon yapar diyorsun. Herkes anne baba olmasa keşke. Evi başına yıkman lazımdı. Nasıl bunu görmezden gelirsin? Ayrıca anlamaz etmez dene anlar. Bilinçaltı bu. Az çocuk gelişimi kitabı oku

Oda da çocuğun yanında sevişirken (sesli olur ya) o sorun olmuyor da sessiz mast mı sorun oluyor anlamında demiş konu sahibine. Hani siz sesli yaparken çocuk önemli değil gibisinden

Hiç kalkmasa ne yapacaksınız,bekar halimle konuya yorum yaptım hey Allah'ım.... Adet olduğunuz için yanaşmamıştır. İstemiş belli ki

Çocuk odadayken de sevişmek ne bileyim, ben kedileri bile kovalıyorum
Aman kedili evde kapıyı açık bırakıp işe girişmeyin, bizim kedi arkadan sinsi ve sessizce gelip bizi seri patileyerek cırmaladı. Bizde bebek, kedi, köpek, papağan, kaynana derken; merdiven sahanlığı efendime söyleyim çamaşır odası bulduğumuz yer neresiyse artıkın kaçak göçek oluyor. Yine de çocuğun yanında hiç yapmadık, bizim sorunumuz namussuz kedimizin baskınları

Siz lafı nerenizden anlıyorsunuz. Size göre sorun olabilir ama bana göre yok anneliği siz mi bana öğreteceksiniz. Beneğim uyurken kocamla beraber olmak neresi ayıp ??bebek bizim odada yatacak tabi ki bende kocamla odamda beraber olacağım. Bebeğim gözü önümde felan sevişmek çok mu filme bakıyorsun sen.

O hatayı yapmadık sanıyorsan çok yanılırsın swan, bir pusu sonucu cırmalanma manyağı edildik artık kedi ne oluyor sandıysa o gün bugündür giremezler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…