• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yine haklı çıktınız çok safım gerçektennnn :((

Yerinde olsam söleyeceğim tek şey benim geçmişim seni senin geçmişin beni ilgilendirmez demektir.Ben bugüne bakarım sen eğer geçmişe takılıyorsan bak kapı açık . Eski sevgilin sana onca hakaret edicek o buna hiçbişey yapmadığı gibi bunları başına kakıcak. Olucak şey değil.

aynen öyle. eski sevgilim konusunda yanımda oldu. laf ettirmedi ona. ama sonra yüzüme vurdu işte. yaptığı kesinlikle doğru değildi...

Gecmis konularina bakiyorum surekli ayni konu ya sen cok safsin yada bizi kekliyorsun
Adamin ailesi zengin diyorsun adam seni sigir gibi sagiyor donuna varana kadar sana aldirmaya calisiyor ses cikarmiyorsun
Adam hakaret ediyor seviyorum diyorsun bekaretini ispatlaman icin cinsel iliskiye girelim diyor normal birseymis gibi konu acip buraya soruyorsun
Kac yasina gelmis adam kimseyle birsey yasamadim diyor inaniyorsun
Akilli mantikli gelmiyor bana bunlara nasil kaniyorsun yasin var meslegin var okumus kulturlusun anadolunun kus ucmaz kervan gecmez koyunde buyumediysen eger bunlara inanmaman gerek butun uyelerde surekli uyariyor bu israr neden

bu işaretlediğim kısım doğrumu gerçekten:KK62:
konu sahibinin başkaca delil aramasına gerek yok ki bu adamın beşpara etmeyeceğine dair.

konu sahibi arkadaşım sevgili pelin,
sen hala ve hala ciddi ciddi bu adamdan bişey olur mu diye niye uğraşıyosun ki.
şimdi şu okuduğum cümle için bile ben adamın yüzünü gözünü parçalardım öyle böyle değil.
nasıl sakinsin,nasıl tepkissizsin ve hala neden affetmek için uğraş veriyosun?
git kendine özü sözü bir sağlam karakterli bi adam bul,Allahını seversen!!!!

arkadaşlar biliyorum konularımdan sıkıldınız ama sürekli bişeyler oluyor. anlatmak zorundayım. benden sıkılanlar okumayın cevap vermeyin :/

daha öncede sormuştum. şu an 2. sevgilimle çıkıyorum. 1. sevgilim 2. siyle çıkarken geldi yaşadığımız herşeyi anlattı. sevgilim bana inandı ayrılmadı.

ilk sevgilimle yaşadığımda bir kaç kez olan öpüşmekten çok ileri gitmeyen bir durumdu. ve sevgilim bunu çok abarttı. tartışmalarda ağır laflar etti. (o..... ve k.... dedi bana düşünün)

bana dedi ki geçmişte benim sevgililerim oldu ama bişey yaşamadım. bugün öğrendim ki kız gelip bunda kalmış bir kaç kere. bunun yatağında uyumuş bu başka yerde yatmış aralarında bişey geçmemiş. öpüşmemişler bile. ama kız buna sürekli yaklaşmak istiyomuş bu istememiş. ne kadar doğru tabi yaşamadıkları mechul. kimseye güvenim kalmadı...

bana öpüştüm diye yapmadığı hakareti bırakmadı ama kendide masum deilmiş. o gözyaşlarıma yazık değil mi benim :KK43: kızdım sen bana nasıl laflar ettin diye tabi..

sizce bu adama ne diyim öfke kocaman oldu içimde bana yaptığı büyük haksızlık değil de ne .....
öpüşünce masumiyetini kaybetmiş oluyorsun yani?
Sen el değmemiş ol, o sana sonuna kadar dokunma hakkına sahip olsun. böyle bir tezatlık var mı Allah aşkına?

bu işaretlediğim kısım doğrumu gerçekten:KK62:
konu sahibinin başkaca delil aramasına gerek yok ki bu adamın beşpara etmeyeceğine dair.

konu sahibi arkadaşım sevgili pelin,
sen hala ve hala ciddi ciddi bu adamdan bişey olur mu diye niye uğraşıyosun ki.
şimdi şu okuduğum cümle için bile ben adamın yüzünü gözünü parçalardım öyle böyle değil.
nasıl sakinsin,nasıl tepkissizsin ve hala neden affetmek için uğraş veriyosun?
git kendine özü sözü bir sağlam karakterli bi adam bul,Allahını seversen!!!!

bekaretimi ispatlamak için değil . o günkü olaylar sonucunda söyledi öyle bişeyi. bende kabul etmedim bitecekse de bitsin dedim. sonrasında ben sinirle söyledim dedi sen istesen ben yapmam öyle bişeyi dedi. kabul edilir birşey değil yoksa....

affetmek için uğraşmıyorum bende vurucam herşeyi yüzüne merak etmeyin...

öpüşünce masumiyetini kaybetmiş oluyorsun yani?
Sen el değmemiş ol, o sana sonuna kadar dokunma hakkına sahip olsun. böyle bir tezatlık var mı Allah aşkına?

dimi onu da dedim.o beni evlenceği insan olarak görmüş o yüzden yaşamış. yoksa geçmişte yaşamamış.. gerekçesi de bu pek bi mantıklı...

Aynen. Öpüşme olayını diyorum...

takıntılı bu konuda. kendisi daha önce öpüşmemiş güya. bende de hata vardı eski ilişkimi biliyordu yeni ayrılmıştım. en başında sordu ben de çekindim anlatmadım tam olarak ne yaşadığımı. o zaman anlatsaydım bitermiş keşke anlatsaymışım..

adam sana hakaret etmiş sen hala geçmişte sevgilisi evine gelmişten bahsediyosun...

takıntılı bu konuda. kendisi daha önce öpüşmemiş güya. bende de hata vardı eski ilişkimi biliyordu yeni ayrılmıştım. en başında sordu ben de çekindim anlatmadım tam olarak ne yaşadığımı. o zaman anlatsaydım bitermiş keşke anlatsaymışım..

Hatayla ne alakası var ki?
Sonuçta bu tarz şeyleri birine anlatmak zorunda değilsin.
Kaldı ki alt tarafı öpüşme...

arkadaşlar biliyorum konularımdan sıkıldınız ama sürekli bişeyler oluyor. anlatmak zorundayım. benden sıkılanlar okumayın cevap vermeyin :/

daha öncede sormuştum. şu an 2. sevgilimle çıkıyorum. 1. sevgilim 2. siyle çıkarken geldi yaşadığımız herşeyi anlattı. sevgilim bana inandı ayrılmadı.

ilk sevgilimle yaşadığımda bir kaç kez olan öpüşmekten çok ileri gitmeyen bir durumdu. ve sevgilim bunu çok abarttı. tartışmalarda ağır laflar etti. (o..... ve k.... dedi bana düşünün)

bana dedi ki geçmişte benim sevgililerim oldu ama bişey yaşamadım. bugün öğrendim ki kız gelip bunda kalmış bir kaç kere. bunun yatağında uyumuş bu başka yerde yatmış aralarında bişey geçmemiş. öpüşmemişler bile. ama kız buna sürekli yaklaşmak istiyomuş bu istememiş. ne kadar doğru tabi yaşamadıkları mechul. kimseye güvenim kalmadı...

bana öpüştüm diye yapmadığı hakareti bırakmadı ama kendide masum deilmiş. o gözyaşlarıma yazık değil mi benim :KK43: kızdım sen bana nasıl laflar ettin diye tabi..

sizce bu adama ne diyim öfke kocaman oldu içimde bana yaptığı büyük haksızlık değil de ne .....
kızabilirsin bana ama katıksız malsın !!! s... et adamı ya salak mısın sen be ezik misin sen elalemin p..lerine ezdiriosunuz kendinizi. b..bişey olmamıştır heee bekle sen olmamıştır !!! saf mısın nesin ayrıl gitsinne bğlılığın var ki bekliosun hala

Son düzenleyen: Moderatör:
bekaretimi ispatlamak için değil . o günkü olaylar sonucunda söyledi öyle bişeyi. bende kabul etmedim bitecekse de bitsin dedim. sonrasında ben sinirle söyledim dedi sen istesen ben yapmam öyle bişeyi dedi. kabul edilir birşey değil yoksa....

affetmek için uğraşmıyorum bende vurucam herşeyi yüzüne merak etmeyin...
ben niye merak edeyim ki.
senin kendi bileceğin şey en nihayetinde.

Valla bir erkek bana ağır hakaretlr edecek,ben suratına tükürüp gitmeyeceğim.Hala ben ne diyim diye burda konu açacağım.Ne dersen de.Sen gururunu avucunun içine koymuş arkana saklamışsın.Yazık ailelerinize.

selam, siz ayrılmamış mıydınız yahu? sevgilin sana emrivakiyle bişiler aldırıyordu, sonra ayrıldık konusu açtın ben seni takip edemiyorum arkadaşım...

önceki konularına yazacaktım buna kısmet oldu, çok benzerini yaşadım, sonunda aklım başıma geldiğinde yani ondan ayrılmak istediğimde tehditlerden tut, iftiradan tut, ailemi rahatsız etmekten tut her şeyi yaptı. işe başladığımda arkadaşlarıyla birlikte yemek yemeler, her şeyi bana ısmarlatmalar, benden para alıp ertesi gün bitirmeler. ben otobüsle seyahat ederken kendine uçak bileti aldırmalar. bu kesinlikle sevgi değil kesinlikle değil. bu adamdan kurtul. sana yalan söylüyor , seni kullanıyor.

selam, siz ayrılmamış mıydınız yahu? sevgilin sana emrivakiyle bişiler aldırıyordu, sonra ayrıldık konusu açtın ben seni takip edemiyorum arkadaşım...

önceki konularına yazacaktım buna kısmet oldu, çok benzerini yaşadım, sonunda aklım başıma geldiğinde yani ondan ayrılmak istediğimde tehditlerden tut, iftiradan tut, ailemi rahatsız etmekten tut her şeyi yaptı. işe başladığımda arkadaşlarıyla birlikte yemek yemeler, her şeyi bana ısmarlatmalar, benden para alıp ertesi gün bitirmeler. ben otobüsle seyahat ederken kendine uçak bileti aldırmalar. bu kesinlikle sevgi değil kesinlikle değil. bu adamdan kurtul. sana yalan söylüyor , seni kullanıyor.

ayrılmıştık. sonra barıştık. bişeyler aldırma durumu ondan sonra oldu. onun içinde laf söyledim. çok bozuldu. bi tek bilet aldırdım. onunda parasını vermiştim euro olarak dedi. ben sana bişey kitlemedim dedi.

Back