• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yine haklı çıktınız çok safım gerçektennnn :((

haklısınız. hala diyor ben sana öyle demek ister miyim. öyle olsan evlenmek istermiyim diye. ama dedin dimii. ne kadar üzülmüştüm. boş yere akan gözyaşlarıma acıyorum şu an ....
Merak ediyorum, size kaşar derken ne demek istemiş? Nasıl açıkladı bu durumu? "Kaşar gibi tenin var, yumuşacık" filan mı demek istemiş? Hayır bu sözler nasıl çevrilebilir yani?

kız şehir dışındaymış buna kalmaya gelmiş ama aralarında bişey olmamış... ben böyle bilmiyodum. kaldığını filan yeni öğrendim. çok safım çok inandım hiç öpüşmedim lafına. hala diyo o istedi ama ben yapmadım diye...
Kimse sehir disindan keyfi adamin evinde uyumaya gelmez konularinin fake ollabilecegi dusuncesi iyice artiyor bukadar onundekini gormeyen biri olacagini sanmiyorum oyuzden artik ben yorum yapmicam inanmiyorum cunku gercekligine bay bay

Her şeyi anlattı her şeyi anlattı, yahu ne yapmışsın ki anlamadım ben, benim akvaryumdaki balıklar da öpüşüyor. Kaçırdığım bir yer mi var?

evet bişey yok. uzun süreli bişeyde değil. sadece bir kez günü birlik şehir dışına gittim. sabah gittim akşan döndüm. bi yerde kalmışlığım etmişliğim olmadı. zaten ondan sonrada ilişki bitti. olan da bi kaç kez öpüşme bi yerimi görmedi etmedi. herşey dediğim bu.

Tencere kapak olmusunuz iste.... Sizde biseyler yasamissiniz, oda yasamis....beraberde biseyler yasayip gecinip gidersiniz...:ssz:

Kimse sehir disindan keyfi adamin evinde uyumaya gelmez konularinin fake ollabilecegi dusuncesi iyice artiyor bukadar onundekini gormeyen biri olacagini sanmiyorum oyuzden artik ben yorum yapmicam inanmiyorum cunku gercekligine bay bay

fake değil keşke fake olsaydı keşke. sevgililermiş gelmiş işte evine sehir dışından. ama bişey olmamış. ben buna nasıl inanıyım...

evet bişey yok. uzun süreli bişeyde değil. sadece bir kez günü birlik şehir dışına gittim. sabah gittim akşan döndüm. bi yerde kalmışlığım etmişliğim olmadı. zaten ondan sonrada ilişki bitti. olan da bi kaç kez öpüşme bi yerimi görmedi etmedi. herşey dediğim bu.

Ya kalsan etsen ona ne? Kendini niye ezdiriyorsun? Geçmişinin hesabını ona vermek zorunda değilsin. Belki seviyorsun aşıksın ondan normal geliyor yaptıkları ama değil. O bana bunu dedi kendisi de bunu yapmış diye kıstas yapacağına yediğin hakaretleri düşün lütfen.

Ya kalsan etsen ona ne? Kendini niye ezdiriyorsun? Geçmişinin hesabını ona vermek zorunda değilsin. Belki seviyorsun aşıksın ondan normal geliyor yaptıkları ama değil. O bana bunu dedi kendisi de bunu yapmış diye kıstas yapacağına yediğin hakaretleri düşün lütfen.

ona ne tabki. ama benimde tasvip etmediğim şeyler kalmak etmek. ben kendime de kızdım hep geçmiş ilişkim içinde. kendini ezdirmek olarak görmedim evet hataydı dedim..

yediğim hakaretleri zaten o zamanda kabul etmedim. hiç bi şekilde hakkı yoktu kesinlikle ama şimdi bunları duyunca aptal yerine konmuşum. ne hakkı var bana onları demeye diyor insan. çünkü ben yaşamadım sen yaşamışsın diye kınıyordu hep...

bence çok iyi oldu. sadece akan gözyaşlarıma acırım. ama gerçeği gördüm çok şükür...

haksız yere bana kullandığı kelimeleri yutacak bir bir .....

Yoo yutmayacak, dedi bir kere. Terketseydin o an anlamı olurdu. Onu anlatmaya çalıştık ya öteki konuda.
Hiç bir şey yaşamamış olsa bile dedikleri haklı olamazdı.

ona ne tabki. ama benimde tasvip etmediğim şeyler kalmak etmek. ben kendime de kızdım hep geçmiş ilişkim içinde. kendini ezdirmek olarak görmedim evet hataydı dedim..

yediğim hakaretleri zaten o zamanda kabul etmedim. hiç bi şekilde hakkı yoktu kesinlikle ama şimdi bunları duyunca aptal yerine konmuşum. ne hakkı var bana onları demeye diyor insan. çünkü ben yaşamadım sen yaşamışsın diye kınıyordu hep...
yaptigi hakaretleri kabul etmedim diyorsun.. o iliskiye devam etmen, kabul etmenin bi baska cesidi degil mi?

haklısın ama olsun bu şekilde tüm gerçekleri gördüm. içimde şüphe kalmıycak zerre...

Daha geç farkına varmandan daha iyi oldu böylesi o zaman, aynı hataları başkasında tekrarlama yeter. Dürüstlüğe, saflığa değer veren birini ara. Her denilene inanma tabi bu arada :KK53:

haklısın kabul etmek demek o an ayrılcaktım ama onu da yapamadım :(
kardesim, simdi yap ozaman.. neden bu kadar caresiz gibi davraniyorsunuz anlamiyorum gercekten! insanlar mutlu olmak icin evleniyor nisanlaniyor ne bileyim.. derdine ne oldu senin?

Geçmiş takıntın yüzünden ( Bundan sonrakine ne derim korkusu) adamı aklamaya çalıştın. Gör bunu.

Back