• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yine haklı çıktınız çok safım gerçektennnn :((

Eski konunuda okudum şimdikinide hep kendine safim safim diyorsunya sen saf değilsin canim anlamak istemiyorsun sadece. Bu saflık değil bilerek isteyerek yaşıyorsun ne yasiyorsan

Her iki konunda da sana bir sürü şey yazmışlar kızlar sana ama sen hala pastam dursun karnim doysun modunsasin

Isin özeti sevgilin bi garip sen bi garip tencere kapak misali.

bende de var gariplik belkide. sanırım herşey düzelsin istiyorum ama imkansız artık....

inşallah bu ssözleri sarfeden adamdan ayrılmışındır.

kizlar son durumu bildiriyorum. o konular tekrar acildi ve tartistik yine askerdeyken hemde. gecmiste herkesin hatasi olabilir dedim. seninde olmus dedim. kendi yaptigi hatalari kabul etmiyor..

ben yasananlari anlatsam helal olsun nasil kabul etmissin derler diyo. eski sevgilim duzgun biri degilmis ondan sonra bunun gibi birini buldugum icin sukretmeliymisim. iste eski sevgilim gelip anlatmistiya olanlari oyle biseyi kabul etmek cok zormus. bende uzerine gittim. belki yapmamaliydim askerdi ama konulari acan o oldu aslinda. kavga kiyamet koptu.

ayril benden o zaman diyo. su an sen bitiriyosun diyo. bende zorla tutamam yanimda dedim. daha onceden ayrilmak istedigimde boyle demiyodun diyo. evet onceden ayrilmak istemisti bi kac kez ben yalvar yakar ikna ettim. her seferinde yalvaricagimi dusunuyor saniirm.
bugünde Allah yolunu açık etsin. ben sana o kadar şey yaptım bana bunu diyosan mutlu ol dedi ve bitirdi her zaman yaptığı gibi. askerde zaten psikolojim bozuk diyo.

ben ne diyim bu adama :KK43:

akil verin

Back