- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napsin ayni seyleri yapti... ayrilcak degil yane yaptin konu sahibi?
son durum nedir acaba?
canım bak, senin tepkin karısında şaşırmış ve toparlamaya çalışmış ama olmamış, sen de farkettin. senden en son ne koparabilirse onu da almış bir güzel. bundan sonra sen böyle devam ettikçe bir bahane bulup senden ayrılacak hatta seni suçlayacak, karşında öyle bir konuşacak ki sen kendini suçlu hissedeceksin. bu tarz insanlarda sadece laf vardır,boş laf hemde. bu çocuk senin paranın peşinde. bak neredeyse birebir aynısı geldi başıma, bana sarhoş olup telefon açıp itiraf etmişti. arkadaşlarım diyor ki kızı kullan parasını ye, kendine şunu bunu aldır, ye iç. bana kıyafet al deyip dururdu, giderdik en pahalı şeyleri beğenirdi al diye. benim jeton düştü bitirdim zaten. bırak şu saflığı artık, geride bırak bu insanı. şu an başka biriyle evli hem de çok mutlu biri olarak bunu söylüyorum sana. bak kimler çıkacak karşına kimler. yok öpüştün yok bilmem ne bu ne ya, ne kadar aşağılayıcı şeyler böyle. bu kadar laftan sonra daha da bişi yapmazsan tu senin suratına!diger mevzulari da actin. herseyi konustuk. dedim sen nasil o kelimeleri kullanirsin. ben de onlari kabul etmem dedim. bi gun o. diyosun ertesi gun karicim bitanesun diyosun dedim. ben sana oyle dermiyim. sinir aninda dedim onlari. sende tartisma sirasinda hic alttan almiyosun hep uzerime yuruyosun filan dedi. ozur diledi tekrar. oyle oldugunu dusunsem yanimda isin ne. ben bu zamana kadar kimseyle bisey yasamadim hayatimda tek kisi olcak son olcak. annemi elini bi kisiye opturcem dedim diyor. o muhabbetlere girdi tekrar iste...
son durum boyle. ne birlesigiz ne ayriyiz.
bana soyledikleri aciklamalari hic mi hic mantikli gelmedi. ona gore de ben sucluyumdur.
bazi arkadaslar alayci alayci yazmis askitoom diyordur belkide diye. ne kadar kolay alay edebiliyorsunuz. sevgiliden ayrilmak cok mu kolay yoksa siz mi duygusuzsunuz ben mi asiri duygusalim cozemedim.
Sen şimdi bu adamı affettin mi? Ne olur afetmedim hayatımdan def ettim de.
canım bak, senin tepkin karısında şaşırmış ve toparlamaya çalışmış ama olmamış, sen de farkettin. senden en son ne koparabilirse onu da almış bir güzel. bundan sonra sen böyle devam ettikçe bir bahane bulup senden ayrılacak hatta seni suçlayacak, karşında öyle bir konuşacak ki sen kendini suçlu hissedeceksin. bu tarz insanlarda sadece laf vardır,boş laf hemde. bu çocuk senin paranın peşinde. bak neredeyse birebir aynısı geldi başıma, bana sarhoş olup telefon açıp itiraf etmişti. arkadaşlarım diyor ki kızı kullan parasını ye, kendine şunu bunu aldır, ye iç. bana kıyafet al deyip dururdu, giderdik en pahalı şeyleri beğenirdi al diye. benim jeton düştü bitirdim zaten. bırak şu saflığı artık, geride bırak bu insanı. şu an başka biriyle evli hem de çok mutlu biri olarak bunu söylüyorum sana. bak kimler çıkacak karşına kimler. yok öpüştün yok bilmem ne bu ne ya, ne kadar aşağılayıcı şeyler böyle. bu kadar laftan sonra daha da bişi yapmazsan tu senin suratına!
Konuşma daha neyi konuşuyorsun? Konuşacak ne kaldı sil at gitsin.Sana o kelimeleri sarf eden bi insana harcayacağın her dakika ziyan.affetmedim. kendisi de sasirdi. sok oldum boyle dusunmene filan dedi. su an burda degil. donunce konuscaz tekrar.
vermeyeceğini çok iyi biliyoruz. resmen kıvırmış anlasana. zaten gururlu biri olsaydı o parayı lazımdı o konuşmadan sonra. sen niye verdin peki? para gökten mi yağıyor sana anlamadım. neyse canım senin bitirmeye hiççç niyetin yok. illa kendin yaşamak istiyorsun belli. bazı kızlar var böyle, karşısındakinin karakteri kabak gibi ortada ama hala şans üstüne şans. son örneğimi verip kapatıyorum konuyu daha da cevap yazmayacağım kusura bakma çünkü hala kafanın dikine gidiyorsun. senin durumunda olan bir arkadaşım düğünden döndü, ailesine bile söyleyemedi günlerce.evet bende onu merak ediyorum. ihtiyacim oldugunu bile bile donuste o parayi vermezse zaten bitmistir iliski. zaten su an konustuk herseyi. cok sasirdim sok oldum boyle dusunmene filan dedi. iyi ki onlari almadan soyledin dedi. ama parayida almayi ihmal etmedi. ustelik babasinin verme durumu oldugu halde benden aldi. cok sasirdim demek oyle davranmak lazimmis dedi oyle gitti.
bende biliyorum ayrilirsam illaki cikicak karsima birileri haklisin....
vermeyeceğini çok iyi biliyoruz. resmen kıvırmış anlasana. zaten gururlu biri olsaydı o parayı lazımdı o konuşmadan sonra. sen niye verdin peki? para gökten mi yağıyor sana anlamadım. neyse canım senin bitirmeye hiççç niyetin yok. illa kendin yaşamak istiyorsun belli. bazı kızlar var böyle, karşısındakinin karakteri kabak gibi ortada ama hala şans üstüne şans. son örneğimi verip kapatıyorum konuyu daha da cevap yazmayacağım kusura bakma çünkü hala kafanın dikine gidiyorsun. senin durumunda olan bir arkadaşım düğünden döndü, ailesine bile söyleyemedi günlerce.
Yani borcunu öderse devam edeceksiniz. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Ama tahminlerim evlenince bol kişisel kredi borçlu konular beklediğimizi söylüyor.ben parayı özellikle verdim ve ihtiyacım var dedim. bakaalım dönüşte vercek mi diye. vermezse zaten biter ilişkim. böyle biriyle ben bi ömür yapamam..
Yani borcunu öderse devam edeceksiniz. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Ama tahminlerim evlenince bol kişisel kredi borçlu konular beklediğimizi söylüyor.
Hakkınızda en hayırlı neyse o olsun.