• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yine haklı çıktınız çok safım gerçektennnn :((

Sen birincisiyle ikincisini aldatmamissin. Bunları ikinciyi tanımadan önce yasamissin insan aman ben sevgilimle bi şeyler yasamayim bundan sonra sevgilim olursa ona nasıl izah ederim diye hareket etmiyor. İki sevgilinin de yaptigi çok saçma bence çıkar onları tamamen hayatından bi süre mola ver ve üçüncü sevgiline hiçbir şey anlatma olurda bi patavatsizlik edip biri anlatırsa da benden öncesi degil benden sonrası beni ilgilendirir diyen biri olsun ki kafan rahat etsin

Bir erkek nasıl kendini saklar ben anlamadım doğrusu, evine gelecek kız yatağında yatacak, o erkek de kendini saklayacak biz de bunu yiycez ok

Daha geç farkına varmandan daha iyi oldu böylesi o zaman, aynı hataları başkasında tekrarlama yeter. Dürüstlüğe, saflığa değer veren birini ara. Her denilene inanma tabi bu arada :KK53:

çok safım gerçekten..her denilene inanıyorum işte mal gibi. 3 gün 3 gece birlikte kalmışlar bişey yaşamamışlar.. gelmiş bana ilk sevgilim sensin diyor. benim geçmişte sevgilim olduğu için aşağılıyor beni... ne biçim bi insanmış. insanda az vicdan olur..

şeytan diyo ara kızı sor ne yapmış ne etmiş...

Bir erkek nasıl kendini saklar ben anlamadım doğrusu, evine gelecek kız yatağında yatacak, o erkek de kendini saklayacak biz de bunu yiycez ok

yatağında yatmış ama bu başka bi yerde yatmış. bişey yaşamamışlar. öpüşmemiş bile. kız istemiş bu istememiş...

olaya bakınn ...

Sen birincisiyle ikincisini aldatmamissin. Bunları ikinciyi tanımadan önce yasamissin insan aman ben sevgilimle bi şeyler yasamayim bundan sonra sevgilim olursa ona nasıl izah ederim diye hareket etmiyor. İki sevgilinin de yaptigi çok saçma bence çıkar onları tamamen hayatından bi süre mola ver ve üçüncü sevgiline hiçbir şey anlatma olurda bi patavatsizlik edip biri anlatırsa da benden öncesi degil benden sonrası beni ilgilendirir diyen biri olsun ki kafan rahat etsin

ben kimseye yanlış yapmadım evet. bi daha adımlarımı çok sağlam atmalıyım çoookkk...... yıkım yemek çok kötü...

yatağında yatmış ama bu başka bi yerde yatmış. bişey yaşamamışlar. öpüşmemiş bile. kız istemiş bu istememiş...

olaya bakınn ...
Şu hayatta en saf görünen erkekten bile korkcaksın, bunu öğrendim ben. Her ortamda farklı olabiliyorlar çünkü ve yalan söylemekten çekinmiyorlar..

çok safım gerçekten..her denilene inanıyorum işte mal gibi. 3 gün 3 gece birlikte kalmışlar bişey yaşamamışlar.. gelmiş bana ilk sevgilim sensin diyor. benim geçmişte sevgilim olduğu için aşağılıyor beni... ne biçim bi insanmış. insanda az vicdan olur..

hala ne yasamislar'in pesindesin..
bu son meseleyi ogrenmeden de ayrilmak icin cok sebebin vardi..

Yavrum sen doktor degilmiydin ? Anatomiyi biz mi sana ogretelim seytan diyor sor kiza neler yasadilar diyosun bide..Iliski olmasada boya badana olmustur iste.Simdi beni argo konusturuyosun yahuu.Sen bu heriften ayrilmazsin o yuzden bosa enerjini harcama.

Inansan 1000 kere ayrılman lazımdı dostum şimdiye kadar :) , şeytanı da hiç dinleme. Ne yapmışsa yapmış, sen de öyle. Bundan ötesini merak edenle duygusal bir şeye başlama, kafan rahat olsun. iki gereksiz insan oldu de geç. Yalan mı, değil.

hala ne yasamislar'in pesindesin..
bu son meseleyi ogrenmeden de ayrilmak icin cok sebebin vardi..

öğrenmek istiyorum. aylardır ben bişey yaşamadım geçmişte diyip duruyordu. eğer yaşamışsa bana yaptıkları ve söyledikleri ne diyim ki yatacak yeri yok bunun...

ya şöyle bi eski konularina baktim da.. uzuldum.. hep soyle basliyor; 2aylik bi iliskim var, 3aylik bi iliskim var, 4aylik bi iliskim var.. daha su kadarcik zamanda ne cok sorun sıkıntı.. edilen hakaretler ve soylenen yalanlar da cabası, asalakligindan da bahsetmistin.. amacim gecmisini kurcalamak degil, sana yardimci olmak.. neden izin veriyorsun buna?

öğrenmek istiyorum. aylardır ben bişey yaşamadım geçmişte diyip duruyordu. eğer yaşamışsa bana yaptıkları ve söyledikleri ne diyim ki yatacak yeri yok bunun...
bsy yasamasa da sana o hakaretleri etme hakki yok ki? tasvip etmeyebilir, kabul etmeyebilir.. bu durumda senle iliskisine devam etmez, olur biter.. ama o agir kelimeleri kullanamaz!

Inansan 1000 kere ayrılman lazımdı dostum şimdiye kadar :) , şeytanı da hiç dinleme. Ne yapmışsa yapmış, sen de öyle. Bundan ötesini merak edenle duygusal bir şeye başlama, kafan rahat olsun. iki gereksiz insan oldu de geç. Yalan mı, değil.

aynen öyle :(

ne üstünü örtmesi arkadaşım koskocaman gibi konu açtım ortaya...

Konu actinda noldu, gene ayni tas ayni hamam. Hem sevgilini koruyup hemde konu aciyorsun. Burda kimseden ayril disinda yorum alamazsin. Ne matah bir adammis pipisi altindan sanki. Kufur ediyor, yalan soyluyor, ustune parani yiyor yetmiyor senin gecmisini acip seni bunalima sokuyor. Isi gucu de yok. Gururun olsun biraz, adam seni ezmis bitir bu iliskiyi topukla ezilme bari.

O kadar saf degilsin bence, biraz da bize Inansan? Ayril diyoruz sana

ya şöyle bi eski konularina baktim da.. uzuldum.. hep soyle basliyor; 2aylik bi iliskim var, 3aylik bi iliskim var, 4aylik bi iliskim var.. daha su kadarcik zamanda ne cok sorun sıkıntı.. edilen hakaretler ve soylenen yalanlar da cabası, asalakligindan da bahsetmistin.. amacim gecmisini kurcalamak degil, sana yardimci olmak.. neden izin veriyorsun buna?

izin vermiycem artık...

Konu actinda noldu, gene ayni tas ayni hamam. Hem sevgilini koruyup hemde konu aciyorsun. Burda kimseden ayril disinda yorum alamazsin. Ne matah bir adammis pipisi altindan sanki. Kufur ediyor, yalan soyluyor, ustune parani yiyor yetmiyor senin gecmisini acip seni bunalima sokuyor. Isi gucu de yok. Gururun olsun biraz, adam seni ezmis bitir bu iliskiyi topukla ezilme bari.

aynen öyle. elle tutulur bi tarafı kalmadı ...

hepsine üzüldüm :/
Sana kufur eden bir insanla iliskini devan ettiriyorsan zaten kendine saygin yok adamin da sana saygi duymamasi normal. Ha bir de o adam yalan soyluyor canimcim bır cift birkac kez ayni evde kalip ayri odalarda uyumazlar. Hic olmazsa sarilarak uyumak icin. Hir de eski sevgilisine bok atmasi da hic hos degil o da gösteriyor sevgilinin karakter eksikligini. Kiz yaklasti surekli istemedim falan... bilemedim. Aynen devam edeceksin tabii biliyorum ama dayanamadim fikirlerimin yuzde 20sini yaziverdim.

Back