kızlar yine haklı çıktınız çok safım gerçektennnn :((

teşekkür ederim yazdığın için... haklısın yalan söylüyor bişey yaşamamaları çook düşük bi ihtimal..

pelin biz simdi sana ne diyelim ki nasil olsa anlamayacaksin..sen daha dur biz cok hakli cikicaz..yalniz senin kendine haksizlik ettigin kadar kimse edemez merak etme..

eee ne diyeyim o zaman; bu adam cok gururlu, naif , kendi cikarlari dogrultusunda yasamayan, alcak gonullu, hosgorulu vs..tam bir asik..asktan baska hicbir seyi gozu gormuyor..tek amaci senin sevgini kazanmak..boyle biri yalan soylemez pelin! ayni yatakta cirilciplak yatsalarda bir sey olmaz..yani o kadar sana sadik, guvenilir bir adam sana yalan mi soyleyecek? hadi canim sende

Gecmis konularina bakiyorum surekli ayni konu ya sen cok safsin yada bizi kekliyorsun
Adamin ailesi zengin diyorsun adam seni sigir gibi sagiyor donuna varana kadar sana aldirmaya calisiyor ses cikarmiyorsun
Adam hakaret ediyor seviyorum diyorsun bekaretini ispatlaman icin cinsel iliskiye girelim diyor normal birseymis gibi konu acip buraya soruyorsun
Kac yasina gelmis adam kimseyle birsey yasamadim diyor inaniyorsun
Akilli mantikli gelmiyor bana bunlara nasil kaniyorsun yasin var meslegin var okumus kulturlusun anadolunun kus ucmaz kervan gecmez koyunde buyumediysen eger bunlara inanmaman gerek butun uyelerde surekli uyariyor bu israr neden

kız istediği halde yanaşmamış öyle mi? erkek arkadaşın fazla atmış canım kusura bakma ama ateşle barut yan yana durmaz. bu konuda yalan söylediğini düşünüyorum sevgilinin. neyse erkeklerde karşısındaki insanı kaybetme korkusu yoksa ağızlarına geleni söylerler çünkü bilirler ki karşısındaki onu seviyor ve naparsa yapsın bırakmıycak. sevgilinle arandaki mesafeyi korumalısın bence. hemen canım cicim olma.

Bu lafları sineye çekmişsiniz hiçbir mecburiyetiniz, eyvallahınız olmamasına rağmen, değil aynı yatakta uyumak, birlikte olmuş olsalar bile kabullenirsiniz siz bence.
Bu sebeple benim tek diyebileceğim kendinizi bu kadar ezdirmeyin olabilir. Sevgilinizle birlikte olmuş bile olsanız size o lafları edememeliydi. Bir zamanlar sevdiğiniz , güvendiģiniz biriyle yaşamışsınız ne yaşadıysanız. Bu ağır hakaretlere gerek yok yani. Eline el değmemiş, kimseyle opüşmemiş olduğunu sanmıyorum erkek arkadaşınızın da zaten.

Kız onun yatağında yatacak ve hiç bişi yaşamayacaklar öyle mi?
Kendini kandırsın o anca cahill kafa...

Evlenin tatlım bu büyük aşkınızı nikahla taçlandırın. Bir de bebek yaptın mı hepsi düzelir. Bu devirde birşey yaşamamış erkek bulunuyor mu sanki? Hem kadında geçmişe, erkekte geleceğe bakılır. Babası zenginmiş kolay mı böyle aile bulmak. (Bir de böyle deneyelim ısrarla ayrıl diyenlerin dedikleri bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor.)

Bence arkana bile bakma çek git evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz ne hakla seni sorguluyor aklını başına devşir senin namus nöbetini tutmak daha ona düşmez, sana o...... dediyse kendisi o......'nun kuyruklusu
illa ki son sözü söyleyeceğim diyorsan bana namusumun hesabını soran da namuslu olsa bari ! diyebilirsin

Yerinde olsam söleyeceğim tek şey benim geçmişim seni senin geçmişin beni ilgilendirmez demektir.Ben bugüne bakarım sen eğer geçmişe takılıyorsan bak kapı açık . Eski sevgilin sana onca hakaret edicek o buna hiçbişey yapmadığı gibi bunları başına kakıcak. Olucak şey değil.

Çok afedersiniz fakat siz kaç yaşındasınız ??? Bu adamla oncaa sıkıntınızı paylaştınız burda,evli değilsin nişanlı değilsin bırak allah aşkına dön arkanı git bu kadarmı gözün kara seviyorsun vee bu kadarmı safssın psikopatın biri için defalarca konu açıp sorunları söylediğin halde hala beraberseen ben bişey demiyorum.Sonunda ne olacak biliyormusun senin yapmadığını o sana yapacak çekip gidecek hayatından yazık güzel kardeşim yaa böyle bir adamla hala berabersin yazık üzülüyorum ben yaa ,rabbim yardımcın olsun bir an önce doğru yolu göstersin inş.

tartışmalarda ağır laflar etti. (o..... ve k.... dedi bana düşünün)

Cidden kadınlar, kadınlarımız kendinize gelin artık ya lütfen! Bir ilişkinin yaşattığı özel olma, sevilme duygusu ya da yalnız kalmaktan korkma duygusu yüzünden bu hakaretlere rağmen ilişkiye devam edebilme hatta "ne yapabilirim" diye akıl isteme motivasyonunuz nerden geliyor?!
Moktan bir patriarka sistemi içinde kıvranıyoruz zaten kadınlar olarak...Özsaygımızı da yitirirsek elimizde ne kalacak mücadele etmek için?

Boş verin sevgiliyi falan. Görücü usulü evlenin en temizi.

Siz hala ayrıldınız mi? Ayrılmanız için kafanıza silah dayaması gerekiyor sanırım. Kaç kere söyledim bu adamdan bi yol olmaz ayrılın

Şimdiki sevgiliniz daha büyük hata

hayır bir de paranı yiyordu? rahat mı battı ne ...ben sana hep dedim hala diyorum gel sana köpek alalıııııım.
ha birde hafta hafta ay ay sevgilim var diye konuya girme gözünü seveyim,2.haftayla açılışı yapmışsın 6 ayda dünyalık ilişki moduna kaymışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…