Sana kufur eden bir insanla iliskini devan ettiriyorsan zaten kendine saygin yok adamin da sana saygi duymamasi normal. Ha bir de o adam yalan soyluyor canimcim bır cift birkac kez ayni evde kalip ayri odalarda uyumazlar. Hic olmazsa sarilarak uyumak icin. Hir de eski sevgilisine bok atmasi da hic hos degil o da gösteriyor sevgilinin karakter eksikligini. Kiz yaklasti surekli istemedim falan... bilemedim. Aynen devam edeceksin tabii biliyorum ama dayanamadim fikirlerimin yuzde 20sini yaziverdim.
arkadaşlar biliyorum konularımdan sıkıldınız ama sürekli bişeyler oluyor. anlatmak zorundayım. benden sıkılanlar okumayın cevap vermeyin :/
daha öncede sormuştum. şu an 2. sevgilimle çıkıyorum. 1. sevgilim 2. siyle çıkarken geldi yaşadığımız herşeyi anlattı. sevgilim bana inandı ayrılmadı.
ilk sevgilimle yaşadığımda bir kaç kez olan öpüşmekten çok ileri gitmeyen bir durumdu. ve sevgilim bunu çok abarttı. tartışmalarda ağır laflar etti. (o..... ve k.... dedi bana düşünün)
bana dedi ki geçmişte benim sevgililerim oldu ama bişey yaşamadım. bugün öğrendim ki kız gelip bunda kalmış bir kaç kere. bunun yatağında uyumuş bu başka yerde yatmış aralarında bişey geçmemiş. öpüşmemişler bile. ama kız buna sürekli yaklaşmak istiyomuş bu istememiş. ne kadar doğru tabi yaşamadıkları mechul. kimseye güvenim kalmadı...
bana öpüştüm diye yapmadığı hakareti bırakmadı ama kendide masum deilmiş. o gözyaşlarıma yazık değil mi benimkızdım sen bana nasıl laflar ettin diye tabi..
sizce bu adama ne diyim öfke kocaman oldu içimde bana yaptığı büyük haksızlık değil de ne .....
Bu lafları sineye çekmişsiniz hiçbir mecburiyetiniz, eyvallahınız olmamasına rağmen, değil aynı yatakta uyumak, birlikte olmuş olsalar bile kabullenirsiniz siz bence.arkadaşlar biliyorum konularımdan sıkıldınız ama sürekli bişeyler oluyor. anlatmak zorundayım. benden sıkılanlar okumayın cevap vermeyin :/
daha öncede sormuştum. şu an 2. sevgilimle çıkıyorum. 1. sevgilim 2. siyle çıkarken geldi yaşadığımız herşeyi anlattı. sevgilim bana inandı ayrılmadı.
ilk sevgilimle yaşadığımda bir kaç kez olan öpüşmekten çok ileri gitmeyen bir durumdu. ve sevgilim bunu çok abarttı. tartışmalarda ağır laflar etti. (o..... ve k.... dedi bana düşünün)
bana dedi ki geçmişte benim sevgililerim oldu ama bişey yaşamadım. bugün öğrendim ki kız gelip bunda kalmış bir kaç kere. bunun yatağında uyumuş bu başka yerde yatmış aralarında bişey geçmemiş. öpüşmemişler bile. ama kız buna sürekli yaklaşmak istiyomuş bu istememiş. ne kadar doğru tabi yaşamadıkları mechul. kimseye güvenim kalmadı...
bana öpüştüm diye yapmadığı hakareti bırakmadı ama kendide masum deilmiş. o gözyaşlarıma yazık değil mi benimkızdım sen bana nasıl laflar ettin diye tabi..
sizce bu adama ne diyim öfke kocaman oldu içimde bana yaptığı büyük haksızlık değil de ne .....
Bence arkana bile bakma çek git evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz ne hakla seni sorguluyor aklını başına devşir senin namus nöbetini tutmak daha ona düşmez, sana o...... dediyse kendisi o......'nun kuyruklusuarkadaşlar biliyorum konularımdan sıkıldınız ama sürekli bişeyler oluyor. anlatmak zorundayım. benden sıkılanlar okumayın cevap vermeyin :/
tartışmalarda ağır laflar etti. (o..... ve k.... dedi bana düşünün)
Siz hala ayrıldınız mi? Ayrılmanız için kafanıza silah dayaması gerekiyor sanırım. Kaç kere söyledim bu adamdan bi yol olmaz ayrılınarkadaşlar biliyorum konularımdan sıkıldınız ama sürekli bişeyler oluyor. anlatmak zorundayım. benden sıkılanlar okumayın cevap vermeyin :/
Şimdiki sevgiliniz daha büyük hatabu saatten sonra zerre kötü söz söyleyemez bana zerree. bittii..
ben eski sevgilimi hata olarak gördüm. düzgün bi insan değilmiş. sevgilime gelip anlattı herşeyi. ben o yüzden sevgilimin karşısında küçük düşmüştüm ilişkinin başında. dediğim gibi yaşadığım ileri bir durumda yoktu. hatamı anlar anlamaz ayrıldım.. o da sonradan ağır laflar etti tartışma sırasında. sonra da öyle demedim diye çevirdi işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?