- 30 Ocak 2015
- 18.734
- 20.899
- 598
- 29
Numarayi bilseydin telefob numarasını soylediginde puk kodunu veriyo telefon bayileri sim kartının ustunde yazmiyo mu numara felanIste onu bi bilsem gerisi çok kolayda kimbilir kimin adına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Numarayi bilseydin telefob numarasını soylediginde puk kodunu veriyo telefon bayileri sim kartının ustunde yazmiyo mu numara felanIste onu bi bilsem gerisi çok kolayda kimbilir kimin adına.
Bebegim niye ugrasiyosun ki savciliga esimin bebi aldattigindan supheleniyorum bu hatti kullaniyor diye versen esin olsada olmasada izin versede vermesede mesajlari aramalari bulup cikariyorlar diye biliyorum. Avukat arkadaslar varsa dogrulugunu aciklar misiniz lutfenAy olursa olsun. Adam ikinci hat kullaniyo benim ele gecirmem sorun olacaksa böyle adaletin der cekilirim
Keske once kendını bı caldırsaydın numarasınu ogrenmıs olurdun eskıden sım kartların ıstunde numarası yazardı ya
Pinini bilmiyor konu sahibi , konuyu nasıl okuyorsunuz anlamıyorum ki. Pini bilmiyor > üç kere yanlış giriyor > puk istiyor ve buraya konu açıyor siz de pini bilmediği bir numaradan kendini çaldırmasını öneriyorsunuz. Pini açmadığı için puk istiyor zaten.
Kuxum hat onun üzerine degilse o kapatturamaz. evden ciktiktan ne kadarbsure sonra konusmus.Muhtemelen hattı kapattirdi. Çünkü 3 dakika görüşmüş musteri hizmetleriyle. Ben simdi puk bulsam bile ise yaramayacak mi ? Bende diyorum ne sakin davrandı. Vay çakal ya
Hemen konuya giriyorum.
Ben bugun eşimin ikinci telini buldum içinden sim kartı aldım. Bidaha vermedim. Pin kodu koymuş. Yanlış deneme sonucu puk istiyor. Ama sadece elimde seri numarası var. Tel No bilmiyorum. Kendi ismine kayıtlı değil. Müşteri hizmetlerini aradım ama hat ile ilgili hiçbişey bilmediğim için kaldım. Kırmam lazım bu puk kodunu. Bana çok ekmek çıkacak dava için biliyorum.
Farklı öneriniz varsa yazar misiniz .
Size güveniyorum. Öptüm tek tek hepicinizii
O zaman da esinizin araması lazım diyorlar. Bu ne güvenlik arkadaş ya hırsız değiliz sonuçta bi puk vermediler ha
Kusura bakma ama çok güldüm buna.
Numarayi bilseydin telefob numarasını soylediginde puk kodunu veriyo telefon bayileri sim kartının ustunde yazmiyo mu numara felan
Bu mantikli @Kahve-Kokulu-Kadin
118 80 i ara. Eline bi isim gecer.
Sonra turkceli arayip kart kime ayit diye sorduklarinda o ismi ver.
Hatta bu isimle cok daha seyler bulabilirsin. Hemen sosyal medyalarda arat. Sansin varsa bursuru kanit cikar onune, hertainin konusundan biliyosun zaten. Sevgili ilanlari baska ilanlar vs.
Arkadaslar elimde telefon numarasi yok. Yapmayın gözünüzü seveyim. Adamın üstüne kayıtlı no bile çıkmıyor.
Kahve sana verdiğim numaraları denedin mi??Arkadaslar elimde telefon numarasi yok. Yapmayın gözünüzü seveyim. Adamın üstüne kayıtlı no bile çıkmıyor.
Arkadaslar elimde telefon numarasi yok. Yapmayın gözünüzü seveyim. Adamın üstüne kayıtlı no bile çıkmıyor.