• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pin kodu sorma özelliğini hatla değil telefonla ilgili zannediyordum. Mesela ayarlardan pin kodu sor ayarını kapattığınız bir telefona takın açılırken pin kodu sormaz normalde ama iş puk sorma durumuna gelince hat kilitleniyordur belki. O durumda bir hat açılırmı denemedim hiç. Hat hangi firmanınsa o firmadan bir tanıdık bulun durumu anlatın (arkadaşın arkadaşının arkadaşı bile olur) çözer işinizi.

Sanırım boşanma asamasindasiniz ve arkadaşlar yo göstermişler. Eğer o karttaki bilgileri mahkemeye sunacaksaniz karşı taraf sim karta illegal yoldan müdahale edildiği için sizi suçlar ve yasal yoldan elde edilmeyen deliller kabul olmayabilir. Karşı tarafın simin sizde olduğundan haberi varsa önlemini almistir zaten. Bence dava dosyasına delil olarak simi koyun mahkeme gereğini yapar silinse bile her şeyi ortaya çıkarır.

O operatorun bayine git
Pukkartini bulamiyoruz kullanmadigimiz bir hatti numarasinida unuttuk ama actirip kullanmak istiyorum ne yapabilirim de.

Sanırım boşanma asamasindasiniz ve arkadaşlar yo göstermişler. Eğer o karttaki bilgileri mahkemeye sunacaksaniz karşı taraf sim karta illegal yoldan müdahale edildiği için sizi suçlar ve yasal yoldan elde edilmeyen deliller kabul olmayabilir. Karşı tarafın simin sizde olduğundan haberi varsa önlemini almistir zaten. Bence dava dosyasına delil olarak simi koyun mahkeme gereğini yapar silinse bile her şeyi ortaya çıkarır.
Evimde dusurmus, kendi esyalarimin arasinda buldum gibi seyler soyleyebilir.
Sonucta bi hat dusme ihtimali/dusurulme/kaybetme ihtimali var.

Malesef bulamazsınız hattın kimin üzerine olduğunu bulmanız lazım müşteri hizmetleri yardımcı olr şu an hiç bi telefoncu o hattı açmaz açamaz da erkek olsam karım böyle bişey yapsa üste çıkmayada çalışmak istesem hat benim değil derim.hadi benm oldu diyelim özel hayata giriyor malesef bununla ilgili bi çok karar var

Kahve , madem o sim deki bilgiler mahkemede çok işine yarayacak (evet bir şey çıkarsa çok işine yarayacaktır )

Mahkemeden önce öğrenmene ne gerek var ?

Koyarsın dosyaya , eşime ait bu 2. hattın incelenmesini talep ediyorum dersin .

Onun dışında yapacakların yasal olmadığı gibi ...hadi dedin ki yemişim yasalı ... ama bu seferde yasal bir delili kendi ellerinle geçersiz hale getireceksin .

Canım musterilerim hizmetlerine bağlanmadan alabiliyorsun ben bir kere öyle yapmıştım tuşlayarak git musterilerim hizmetlerine baglanma tabi benim yaptığım bi kaç sene önceydi şimdi de yapabilir misin bilmiyorum

Evimde dusurmus, kendi esyalarimin arasinda buldum gibi seyler soyleyebilir.
Sonucta bi hat dusme ihtimali/dusurulme/kaybetme ihtimali var.
Kendine ait olmayan bir hattı araştırması hele hele illegal yollardan kırmaya çalışması suçtur.
Ben bildiğimi söyledim. Haklı iken haksız duruma düşmeye gerek yok.

Once 118 80 arayip telefon numarasının kime ait olduğunu öğren. belki bu şekilde bişeyler yapabilirsin. numarayı biliyor musun bilmiyorum yorumları okuyamadim.

Bu mantikli @Kahve-Kokulu-Kadin
118 80 i ara. Eline bi isim gecer.
Sonra turkceli arayip kart kime ayit diye sorduklarinda o ismi ver.
Hatta bu isimle cok daha seyler bulabilirsin. Hemen sosyal medyalarda arat. Sansin varsa bursuru kanit cikar onune, hertainin konusundan biliyosun zaten. Sevgili ilanlari baska ilanlar vs.

Israrla konu sahibine yasal olmayan yollar söylüyorsunuz. Daha öncede dedim, konu sahibi arkadaşım bu sim kart delil teşkil edecekse yasal olarak dava dosyana delil olarak koy. Gerisini yargıya bırak. Her şey yasal olsun. Sonrasında o sim kartı senin olmadığın halde yasal olmayan yollardan kırdırdın diye davacı olurlar.
Bu bir suçtur biliyorsun. Kanunlardan şaşma.

Telefonla değil bayiden cozebilirsiniz.
Gidin. Hat kimin üzerine bilmiyorum, zamanında eşim almıştı. Eski bir numara olduğu için hatırlamıyorum. Bulabilir misiniz dersiniz ?
Içinde hatıralar var dersiniz. Aklıma başka bir şey gelmedi.

Hemen konuya giriyorum.

Ben bugun eşimin ikinci telini buldum içinden sim kartı aldım. Bidaha vermedim. Pin kodu koymuş. Yanlış deneme sonucu puk istiyor. Ama sadece elimde seri numarası var. Tel No bilmiyorum. Kendi ismine kayıtlı değil. Müşteri hizmetlerini aradım ama hat ile ilgili hiçbişey bilmediğim için kaldım. Kırmam lazım bu puk kodunu. Bana çok ekmek çıkacak dava için biliyorum.
Farklı öneriniz varsa yazar misiniz .

Size güveniyorum. Öptüm tek tek hepicinizii
Valla aldatan adamların yüzde yüzü ikinci bir tel kullanıyo zaten öğrensen nolucak canın sıkılacak üzüleceksin ayrılmak istiyorsanda o sim kartını avukata verirsen söke söke bulurlar içinde nolduğunu

Numara falan olmadan kiminle görüştüğünü falan nasıl öğrenebiliyorsunuz? Yanlış anlamayın bende bakmak için soruyorum. Bir de bencede size ara ara diye mesajlar atıyorsa içindekileri temizlemiş olması muhtemel. Mahkeme sunarsınız onlar gereğini yapsın hem sizi zor durumda da bırakmaz

Telefoncular format atıp acabilirler ama o zaman da bütün msj nolar siliniyor

Bence kartin icinde kayda deger birsey yok.

Adam bosanma arifesinde beraber kaldiginiz evde icinde aldatma mesajlariyla dolu bir hatti birakacak kadar saf degildir herhalde.

Ama en iyisi avukatiniza vermek hatti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X