- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 36
- Konu Sahibi Blackeyess
Korkuyorsan anestezili çektirCok tesekkur ederim cok korkuyorum gercekten adetin biter bitmez mi gitmen lazim
Ben şahsen öyle yapmıştım
Uyudum uyandım bitmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuyorsan anestezili çektirCok tesekkur ederim cok korkuyorum gercekten adetin biter bitmez mi gitmen lazim
Ffaatttoooooooşş Gunaydin naptin kiz gittin mi sonuclarin nasil ?Ayy çok doğru söylüyorsun canım ama ben çok sabırsız bir insanım Allah razı olsun inşAllah dediğin gibi olur
Gidiyorum şuanFfaatttoooooooşş Gunaydin naptin kiz gittin mi sonuclarin nasil ?
Hadi hayırlı haberler bekliyoruzGidiyorum şuan
Hadi hayırlı haberler bekliyoruz
Adet bitiminden bir hafta içinde cekiliyor.Rahim filmi için ne zaman gitmek gerek acaba hemen adet bitiminde mi ? Ben de özelde narkozla yaptırmayı düşünüyorum çok korkuyorum
Bana da adet bitinden sonraki 3 gun icinde cekiliyor demislerdi .Adet bitiminden bir hafta içinde cekiliyor.
Canım 17.34 çıktııııHadi hayırlı haberler bekliyoruz
Ben çok doktora gittim sorunlarım vardı, profundan tutunda operatörüne kadar İstanbul da gitmediğim doktor yok.Bana da adet bitinden sonraki 3 gun icinde cekiliyor demislerdi .
Ya harriikkaaaaa cok sevindim senin adina yukselmis baya insallah bundan sonra sikinti sorun olmadan hamileligin devam eder tebrik ederimCanım 17.34 çıktıııı
Ben de ilk defa cekilmistim 3 gun icinde çekiliyor demislerdi . Bence hani yumurtlamadan da kaynakli olabilir bu 3 gun gelin demeleri . Adetten sonra genelde yumurtlama olmaz . O yuzden bi sıkıntı cikmasin diye oyle istiyorlar olabilir diye dusunuyorum .Ben çok doktora gittim sorunlarım vardı, profundan tutunda operatörüne kadar İstanbul da gitmediğim doktor yok.
Hepsinin dediğini 7 gün, fakat 3 gün içinde diyorlar nedense.
İçiniz rahat olsun 4. Günde gitseniz çekilir, 5. günde.
Ama tereddüt yaşayacaksınız 3 gün içinde gidin.
İlk filmi 3 gün içinde ikinci yi 7 gün içinde çekilmiştim, sorun olmadı.
Evet 4 kat artmış ama orda bir doktor dediki eğer adet yakınsa o yüzden de artar çok umutlanma dedi bende 2 gün önce yaptırdım 4.34 dedim şimdi artmış dedim bişey demedi geri ben öyle deyince hamileyim dimi yaYa harriikkaaaaa cok sevindim senin adina yukselmis baya insallah bundan sonra sikinti sorun olmadan hamileligin devam eder tebrik ederim
Evet yumurtlama için, genelde ortasında yumurtlanıyor, tabi her kadın da bir değil.Ben de ilk defa cekilmistim 3 gun icinde çekiliyor demislerdi . Bence hani yumurtlamadan da kaynakli olabilir bu 3 gun gelin demeleri . Adetten sonra genelde yumurtlama olmaz . O yuzden bi sıkıntı cikmasin diye oyle istiyorlar olabilir diye dusunuyorum .
Kuruntu yapma kendine insallah artar daha da çünkü daha adetine var . Yoksa cikmazdi zaten . Daha yeni miniminiminnnaaaakkkk bisey iyi dusun iyi olsun herseyEvet 4 kat artmış ama orda bir doktor dediki eğer adet yakınsa o yüzden de artar çok umutlanma dedi bende 2 gün önce yaptırdım 4.34 dedim şimdi artmış dedim bişey demedi geri ben öyle deyince hamileyim dimi ya
Evet benim kuzenimde oyle oldu dugunden bi kac gun once adet oldu . Dugunden sonra hemen yumurtlamis ve hamile kalmisti su an 3 aylik bebisi var .:)Evet yumurtlama için, genelde ortasında yumurtlanıyor, tabi her kadın da bir değil.
Bı arkadaşım vardı adetinin bittiği günün ertesi günü yumurtlardı.
Ayy evet minicik daha bitanemmmm Rabbim sana da nasip etsin inşAllah en kısa zamandaKuruntu yapma kendine insallah artar daha da çünkü daha adetine var . Yoksa cikmazdi zaten . Daha yeni miniminiminnnaaaakkkk bisey iyi dusun iyi olsun hersey