- 21 Aralık 2018
- 11.650
- 17.271
- Konu Sahibi Blackeyess
Gecmez zaman simdiAyy valla daha da heyecanlandırdın beni yarın sonuçları nasıl beklicem bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmez zaman simdiAyy valla daha da heyecanlandırdın beni yarın sonuçları nasıl beklicem bilmiyorum
Aynen geçmiyor e nabıza baktım oradan geç çıkıyormuş burda bi site dediler oraya girmeye çalıştım kayıt no lazımmış sağlık ocağını aradım açmadılar çıktım ta gittim doktor erken çıkmış bu defada yanı mecbur yarını beklicemGecmez zaman simdi
Yaaa bence bunlar bi işaretAynen geçmiyor e nabıza baktım oradan geç çıkıyormuş burda bi site dediler oraya girmeye çalıştım kayıt no lazımmış sağlık ocağını aradım açmadılar çıktım ta gittim doktor erken çıkmış bu defada yanı mecbur yarını beklicem
Ayy inşAllahhhhh Allah'ım acılara beklemeye razıyım yeterki sağlıklı bir bebeğim olsunYaaa bence bunlar bi işaret
Insallah insallah ben de diyorum hep allahim bana saglikli hayirli bi evlat nasip ev gikimi cikarmiycamAyy inşAllahhhhh Allah'ım acılara beklemeye razıyım yeterki sağlıklı bir bebeğim olsun
Aminnn cümlemize nasip etsin inşAllah yaa ben ilk öğrendiğimde şok oldum negetif dedi doktor da ama burda bi baktım 2.5 dan bile yülselen var değeriInsallah insallah ben de diyorum hep allahim bana saglikli hayirli bi evlat nasip ev gikimi cikarmiycam
Belli olmiyor ki neyin ne olacagi kimin vucudunub nasil tepki verecegi. Bence doktor genel olarak soylemis . Cunku benim de bildigim kadariyla 5 ve ustu gebelik oluyor .5 altinda yukselme olmiyorsa yok demekmis . Ama senin 5 alti ve belirtilerin var belirgin bi sekilde hem de . Hakkinda hayirlisi olsun insallah . Ama sanmiyorum hamilesin benceAminnn cümlemize nasip etsin inşAllah yaa ben ilk öğrendiğimde şok oldum negetif dedi doktor da ama burda bi baktım 2.5 dan bile yülselen var değeri
İnşAllah bende öyle umuyorum çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah en kısa zamandaBelli olmiyor ki neyin ne olacagi kimin vucudunub nasil tepki verecegi. Bence doktor genel olarak soylemis . Cunku benim de bildigim kadariyla 5 ve ustu gebelik oluyor .5 altinda yukselme olmiyorsa yok demekmis . Ama senin 5 alti ve belirtilerin var belirgin bi sekilde hem de . Hakkinda hayirlisi olsun insallah . Ama sanmiyorum hamilesin bence
Amiiinnnnn haber verirsin yarinİnşAllah bende öyle umuyorum çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah en kısa zamanda
Tabikiii inşAllah hayırlı haber olur inşAllahhhAmiiinnnnn haber verirsin yarin
Ben de burda okudukarimdan dolayi odum kopmustu . ama hicbir sey hissrtmedim . Ozelde cektirdim evet biraz pahali biz 650 liraya cektirmistik . Bi kac yere sorduk makinalari bozukmus .doktor yokmus vs. Dediler en iyisi ozele gidek dedimben anestezili cektirdim forumlardan okuyunca ciktim agridan bayildim ölüyordum diye yazanlar bile vardi sirf o korkudan anestezi aldim benden sonra 4 arkadasim anestezisiz cektirdiler kimsede dayanilmaz agrilar oldugunu soylemedi
ozellerin cok pahali cektigini biliyorum ama uni hastanelerinde cok cuzi rakamlara cekiyorlar bu filmi
Olur kiz iyi dusun ki iyi olsunTabikiii inşAllah hayırlı haber olur inşAllahhh
o korkuyla birde saatlerce ac susuz kalip narkoz aldimBen de burda okudukarimdan dolayi odum kopmustu . ama hicbir sey hissrtmedim . Ozelde cektirdim evet biraz pahali biz 650 liraya cektirmistik . Bi kac yere sorduk makinalari bozukmus .doktor yokmus vs. Dediler en iyisi ozele gidek dedim
Yok evet hic gerek yok . Sasiriyorum burda o sekide agridan olup bitenleri okudukcagulesim geliyo . Hic hissetmedim bileo korkuyla birde saatlerce ac susuz kalip narkoz aldim
gerek yokmus aslinda
İnşAllah çok teşekkür ederim yaOlur kiz iyi dusun ki iyi olsun
hayir narkozu aldim kendime gelince ayni agriyi yine yasadim regl olacakmis gibi bir sizi e ozaman narkozu niye aldimYok evet hic gerek yok . Sasiriyorum burda o sekide agridan olup bitenleri okudukcagulesim geliyo . Hic hissetmedim bile
Ama eğer tıkanıklık yada yapışıklık varsa gerçekten çok can yakıyor benim canımdan can gitti resmenYok evet hic gerek yok . Sasiriyorum burda o sekide agridan olup bitenleri okudukcagulesim geliyo . Hic hissetmedim bile
Amin insallah Rabbim olmayan herkese bizleride beraberinde nasip etsin ..Insallah kaliriz tez zamanda
Ayy gercekten cok sevindim insallah hamilesindir bize bildir olur mu canim Rabbim kimsenin kucağınıbos birakmasinBel ağrım kasıklarımda batmalar çok fazla göğüslerim çok ağrıyor ve çok dolgun damarları falan çok belli göğüs ucunda yani kenatında tomurcuklar arttı 2 gündür de midem bulanıyor çok fena