- 21 Aralık 2018
- 11.650
- 17.271
- Konu Sahibi Blackeyess
Insallah cok istiyorum . Olmayinca her ay agliyorum her ay umutla bekliyor insan yaAyy evet minicik daha bitanemmmm Rabbim sana da nasip etsin inşAllah en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cok istiyorum . Olmayinca her ay agliyorum her ay umutla bekliyor insan yaAyy evet minicik daha bitanemmmm Rabbim sana da nasip etsin inşAllah en kısa zamanda
Ya yemin edrrim bende aynıydım ağlaya ağlaya ölüyodumInsallah cok istiyorum . Olmayinca her ay agliyorum her ay umutla bekliyor insan ya
Evet daha yeni dun bitti adetim . Gozlerim agriyo artik şişYa yemin edrrim bende aynıydım ağlaya ağlaya ölüyodum
Yaa bende öyleyim yemin ederim üzülme nolur Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşAllah dualarımdasınEvet daha yeni dun bitti adetim . Gozlerim agriyo artik şiş
Allah razi olsun canim bakalim asilama gidicektim bu ay nasip olmadi .onumuzdeki ay ader olur olmaz giderim. Acaba adet olmadan gitsem biseyler yaparlar mi yani baslatirlar miYaa bende öyleyim yemin ederim üzülme nolur Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşAllah dualarımdasın
Ben yaptırdım aşılama tutmamıştı canım zaten adet in 2 yada 3. Günü çağırıyorlar hazırlıyorlar aşılama içinAllah razi olsun canim bakalim asilama gidicektim bu ay nasip olmadi .onumuzdeki ay ader olur olmaz giderim. Acaba adet olmadan gitsem biseyler yaparlar mi yani baslatirlar mi
Nerde yasiyorsun ? Istanbuldaysaniz nerde yaptirdinizBen yaptırdım aşılama tutmamıştı canım zaten adet in 2 yada 3. Günü çağırıyorlar hazırlıyorlar aşılama için
Kahramanmaraştayım ben burda özel bir hastanede yaptırdım ama tutmadı sana önerim devlette yaptırNerde yasiyorsun ? Istanbuldaysaniz nerde yaptirdiniz
Evet devlette yaptiricam cunku tutmama ihtimali cok yuksekmis zaten . Ozelde adim atiyon para istiyorlar gecen ozele gittim muyane ucreti 500 liraydi icim aciya aciya verdim cok insafsizlarKahramanmaraştayım ben burda özel bir hastanede yaptırdım ama tutmadı sana önerim devlette yaptır
ben orada çektirdim, hiçbir ağrı sızı ya da rahatsızlık yok. 2 dkda bitiyor. geçen ay çektirmiştim ben de.Korkucak bisey yok adet ağrısı gibi bi ağrınin 2 kati kadarini hisediyorsun okadar... yeni makineler simdi cok iyi...6 sene önce cektirdigim hsg ile en son 2 yil once cektirdigim hsg arasinda dünya fark vardi
Yüzde 25 aşılama yüzde elli tüp bebekEvet devlette yaptiricam cunku tutmama ihtimali cok yuksekmis zaten . Ozelde adim atiyon para istiyorlar gecen ozele gittim muyane ucreti 500 liraydi icim aciya aciya verdim cok insafsizlar
:) Ne güzel.Evet benim kuzenimde oyle oldu dugunden bi kac gun once adet oldu . Dugunden sonra hemen yumurtlamis ve hamile kalmisti su an 3 aylik bebisi var .:)
Cok dusuk ya . Problem erkekte ise zor oluyo . Sonucta spermden kaynaklaniyoYüzde 25 aşılama yüzde elli tüp bebek
Ben ondan once evlendim . Hala bekliyorum yok gelen giden:) Ne güzel.
Aynen öyle canım ama eğer Allah nasip ederse mutlaka bişey bahane olur bol bol dua et ben çok ağladım secdede Rabbim bana da nasip et diyeCok dusuk ya . Problem erkekte ise zor oluyo . Sonucta spermden kaynaklaniyo
Ben neler neler yaşadım, bir mikrop yüzünden yaşamadığım şey kalmadı ameliyatlar vs vs.Ben ondan once evlendim . Hala bekliyorum yok gelen giden
Ben de oyleyim Cok cok dua ediyorum . Her duamda hüngür hungur aglarim .Aynen öyle canım ama eğer Allah nasip ederse mutlaka bişey bahane olur bol bol dua et ben çok ağladım secdede Rabbim bana da nasip et diye
Gecmis olsun . Ben de butun testleri yaptirdim bende temiz cikti gorunurde bisey yok .ama esimde varikosel vardi o da ameliyat oldu .Ben neler neler yaşadım, bir mikrop yüzünden yaşamadığım şey kalmadı ameliyatlar vs vs.
Üzerine düşmek gerek idrar testi, idrar kültürü, rahim filmi, hormon değerleri, sperm testi, üroloji doktoruna erkeğin muayene olması gerekiyor doktorlar yumurtalıklara vs bakıyorlar.
Bir arkadasim var eşi ve kendisi ortopedik problemli yürüme farklı doktor eşini varikoselden ameliyat etmedi problemleri dolayısıyla. Bir sağlıklı sperm olsun yeter demiş.Gecmis olsun . Ben de butun testleri yaptirdim bende temiz cikti gorunurde bisey yok .ama esimde varikosel vardi o da ameliyat oldu .