- 27 Temmuz 2019
- 135
- 80
- 25
- Konu Sahibi Blackeyess
650 tl fiyat sanirim deneyimini söylediğin icin cok sagolEchomar öneriyorum hiç hissetmedim bile gerçekten mükemmeller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
650 tl fiyat sanirim deneyimini söylediğin icin cok sagolEchomar öneriyorum hiç hissetmedim bile gerçekten mükemmeller
Geçen sene bu zamanlar dogum evinde uyusturulmadan çektirmiştim benden bir once ki bayanin ağrısı olmuştu fakat onun 1 tüpü tikaliymiş galiba ağrıyı o yüzden yaşamışKizlar reglim bittikten sonra hsg cektirmem lazim .. bana deneyimlerinizi anlatabilir misiniz lutfen fulya acik Mr dan cektiren varsa paylasabilir mi veya bildiginiz baska yer varmi Avrupa yakasinda .. Simdiden Teşekkürler..
Ahahahah acaba niye aldinhayir narkozu aldim kendime gelince ayni agriyi yine yasadim regl olacakmis gibi bir sizi e ozaman narkozu niye aldim
Evet 650ydi650 tl fiyat sanirim deneyimini söylediğin icin cok sagol
Kizlar reglim bittikten sonra hsg cektirmem lazim .. bana deneyimlerinizi anlatabilir misiniz lutfen fulya acik Mr dan cektiren varsa paylasabilir mi veya bildiginiz baska yer varmi Avrupa yakasinda .. Simdiden Teşekkürler..
Anestezi ile mi yaptinBen de fulya açık mr da yaptrdm.çok korkarak gitmiştim ama korktuğum gibi olmadı.sadece azıcık adet ağrisi gibi bir ağrı oluyor okadar
Birde doktor söylüyormu orda sonucu rapor ediyor mu . Ayrica sonuçlar hemen cikiyir muBen de fulya açık mr da yaptrdm.çok korkarak gitmiştim ama korktuğum gibi olmadı.sadece azıcık adet ağrisi gibi bir ağrı oluyor okadar
Ayyy aminn canım çok teşekkür ederim inşAllah güzel haberler veririmAyy gercekten cok sevindim insallah hamilesindir bize bildir olur mu canim Rabbim kimsenin kucağınıbos birakmasin
Hyr canim doktorum gerek yok bana güven demişti anestezisiz yaptrmştmAnestezi ile mi yaptin
Sonuçlar hemen çıkmıyor maalesef. Orada söylüyorlar mı bilmiyorum ben sormamiştm.Birde doktor söylüyormu orda sonucu rapor ediyor mu . Ayrica sonuçlar hemen cikiyir mu
Simdi gunun geciyir mu canımAyyy aminn canım çok teşekkür ederim inşAllah güzel haberler veririm
Ben 570 çektirmiştim tam bi yıl önce baya arttırmışlar650 tl fiyat sanirim deneyimini söylediğin icin cok sagol
Sonuclar ne zman cikiyor canimSonuçlar hemen çıkmıyor maalesef. Orada söylüyorlar mı bilmiyorum ben sormamiştm.
Yok canım daha var adete 6 gün varken yaptım cuma günü 4.34 çıktı adete kadar dayanamadım tekrar yaptım bugün 3 gün var adeteSimdi gunun geciyir mu canım
Bak fazla dusunme kafandan at boyle de insan cok stres yapiyor adrt gununu hic dusunme cunku insan sabirsizlaniyir insallah bir bakmissin ki is isten gecmis hersey olmus bitmis kocana mujde suprizini hazirlarsinYok canım daha var adete 6 gün varken yaptım cuma günü 4.34 çıktı adete kadar dayanamadım tekrar yaptım bugün 3 gün var adete
Benim esim de oyleydi . Burdakileri ona da anlatmistim olup bitenleriadamin rengi atmisti ben cikana kadarBen de fulya açık mr da yaptrdm.çok korkarak gitmiştim ama korktuğum gibi olmadı.sadece azıcık adet ağrisi gibi bir ağrı oluyor okadar hatta yanımda bez götürdüm belki kanamam olur diye o da olmadı.yapildiktan sonra öyle rahatlamiştimki merdivenlerden seke seke çıkmıştm.annem bile ağlayarak girdin seke seke çıkıyorsun diyip gülmüştü halime
Belki simdi de artmis olabilir ben temmuz basinds cektirmistimBen 570 çektirmiştim tam bi yıl önce baya arttırmışlar
Ayy çok doğru söylüyorsun canım ama ben çok sabırsız bir insanım Allah razı olsun inşAllah dediğin gibi olurBak fazla dusunme kafandan at boyle de insan cok stres yapiyor adrt gununu hic dusunme cunku insan sabirsizlaniyir insallah bir bakmissin ki is isten gecmis hersey olmus bitmis kocana mujde suprizini hazirlarsin