Nişan kızlar yeni isteme oldu ama erkek arkadaşım nişan için cok yavaş davranıor:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ggothicc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
446
6
46
İstanbul
alışvesşten hoşlanmıor.ben ise hayal kurmayı alışveriş yapmayı cok seviorum. normalmı bu sizce 2 hafta geçti istemeden sadece yüzük alabldik .nişanmzda mayısta olucak ama hala hiç bir kıpırtı yok bizde

erkekelr bızım kadar acelecı degıllerıdr tatlım oncelıkle hayırlı olsun ıstemenız ben de nısanlıyım nısanlım oyle agır canlıdır kı benım ıtılememle yapar genelde ama ben onun benı cok sevdıgını bılırım:)) emınım sözlün de senı cok sevıyor ama dedım ya erkeklerın kısılıklerınde var agırdan almak o yuzden sakin ol..panıkleme hemen mayısa daha var halledersınız cok normal bu durum

sedacım aynı benkide öle agır canlı. istememiz bile 1 hafta oncesnden karar verildi düşün artık.daha alışverş yapcaz falan ben hemen yapalm falan istiorum sıkıştırmayalm die bizimknden tık yok.

beni sevdiğini bliorum

benım de oyle oldu ben nısanlımın annesıyle tanıstım sonra pat dıye karar verıp gelıp benı ıstedıler..bız de hıcbır sey ıcın acele etmedık ALLAHA sukur altı aydır nısanlıyız cok mutluyum darısı herkesın basına..ben kına kıyafetımı bıle yenı hallettım hatta bızım badanamız yenı bıttı esyalarımızı daha getırtmedık tam ıkı ay var dugunumuze kısmetse :))) bız de kaplumbaga hızıyla ılerlıyoruz yanı:)) perdelrımıze bıle karar vermedık henüz bu hafta halledıcez ınsallah yani tek sen degılsın genelde hepımız boyleyız:))

sedacım rahatladım braz bende sadece benmki böle sanıordum:)kendi kendme üzülüordum. isteme oldu sözde yaza düğün düşünüoruz yerler dolmuştur bizimki oturuor bakalm:)

birde ailesi hep arasın sorsun istiorum onlarda hiç karışmıorlar alışverşe falan geln dedim. siz ıkınız alın parada sıkıntı yok dedi annesi okadr karışmıorlarda kaldık bir başımıza erkek arkşmda yavaş sinir edior beni

bu süreçte bizler daha detaycı ve aktifiz.biz hayallerimizi gerçeğe dökeceğiz, nişanlıları da bu işin içine dahil edeceğiz bence

bu süreçte bizler daha detaycı ve aktifiz.biz hayallerimizi gerçeğe dökeceğiz, nişanlıları da bu işin içine dahil edeceğiz bence

cnm bende nişanlıma sölüorum şöle yapalım böle yapalım die ne acelen var dior bana. yapılcak hepsi bu ne acele dior. bnde artık konuşmuorum ondan bekliorum bakalm ne dicek:)

Hic dert etme canim ufak bir tavsiye alinacaklari liste yap yanlarina da tahmini fiyatlarini yaz ve sevdiceginin eline tutustur bunlarin bu ay alinmasi gerekiyor de ve birak kendi halina aradan 3 gun gecmeden arayacaktir seni hadi gidelim alalim diye daha nisanimiza var ve biz bitirdik alisverisi nisan sandiklarimi 75 liraya aldim mesela arastirdim imalatcasindan aldim baktiki fiyatlar ucuk bende uygun yerleri buluyorum hemen pesime takildi tavsiye ederim

kızlar ben alıncakları telde söledim ona oda soka girdi okadr cok alıncagı duydugunda liste yap dedi. bnde yaptım bidahaki buluşmamzda eline tutuşturdum okudu. daha ses yok bakalm:)ama mecbur alıncak tabi alışverişi hiç sevmior:)

erkeklerin hepsi aynıymş meger bende sadece bendeki sorunlu sanıordum

tatlım kayınvalıdenlerın bıseye karısmaması daha ıyı benımkıler de sag olsun bıseye karısmadılar mobılya halı malı hepsını ıkımız zsectık bdanın rengıne duvarın desenıne kadar bız sectık onlar hıc karısmadılar ALlaha sukur..sen rahat ol nasılsa halledılcek ayrıca yerler yaz ıcın tamamen dolmadı mutlaka bos yerler kalmıstır telaslanma hayrlı ugurlu olsun:)

cnm bizim aileler tamamen nötr durumda. karışmadıkları gibi hiç aramıorlarda. kendi hallerndeler. canm bazen cok sıkılıor ama elden bişeyde gelmior. beklioruz bakalm.

sizin düğün nezamn canm gün bellmi

bence hiç telaş etme canım.sanıyorum Allah yardım edecektir kısa sürede yetiştirirsiniz.biz de tam tersi benim sevgilim aceleci ben çok rahatım.nişan elbisemi benden çok düşünüyor.sanırım yapıyla alakalı bence aklına kötü şeyler gelmesin.bazı insanlar son dakika insanları oluyor.diğer taraftan bence nişanlının ailesinin karışmaması da çok iyi.ikiniz birlikte halledersiniz ne güzel.tercih şansım olsaydı inan bende böylesini tercih ederdim

Canım madem alışverişi sevmiyor sende al yanına anneni kız kardeşini kuzenini yada arkadaşını onla çık nasılsa erkek milleti anlamaz alışverişten sen istediğin gibi al boşveeerrrr dert etme hepsi aynııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…