Yatak Odası Dekorasyonu kızlar yatak odam nasıl sizce?

reserbe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2009
436
0
slm kızlar inşallah bu yaz evleniyoruz yatak odamızı inegöl mobilya fuarından aldık bi görün istedim...

Eklentiler

• $Hazal Dolap.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 223
  • $Hazal Şifonyer.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 264
  • $Hazal Komidin.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 226
yeemk odanla aynı galibaa
keşke tek tek konu açmak yerine yepsini bi başlık altında toplasaydım kızlar mobilyalarım nasıl diye
daha iyi olurdu takip açısından
çok güzeller ama ben derim ki aynı olacağı için sıkmaz mı çabuk
Farklı olsun ama sen bilirsin model olarak çok güzeller koyu renk çabuk tozlanıyor haberin olsun ben açık renge dönüştürmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak ya da olabilecek mi hala düşünüyorum da :roflol:

hayırlı olsun canım. model ve renk uyumu güzel olmu. önemli olan yatak odanın büyük ve ferah olması. koyu renk takımlar büyük odalara süper duruyor. allah mutlulukla kullandırsın canım kaydirigubbakcemile5

haklısın düşünemedim canım tek bi başlıkta olabilirdi.mobilya rengi çok koyu değil ki.resimde sanırım koyu çıkmış...

haklısın düşünemedim canım tek bi başlıkta olabilirdi.mobilya rengi çok koyu değil ki.resimde sanırım koyu çıkmış...

Hmm anladımm canım
Huzurla otur evinde canım birde evinin resimlerini görürüz inşallahh
Allah sağlık mutluluk versin gerisi boş zatena.s.

güzel yüzle kullanırsınız inş ömür boyu.peki cnm nerden ve ne kadara aldınız bir bilgi verebilirmisin.

güzel yüzle kullanırsınız inş ömür boyu.peki cnm nerden ve ne kadara aldınız bir bilgi verebilirmisin.

teşekkür ederim canım.inegöl mobilya fuarından aldık mobilyalarımızı. aşm mobilyadan. fiyatı 2.750. fakat bu fuar fiyatı yani indirimli. mağazadan alırsan 3.5 falan oluyormuş.

Son düzenleme:
bence cok hos ve sık bu ara bunlar moda sanırım benım de değiştiresim geliyor yaffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…