Kızlar yardımmmmmm

Berokyay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
17
9
3
Kızlar benim bir derdim var , üniversiteden döndükten sonra çok kötü oldum sürekli insanlar arkamdan konuşuyor gizli is çeviriyor gibi hissediyorum sürekli bi açık yakalama derdindeyim kimseye güvenmiyorum ne yapacam ben :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim bir derdim var , üniversiteden döndükten sonra çok kötü oldum sürekli insanlar arkamdan konuşuyor gizli is çeviriyor gibi hissediyorum sürekli bi açık yakalama derdindeyim kimseye güvenmiyorum ne yapacam ben :(

paranoya yapıyosun yalnızsın sanırım bıraz kafanı dagıt dusunme baska ugraslar bul kendıne

Boş kalan insanla şeytan uğraşır derler. Fitne fesat çıkarmada bir numaradır kendileri. :47: Sanırım yoğun bir okul döneminden sonra boşluğa düştünüz siz de. Acil kendinize bir uğraş bulun.

.

Uğraşım var , çalışıyorum suan ama olmuyor ya sanki sürekli tüm aksilikleri çekiyor gibiyim mutlaka bir yerden bi kişi çıkıyor zarar vermek için neden böyle oluyor anlamıyorum gercekten iyi sıcak samimi davransamda aynı şeyi yasıyorum nabıcam bilmiyorum çok zorluk çekiyorum

okuldan gelen herkes bu adaptasyon problemini yasiyor cok normal.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back