Kızlar yardımmmm ne demek istedi bu ?

Psikologum şey demişti çocukken sevgi görmemiş çocuklar büyüdüklerinde kendilerine ufacık ilgi gösteren birine bağlanırlar kopamazlar diye

Hiç sevilmedim ondandır belki

Psikolojik sorunlarım var üzgünüm istemezdim ben de böyle olmayı

O zaman daha da kendinize gelin. Konusmaya baslama sebebiniz bir ayri konu, sonrasinda da gelisen olaylar apayri bir konu. Biriyle ben sonradan severim belki diye konusmaya baslarsaniz, siz de bu sekilde yari yolda birakilirsiniz.
Ergenlik döneminde bir çocuğun böyle davranması normaldir onunla konuştuğumda küçüktüm neyin ne olduğunu bilmiyordum

ben seneryo yazmıyorum hanfendi bunu bana kendi söyledi destek alıcam zaten thanks bir sabah seviyorum deyip her şey yolunda gibi davranıp ertesi gün yorgunum deyip soğuk ertesi sabah tekrar sen beni sevmiyorsun yazmıyorsun ölmek istiyorum ben deyip yapan aklımı karıştıran,ayrılmak istediğimde bana psikolojik şantaj yapan tehdit eden kendisiydi nasıl bir ruh hastası ile yıllarca uğraş verdiğime şahit olsaydınız bizzat eminim hak veriridinz.ama anlamanızı beklemiyorum onu sevdiğim falan da yok sadece bu kadar zaman sabrettiğim her saçmalığını çektiğim insan tak diye ortada bıraktı.şok yaşamam çok normaldir bu çırpınışlarım bu durumdan çıkmak için çabalamamdır
Sizinki artık farklı bir boyuta geçmiş o zaman, senaryo yazıyorsunuz adam
benden intikam almak için evlendi falan diye yine destek alın bence.

Dün yazdıklarınızla bugün yazdıklarınız arasında dağlar var hanfendi. Geçmiş olsun.

Yerinde olsam hiçbir sosyal medya hesabı kullanmazdım. Kendi kendine kontrol sağlayıp stalk yapmayı bitirebilecek gibi değilsin. Artık hiçbir şekilde ona ya da karısına bakma. Okul dışında bir hobi edinme şansın yok mu? Okul - destek - hobi üçlüsüne yoğunlaş. Mümkünse hobin bir erkek arkadaş edinecek yer olmasın. Ya kadınlar olsun ya da yalnız ol. Zihinsel yoğunluğu senin gibi olan ve sıkıntı yaşayan genç arkadaşlarımın çoğunda, boşluk halinde 2-3 sene geçse bile yine başka birine bu şekilde tutuluyorlar. Gözlemlediğim bu. Sadece kendine zaman ayır bir süre. Sosyalleşmeye hazır olduğunda tekrar birileriyle tanışıp sağlıklı bir ilişki kurarsın zaten. Ama şu an hiç hazırsın gibi hissetmedim. Ben senin yerinde olsam bunları yapardım. Karar senin.

Dün yazdıklarınızla bugün yazdıklarınız arasında dağlar var hanfendi. Geçmiş olsun.
Dün yazdıklarım yüzeyseldi hanfendi ayrıntıya gitmemiştim bugünkü yazdıklarım zaman içinde gelişenler bana son söylediği şey de bahanesiydi bugün anlamış bulundum.teşekkürler geçecek inşallah

Tavsiyeniz için teşekkür ederim onları artık stalklamıyorum.iyileşmeye çalışıyorum ama geceleri çok zor oluyor(

Sizinle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum . Başkası yada başkaları vardır.Sıkmayın canınızı.Her yerden engelleyip yolunuza bakın derim

Psikolojik sorunlarım var üzgünüm istemezdim ben de böyle olmayı
sorunlarını çözmek senin elinde, çocukluktan gelen alışkanlık ve dürtüleri aşmak da senin elinde lütfen bu konuda araştırma yap kuzucuk
adam psikolojik hasta + kötü biri artık adama odaklanmayı bırak kendine ve içine odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…