Kızlar yardımmmm ne demek istedi bu ?

Bu sizin daha önce de konu açtığınız kişi. Size intikam olsun diye evlendiğini iddia ediyordunuz ama adam gerçek hayatta görünce dümdüz beğenmemiş.
Bu sizin daha önce de konu açtığınız kişi. Size intikam olsun diye evlendiğini iddia ediyordunuz ama adam gerçek hayatta görünce dümdüz beğenm

Snap kaldı mı ya hâlâ.
Ben buna daha çok takıldım. Bir ara herkes köpecik maymuncuk oldu orda bırakılmadı mı

Konunun iç yüzünü bilmiyorsunuz
Adam size ne cevap verecek evlenmiş diyorsunuz. Bir kere buluşmuşsunuz onda da yüzüme bile bakmadı diyorsunuz.
Kaç yıl ya hiç görmeden tabi siz salaksınız falan diceksinzi haklısınız salağım yıllarca görmediğin birine bu derece değer vermek salakların işi o kadar yıl hiç mi sevmedi hiç mi değerim yoktu o kadar yıl boyunca beni sevmediği halde benim yaşım küçüktü o zaman anlamzdım niye bana söylemedi sevmediğini sorularım bitmezzs bitmezzs

Kaç yıl?
Neden daha önce görüşmediniz?

cevabı adamda değil kendinde araman lazım. tanımadan vakit geçirmeden sevemezsin ki. kafanda kurduğun hayale tutunmuşsun sadece. kendine sorman gereken soru ben neden sevgiyi dışarıda arıyorum böyle? niye hayallerde yaşıyorum? gibi gibi..

Konu sahibi hiçbir erkeğe adım atmayın. Başka ilişkiniz olursa bırakın erkekler adım atsın çabalasın sizin için. Ayrıca Snapchatten tanışmak pek güvenilir yöntem değil. Evlenmiş gitmiş işte. Daha fazla sorgulamaya gerek yok. Kendi hayatınıza bakın, karşınıza başka birisi çıkar. Bağlanma sorununuz mu var? Herkese hemen bağlanır mısınız, inanır mısınız? Asıl önemli olan nokta bu bence.

Bu kızlara ne oluyor ya, bu minvalde onlarca konu var.
Şu yaşa kadar hiç kimse tarafından tırnak ucu kadar da olsa sevilmediniz mi
ne bu ilgi sevgi arsızlığı, ne bu ilk gördüğüne yapışmalar, hatta görmediğine bile yapışmalar, seviyorum diye tutturmalar
istenmediğini sevilmediğini kabul etmemeler, saçma sapan senaryo kurmalar. Sevgi nettir ya vardır ya yoktur.
Velev ki sevilmediniz etrafınızda da mı hiç görmediniz sevginin nasıl bir şey olduğunu, bu kadar mı uzağız artık bir şeylere
bu asalak erkeklere böyle yapa yapa tepenize çıkardınız kuru g.tleri arşa çıktı, sonra bu ve bunun gibilerle evlenince
görmediğiniz hakaret kalmıyor. Yazık günah yemin ederim yazık günah kendinize yapmayın bunu yaptırmayın.

Adam evlenmiş onu okumadan önce de yapacağım yorum radarından çıkmışsın olacaktı. Radarından çıkmışsın işte bacım bu kadar basit. Yeri gelir başka kadın yoksa bile çıkarsın. Buna sebep aramak, ne yaptım da soğudu demek, nasıl geri kazanırım diye düşünmek büyük hata biz kadınlar için. Zamanında yapmadım değil. Şimdiki aklım olsa benden soğuyana al biraz daha soğu diye suratına geğiririm valla. Şaka bi yana soğumayacak adam kadın ne yapsa soğumuyor bu böyle. Kasmayın, kendiniz olmaya, mutlu olmaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…