- 1 Aralık 2020
- 4.912
- 54.344
- 458
- Konu Sahibi yettiartik
-
Bu sizin daha önce de konu açtığınız kişi. Size intikam olsun diye evlendiğini iddia ediyordunuz ama adam gerçek hayatta görünce dümdüz beğenmemiş.Yok hayır evlendi
Bu sizin daha önce de konu açtığınız kişi. Size intikam olsun diye evlendiğini iddia ediyordunuz ama adam gerçek hayatta görünce dümdüz beğenmemiş.
Bu sizin daha önce de konu açtığınız kişi. Size intikam olsun diye evlendiğini iddia ediyordunuz ama adam gerçek hayatta görünce dümdüz beğenm
Cevap aradığınız şey ne tam olarak?Hiçbir bilgim yok ordan oraya savruldum sadece kendimce bir şeylere cevap arıyorum
Cevap aradığınız şey ne tam olarak
Adam size ne cevap verecek evlenmiş diyorsunuz. Bir kere buluşmuşsunuz onda da yüzüme bile bakmadı diyorsunuz.Aradığım cevabı onun vermesi gerek ama yok hükmünde
Adam size ne cevap verecek evlenmiş diyorsunuz. Bir kere buluşmuşsunuz onda da yüzüme bile bakmadı diy
Kaç yıl ya hiç görmeden tabi siz salaksınız falan diceksinzi haklısınız salağım yıllarca görmediğin birine bu derece değer vermek salakların işi o kadar yıl hiç mi sevmedi hiç mi değerim yoktu o kadar yıl boyunca beni sevmediği halde benim yaşım küçüktü o zaman anlamzdım niye bana söylemedi sevmediğini sorularım bitmezzs bitmezzsAdam size ne cevap verecek evlenmiş diyorsunuz. Bir kere buluşmuşsunuz onda da yüzüme bile bakmadı diyorsunuz.
Kaç yıl?Konunun iç yüzünü bilmiyorsunuz
Kaç yıl ya hiç görmeden tabi siz salaksınız falan diceksinzi haklısınız salağım yıllarca görmediğin birine bu derece değer vermek salakların işi o kadar yıl hiç mi sevmedi hiç mi değerim yoktu o kadar yıl boyunca beni sevmediği halde benim yaşım küçüktü o zaman anlamzdım niye bana söylemedi sevmediğini sorularım bitmezzs bitmezzs
O zaman daha da kendinize gelin. Konusmaya baslama sebebiniz bir ayri konu, sonrasinda da gelisen olaylar apayri bir konu. Biriyle ben sonradan severim belki diye konusmaya baslarsaniz, siz de bu sekilde yari yolda birakilirsiniz.Ne lisesi üni bitecek
Konu sahibi hiçbir erkeğe adım atmayın. Başka ilişkiniz olursa bırakın erkekler adım atsın çabalasın sizin için. Ayrıca Snapchatten tanışmak pek güvenilir yöntem değil. Evlenmiş gitmiş işte. Daha fazla sorgulamaya gerek yok. Kendi hayatınıza bakın, karşınıza başka birisi çıkar. Bağlanma sorununuz mu var? Herkese hemen bağlanır mısınız, inanır mısınız? Asıl önemli olan nokta bu bence.Konunun iç yüzünü bilmiyorsunuz
Kaç yıl ya hiç görmeden tabi siz salaksınız falan diceksinzi haklısınız salağım yıllarca görmediğin birine bu derece değer vermek salakların işi o kadar yıl hiç mi sevmedi hiç mi değerim yoktu o kadar yıl boyunca beni sevmediği halde benim yaşım küçüktü o zaman anlamzdım niye bana söylemedi sevmediğini sorularım bitmezzs bitmezzs
Bu kızlara ne oluyor ya, bu minvalde onlarca konu var.
Şu yaşa kadar hiç kimse tarafından tırnak ucu kadar da olsa sevilmediniz mi
ne bu ilgi sevgi arsızlığı, ne bu ilk gördüğüne yapışmalar, hatta görmediğine bile yapışmalar, seviyorum diye tutturmalar
istenmediğini sevilmediğini kabul etmemeler, saçma sapan senaryo kurmalar. Sevgi nettir ya vardır ya yoktur.
Velev ki sevilmediniz etrafınızda da mı hiç görmediniz sevginin nasıl bir şey olduğunu, bu kadar mı uzağız artık bir şeylere
bu asalak erkeklere böyle yapa yapa tepenize çıkardınız kuru g.tleri arşa çıktı, sonra bu ve bunun gibilerle evlenince
görmediğiniz hakaret kalmıyor. Yazık günah yemin ederim yazık günah kendinize yapmayın bunu yaptırmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?