• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızlar yardımmm :))

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

heartbreaker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
5
0
36
Tekirdağ
merhabalar...

kızım 10.5 aylık oldu bugun kontrolu vardı dr saglıklı oldıgını soyledı maşallahh..
şimdi benim siz bir kaç sorum olucak yardımcı olursanız cok sevınırım. 6 aylık oldugundan berı sabah mamasını kecı sutu ıle verıyordum ve dr u bugun sabah kahvaltı mamasını kesmemızı soyledı artık normal kahvaltı yapıcakmıs bızımle beraber sızler normal kahvaltıda süt içiriyormusunuz? ben keçi sütüne devam etmek istiyorum sabah kahvaltısında ancak nasıl verıcegımı bılemedım bıberonla mı vermelıyım yoksa bırseyle karıstırıptamı?

Son düzenleme:
Merhaba;

13 aylik kizim var. Ben hala emzirdigim icin hic sut vermedim. Zaten 1 yasindan sonra sut verildigini biliyorum. Bence doktorunuzun onerisi disina cikmayin :)) Saglikla buyutun bebeginizi :)):nazar: :nazar:

Merhaba;

13 aylik kizim var. Ben hala emzirdigim icin hic sut vermedim. Zaten 1 yasindan sonra sut verildigini biliyorum. Bence doktorunuzun onerisi disina cikmayin :)) Saglikla buyutun bebeginizi :)):nazar: :nazar:

tesekkurler ancak bende emzırıyorum hala dogudugu gunden berı emıyor zaten dr solemıstı kecı sutu anne sutune en yakın sut oldugu ıvın verebılırsınız dıye emzırırken

tesekkurler ancak bende emzırıyorum hala dogudugu gunden berı emıyor zaten dr solemıstı kecı sutu anne sutune en yakın sut oldugu ıvın verebılırsınız dıye emzırırken

E o zaman sorun kalmiyor :)) biberon aldiysa daha once biberon daha iyidir,ama benim kizim gibi almadiysa birseylere karistirmak daha mantikli olur. Birde biberon biraktirmak icin konu acmazsiniz :)))

Bence normal kahvaltısını ver, senin yediklerinden yesin peynir zeytin hatta reçel. onun üzerine keçi sütü vermek yerine emzir, ya da süt vericeksen de kahvaltının üzerine ver ki iştahını kapatmasın. Bu bizim doktorumuzun yöntemi.

Back