Kızlar Yardımm :(

odyo

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
4
0
34
]Merhaba kızlar,

uzun süredir tanıdığım biri vardı hayatımda. Bana karşı ilgisi vardı bunu bana hissetirdiği zamanlar ona hiç yüz vermeyip başka birini tercih ettim.
bundan 1 yıl sonra onu tekrar gördüğümde içimde birşeyler olduğunu hissettim. evrenin bana yaa gördünmüü cicim bak devran döndü deme şekliydi. Bu sefer beni takmayan o oldu. Haksız da sayılmazdı. ortak arkadaş ortamımız vardı hemen hemen her gün aynı ortamda oturup kalkıyorduk. Evet aşık olmuştum:KK43: zamanla yine bana karşı onunda bişeyler hissetiğini anladım. Tekrar ilgi gösteriyordu.Seviniyordum. Bir ilişkiye başladık. ilk 1,5 ayımızda tam 2 defa bitirmeyi denedi ve bunuda başardı ama sonrasında yine pişman olup dönen kendisi oldu. ve ben her seferinde kapıları ona açtım. Beni sevdiğini aşık olduğunu söylemekten bıkmazdı bazen beni bile bıktırırdı. Samimiyetine güveniyordum. Yanıma gelmesi gerekirken gün boyunca onu bekledim ve gelmedi akşam arayınca alttan aldım neyse dedim. sen yanıma gel deyince gelemicem demiştim: olur ozaman bende çağırırım o gelir dedi. telefonu yüzüne kapadım. o gece hiç mesaj, ses seda yok. dayanamayıp ne o geldimi yanına sevgilin diye bir mesaj attım. hiç istifini bozmadan ciddi bir şekilde geldi dedi. ortak tanıdığımızdı. sinir küpüne döndüm ağzıma geleni saydım. Cümlesi şu oldu '' Sana demiştim ilkler unutulmaz diye '' Nevrim döndü.. Madem başkasını unutamıyordun neden girdin hayatıma neden seviyorum dedin.. vs. vs... Bitsin istedim. ve bitti.. ona aşıktım.. içten içe bu gerçek beni öldürüyordu.
üstünden bir iki hafta geçti.. en yakın arkadaşı benimde arkadaşımdı. konuşuyorduk iyi bir insandı. bana iyi gelendi. zor günlerimi atlatmama yardımcı oldu ve atlatır gibiydim. zamanla onunda bana ilgisinin olduğunu farkettim. ve yanılmamıştım açıldı ve şaşkınlıkla onu dinledim. Düşünmeye koyuldum. nasıl yapabilirdim ki sevdiğim adamın en yakın arkadaşıyla. hırsıma yenik düştüm.. ve kabul ettim.. sadece 2 gün sürdü. daha fazla dayanamayıp ayrıldım. sevdiğim adamın duymasıyla (ki zaten duyacaktı mutlaka) yıkıldım. ve arkamdan bir arkadaşıma onu seviyordum ama yakın arkadaşımla birlikte olduğunu duyunca içimde sevgisi bitti dediğini öğrendim. Sizce yaptığım hata yüzünden üzülmeli miyim ya da herşeyden önce hata mı yaptım? pişman olmalı mıyım?
olanlardan sonra nasıl hareket etmeliyim? :KK43:

(okuduğunuz için teşekkür ederim)

Son düzenleme:
Yani yanlış anlamayın ama biriyle sevgiliymişsiniz ayrılıp eskiden sizden hoşlanan çocuğa dönmüşsünüz. Onla da olmamış sonra en yakın arkadaşı. Yani bir durum sakinleşin kafanızı dinleyin. İyice ölçüp tarttıktan sonra bu en yakın arkadaş olan şahısın uygun olduğuna kanaat getirirseniz öyle devam edersiniz. Hiç vicdan yapmayın o eski sevgilimin arkadaşı diye. O sizi düşünmüş mü zamanında sanki. O seviyordum ama duyunca sevgim bitti olayı da siz duyun da vicdan yapın diye söylenmiş bir söz. :KK34:

aski memnuya donmus sanki.
bosver be guzelim cocukmu yok.ama illa o diyosan git acil anlat cocuga yani herseyi.bak yine oyun olabilir dikkat

Yani yanlış anlamayın ama biriyle sevgiliymişsiniz ayrılıp eskiden sizden hoşlanan çocuğa dönmüşsünüz. Onla da olmamış sonra en yakın arkadaşı. Yani bir durum sakinleşin kafanızı dinleyin. İyice ölçüp tarttıktan sonra bu en yakın arkadaş olan şahısın uygun olduğuna kanaat getirirseniz öyle devam edersiniz. Hiç vicdan yapmayın o eski sevgilimin arkadaşı diye. O sizi düşünmüş mü zamanında sanki. O seviyordum ama duyunca sevgim bitti olayı da siz duyun da vicdan yapın diye söylenmiş bir söz. :KK34:

canım yalnız üzerinden 1 yıl geçmişti. zaten en yakın arkadaş olayı hırsımın doğurduğu sonuçtu. intikam alma isteğiydi.. öyle yapmalıyım belkide
inziva vakti.
tavsiyelerin için teşekkür ederim..

aski memnuya donmus sanki.
bosver be guzelim cocukmu yok.ama illa o diyosan git acil anlat cocuga yani herseyi.bak yine oyun olabilir dikkat

öyle.. yok bu saatten sonra gidip açılırsam daha fazla gururum kaldırmaz. Sonuç itibariyle unutamadığı ve sevdiği biri var bunu bile bile artık dönse dahi onunla yapamam. ama onun yüzünden hatalar yapmaya devam ediyorum galiba :/

X