- 20 Mart 2024
- 443
- 102
- 26
- Konu Sahibi selvi _bdr
Kızlar ovitrella iğnesinin 14. Günündeyim testime bakar mısınız sanki hayalet çizgi var gibi iki tanesinde efek var saha belirli gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet dönemi geçmeden test yapılmaz. Yapılır ve pozitif çıkarsa bile önemsemez çünkü kimyasal gebelik riski bulunur. Her zaman ideal olan adet geçtikten sonraki 7.günden itibaren yapmaktır. Kendinizi her ay böyle yipratirsaniz kaygı düzeyiniz artar stres olursunuz zaten stres olmamanız gerekn bir dönemKızlar ovitrella iğnesinin 14. Günündeyim testime bakar mısınız sanki hayalet çizgi var gibi iki tanesinde efek var saha belirli gibi
Anladım teşekkür ederimBişey gözükmüyor bence ama çok kafana takıp stres yapma derim olacaksa da olmaz o stresten
Haklısınız.Maalesef bir şey gözükmüyor…
ama stres yapmamak sana daha yardımcı olacaktır
Stresin tam içinde buluyorum kendimi oysa kiAdet dönemi geçmeden test yapılmaz. Yapılır ve pozitif çıkarsa bile önemsemez çünkü kimyasal gebelik riski bulunur. Her zaman ideal olan adet geçtikten sonraki 7.günden itibaren yapmaktır. Kendinizi her ay böyle yipratirsaniz kaygı düzeyiniz artar stres olursunuz zaten stres olmamanız gerekn bir dönem
Yok 6 gün varBen birşey göremedim açıkçası. Adet döneminiz gecikt mi?
Tamam ozaman daha umut var demektir . Henüz test için erken olabilir. Adetin gecikmesini bekle. Farklı bulduğun belirtiler var mı?Yok 6 gün var
Bu ay ovitrella çatlatma iğnesi oldum. Onun etkisimi bilmiyorum ama sağ kasığım özellikle ara ara sancı kramp gibi giriyordu sağ tarafımda çatlatmak üzere olan ayrı bir tane yumurtam vardı iğne daha yapmadan doktor belki bu tutar dedi iğneden bağımsız baş ağrısı bel ağrısı işte tam birşey diyemiyorum iğnenin etkisi de olabilirTamam ozaman daha umut var demektir . Henüz test için erken olabilir. Adetin gecikmesini bekle. Farklı bulduğun belirtiler var mı?
İğnenin artık 14. gününe gelmişsin artık onun etkisi olacağını sanmam. Öyle olsaydı testte çizgi de çıkabilirdi. Şimdi çizgi olmaması iyi bişi demek ki iğnenin etkisi geçmiş artık bundan sonra çizgi olursa pozitif demektir İnshaAllahBu ay ovitrella çatlatma iğnesi oldum. Onun etkisimi bilmiyorum ama sağ kasığım özellikle ara ara sancı kramp gibi giriyordu sağ tarafımda çatlatmak üzere olan ayrı bir tane yumurtam vardı iğne daha yapmadan doktor belki bu tutar dedi iğneden bağımsız baş ağrısı bel ağrısı işte tam birşey diyemiyorum iğnenin etkisi de olabilir
Evet etkisi geçmiş. Bakalım nasıl olcak merak ediyorum ama iğneden sonra tam iki hafta boyunca gebelik belirtilerini gösteriyor gerçektenİğnenin artık 14. gününe gelmişsin artık onun etkisi olacağını sanmam. Öyle olsaydı testte çizgi de çıkabilirdi. Şimdi çizgi olmaması iyi bişi demek ki iğnenin etkisi geçmiş artık bundan sonra çizgi olursa pozitif demektir İnshaAllah
Doğrudur, önemli olan bundan sonrası İnshaAllah gecikirsin ve sonuç pozitif çıkarEvet etkisi geçmiş. Bakalım nasıl olcak merak ediyorum ama iğneden sonra tam iki hafta boyunca gebelik belirtilerini gösteriyor gerçekten
Bundan sonraki süreçte hamile olursam hayırlısıyla bu uygulamadaki hesabımı kapatacağım bir süre. Beni birazda hırpalayan bu uygulamada ki okuduğum şeyler olduİğnenin artık 14. gününe gelmişsin artık onun etkisi olacağını sanmam. Öyle olsaydı testte çizgi de çıkabilirdi. Şimdi çizgi olmaması iyi bişi demek ki iğnenin etkisi geçmiş artık bundan sonra çizgi olursa pozitif demektir İnshaAllah
İnşallah hayırlısıylaDoğrudur, önemli olan bundan sonrası İnshaAllah gecikirsin ve sonuç pozitif çıkar
Tabi, eğer seni etkiliyorsa biraz uzak durmanda fayda var. Hamileliğine konsantre olursun, tadını çıkarırsın. Ama bana bir haber önce güzel haberi olur muBundan sonraki süreçte hamile olursam hayırlısıyla bu uygulamadaki hesabımı kapatacağım bir süre. Beni birazda hırpalayan bu uygulamada ki okuduğum şeyler oldu
Olur tabiki hatta bugün troidlerim için kontrole gideceğim kanda da bakılmasını isteyeceğim doktordanTabi, eğer seni etkiliyorsa biraz uzak durmanda fayda var. Hamileliğine konsantre olursun, tadını çıkarırsın. Ama bana bir haber önce güzel haberi olur mu
Tamam bakılsın ancak negatif çıkarsa üzülmek yok henüz gecikme olmadı çünküOlur tabiki hatta bugün troidlerim için kontrole gideceğim kanda da bakılmasını isteyeceğim doktordan
Aynen bakalım inşallahTamam bakılsın ancak negatif çıkarsa üzülmek yok henüz gecikme olmadı çünkü