Kızlar testime bakar mısınız ?

Çok teşekkür ederim ama sevincimi eşim kırdı biraz neden dikkat etmedin daha erken değilmi falan derken ben biraz üzüldüm tartıştık
Üzülmeyin. Tam olarak neye dikkat etmeniz gerekiyormuş? Tedbirli olması gereken istemiyorsa korunması gereken kişi o. Siz canınızı sıkmayın çünkü suçunuz yok. Sizden çıkan bir sıvıyla değil ondan çıkan bir sıvıyla hamile kalınıyor. Yani arabayı kullanan o. Rica ederim siz de canınızı sıkmayın güzel bir haber❤️

Kızlar benim testimde bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1492.jpeg
    IMG_1492.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1494.jpeg
    IMG_1494.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 54
Üzülmeyin. Tam olarak neye dikkat etmeniz gerekiyormuş? Tedbirli olması gereken istemiyorsa korunması gereken kişi o. Siz canınızı sıkmayın çünkü suçunuz yok. Sizden çıkan bir sıvıyla değil ondan çıkan bir sıvıyla hamile kalınıyor. Yani arabayı kullanan o. Rica ederim siz de canınızı sıkmayın güzel bir haber❤️
Günlerdir kafam allak bullak doktor randevumu aldım ama psikolojim çok bozuk ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum kafamı doldurdu eşim ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar merhaba reglime 8 gün var göğüslerim aşırı sızlıyor ve ara ara kasıklarıma sancı giriyor sizce bebiiiş var mıdır ??? Çok heyecanlıyımmmmm sabah ilk idrarla test yapsam çıkar mııı

Merhaba kızlar test yapmıştım ve iki çizgi çıkmıştı doktoruma gittim kontrole daha yeni olduğunu ve tam göremediğini söyledi kan idrar falan aldılar , ve beni sonra aradı acilen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi kanamam olup olmadığını sordu yoktu tabiki bana dış gebelik dedi ve bende ertesi günü gittim hastaneye dış gebelik diye kontrol etti ultrason da baktı bebeğimin kalbinin sesini dinletti kan sonuçlarımda da bir problem olmadığını söyledi resmen beni strese soktu bakalım haftaya kontrole gideceğim şimdi ne söyleyecek

X