Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunnnBeta; 329
Güzel haberler bekliyoruz senden deBenim sonuçlar da yarın sabah çıkacak
Teşekkür ederimHayırlı olsunnn
Hiç belirti yok muydu peki. Mesela ben 5 gün kala yaptm negatif sonradan pozitif olur mu? Prodoctor ile yapmıştım. Ovülasyondan sonra full kasık ağrıısı yaşadım hala devam ediyor iğne batıyor. Emindim neredeyseBen regl 2 gün geçince test yaptım silik çıktı canım. Sonra inanmadım 2 gün arka arkaya silik çıkınca kan verdim.
Selam hayırlı olsun acaba test markanız ne ? Bende test yaptım silik çıktı testlerimiz benziyor ama 15 dakika da ben silik çizgiyi gördüm sizce benimde var mıdır59,1 benim de
Hatırlamıyorum ismini ama fotoğrafta yok gibi görünüyor her gün yapın hiç belli olmaz inşallah vardırSelam hayırlı olsun acaba test markanız ne ? Bende test yaptım silik çıktı testlerimiz benziyor ama 15 dakika da ben silik çizgiyi gördüm sizce benimde var mıdır
Merhaba pozitif görünüyor sizinde tekrar test yaptınz mıKızlar merhaba adetime 3 gün kaldı test yaptın bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi bu testler
Benim pozitifi görmeden bir gün önce idrarım o kadar bulanıklaştı ki anlatamam. İçinde beyaz lif gibi ince ince şeyler vardı. İlk defa böyle bir şey oluyordu. Sonraki gün düzeldi zaten ve ben pozitifi gördüm. Onun dışında bir iki gün gün içinde de bir iki kere memelerimde elektriklenme gibi bir his oldu başka da belirtim olmadı