Kaset test pozitif bakar mısınız?

Hayırlı olsun, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🥹🧿 İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın. Amin 🤲🏻❤️

Ben regl 2 gün geçince test yaptım silik çıktı canım. Sonra inanmadım 2 gün arka arkaya silik çıkınca kan verdim.
Hiç belirti yok muydu peki. Mesela ben 5 gün kala yaptm negatif sonradan pozitif olur mu? Prodoctor ile yapmıştım. Ovülasyondan sonra full kasık ağrıısı yaşadım hala devam ediyor iğne batıyor. Emindim neredeyse 😞

Yani şöyle adet olacakmis gibi kaşıklarım falan ağrıdı onun dışında ben bir şey yaşamadım. Göğüs hassasiyeti sancı zaten benim adetime yakın yaşadığım şeyler olduğu için önemsemedim. 5 gün kala erken olabilir kendini oraya odaklama neden pozitife dönmesin ki 🌸 Düşünmemeye çalış diycem ama insanın aklı hep orada oluyor. Sana tavsiyem regl gününü bekle. Öncesinde negatif görünce moral bozukluğu oluyor ve insanı çok etkiliyor🌸

Selam hayırlı olsun acaba test markanız ne ? Bende test yaptım silik çıktı testlerimiz benziyor ama 15 dakika da ben silik çizgiyi gördüm sizce benimde var mıdır

Eklentiler

• IMG_0583.jpeg
    IMG_0583.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 43
Selam hayırlı olsun acaba test markanız ne ? Bende test yaptım silik çıktı testlerimiz benziyor ama 15 dakika da ben silik çizgiyi gördüm sizce benimde var mıdır
Hatırlamıyorum ismini ama fotoğrafta yok gibi görünüyor her gün yapın hiç belli olmaz inşallah vardır 🫶🏻🌸

S srpdrn E ezgidy ikinize de hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınza alın inşaallah. Ben bat 5 varken yaptım negatif. Belirtilerim var ama. Sizin belirtileriniz nelerdi?
Benim pozitifi görmeden bir gün önce idrarım o kadar bulanıklaştı ki anlatamam. İçinde beyaz lif gibi ince ince şeyler vardı. İlk defa böyle bir şey oluyordu. Sonraki gün düzeldi zaten ve ben pozitifi gördüm. Onun dışında bir iki gün gün içinde de bir iki kere memelerimde elektriklenme gibi bir his oldu başka da belirtim olmadı 🌸

X