- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de oldu bu durum. Boynuz gibi nasıl batıyordu. Çıban büyüklüğündeydiler neredeyse doktora gittim. Doktor çok acın varsa vakumla çektirebilirim dedi ama ben kabul etmedim canım acır diye kiloluyum baldırlarım birbirine sürtüyor doktor bundan dolayı çıkmıştır sivilceler dedi. Antibiyotikli bactroban verdi Mavi kapak onun bir kaç modeli var. Kullandım geçti ama izleri kaldı mosmos birer leke halinde şimdi onları geçirebilecek birşeyler arıyorum.
Antibiyotikli krem bu kurutuyor hemen bana verdiği buydu şimdi suratımda bile sivilce çıksa bunu sürüyorum hemen kurutup geçiriyor. Doktora git istersen belki leke kalmasınıda söylersin benim o zaman aklıma gelmedi ama gerçekten kötü, bir krem var ben benlerimi aldırdım 2 ay önce leke kalır belki diye doktorum yazmıştı devlet ödemiyor özel bir krem fiyatı çok gelmişti bana 70 lira almamıştım zaten, ben alma yerlerinin izleride kalmadı ama şimdi pişmanım diyorum alsaydım belkide bu baldırdaki sivilce izlerine hemde kararmaları geçirirdi belkide..
Geçmiş olsun ,
Sitede çatlaklarla ilgili konu var. Olumlu sonuç alanlar olmuş. İnceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html
Bacak ici sivilceye, kullandiginiz vucut losyonu varsa o neden oluyor olabilir...
Ya da kilonuz birazcik fazla ise surtunmeden, tahris yuzunden olabilir...
Catlak icin hicbir fikrim yok, bilen beri gelsin...
Ben yüzüme kullanıyorum zaman zaman , cildime iyi geldiğini düşünüyorum. Bu sitede de dahil okuduğum yorumlarda lekeler işin etkili dendiği için aklıma geldi. Paylaşmak istedim. Sonuçta ilaç değil , bir zararı dokunmaz. Umarım size de faydalı olur.İlginiz için teşekkürler. Dışarıya ilk çıkışımda bakacağım. Siz kullandınızmı ne kadar sürede etkisi görülüyor bayağı eski haline dönüyormu? Yaza kadar beyazlatsam ne iyi olur :)
Rica ederim . Faydasını görürsünüz dilerim.Link için teşekkür ederim bütün yorumları okudum ve işe yarar gibi hemen başlycam :)
Kızlar sanırım lekelerden 3 şeker kaşığı Türk kahvesinin içine 1 tane limon sıkıp karıştırın. O karışımı 2 gün aynı saatte 5dk masajla sorunlu bölgelere uygulayın 3. Gün dinlenme yani 2 gün karışım 1 gün dinlenme. Bu yazıyı okudum birçok yapanda varmış mükemmel sonuçlar meydana geliyormuş. Lekeler çatlaklar sivilceler cildi de pamuk gibi yapıyormuş. Ben başlycam:)