Saç Kesim Şekilleri kızlar yardım!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

omrgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
16
0
86
İstanbul
merhaba kızlar size birkaç sorum olucak, benim saclarım çok kalın telli ve gür ayrıca uzunda..bigün taramasam hemen birbirine dolaşıyo acmasıda en az yarım saatimi alıyo bu yuzden ara makasla inceltmeyi duşunuyorum uzun zamandırda kestirmedim ama kimse önermiyo çok kırık oluyomus..anlamadım aranızda benimle aynı dertten muzdarip olan varmı? bide sac rengim koyu bazı yerleri gunseten acılmıs durumda daha once hiç boyatmadım değişiklik istiyorum suan sacmasapan duruyo bazı yeri siyah bazı yeri kahverengi ben hepsi aynı renk olsun istiyorum açık kahveye yada çikolata kahveye boyatsammı son bişey daha buarada kaşlarım simsiyah....

benimde aynı saçlarım kalın telli kabarık çok ugraştırıo bende akti zamanında ara makas yaptırdım pişman oldum sonra o saçlar geri çıktı aradan küçük küçük ve kırıkta çok fazla oluyo hiç memnun kalmadım açıkcası birde saçın azıcık alıo şuan bi tutum saçım kaldı:26: eskiden böle deildi ara maks die tutturdum yaptım böle olduu

işte bende pişman olurum diye korkuyorum ama sanırım yapıcak bişey yok tek yolu aramakas galiba:)

bu tamamen aslında senin saç kalitenle ilgili bir durum.. benimde saçlarımm kalın telli ve gür aynı problemleri zaman zaman bende yaşıyorum çünkü oldukca uzun ve sürekli karışıp dolaşıyor.. ara makas olayını ben denedim ve hiç bir kırıma olmadıı.. ama bunun içinde nolursa olsun dikkat etmelisin çünküü saç kırılması denilen şey en çok yatarken oluyo.. o yuzden yatmadan önce mutlaka saçlarını tepeden topuz yap öle uyu..
boya konusunuda bence kuaförüne danış onlar tenine uygun rengi çok kolay bi şekilde bulabilirleer bidee saçlarını boyatırsan eger bence muutlaka kaşlarınında rengini biraz kırmalısın..

yani öbür türlü de bi çaresi yok kabarık kabarık saçlar oofff offf ne vardııı dümdüzz saçlarımız olsaydııı:2:

öncelikler cok tesekkurler ,,aslında ten rengim acık ama dediğim gibi saclarım ve kaslarım koyu kaslarımı actırma taraftarı değilim diyorumki açtırmadan kahveye boyatsam cokmu sırıtır daha oncede hiç boyatmadıgım içinde cesaret edemiyorum bakalım artık kuafor ne diyicek...

egeer feci bi şekilde siyah ve gür degilse kaşların çokta şart degil açtırmak, dene bakalımm saçlarını boyat önce, kaşlarında gözüne çok batmıcaksa bırak öle kalsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…