- 25 Mart 2015
- 210
- 59
- 48
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayıt tohumunu deneyın faydasını gorursunuz
Meraba bayanlar sebebsız ınfertılım uc bucuk yıldır bebegım olmuyor... Ikı asılama gecrdım negatıf, ıncır ve havuc kuru yaptım baska bır mudahalem olmadı... genc kızlıgımdan berı hep adetlerım agrılı olurdu ve hıc agrı kesıcı almazdım ama son bır kac yıldır o kadar cok agrım oluyor kı aglıyorum butun gun yataktayım kalkamıyorum, bazen dayanamayıp agrı kesıcı aldım ama oyle her ay ust uste falan degıl... Ama su aralar son bes yada altı aydır adetım o kadar azaldı kı anlatamam yedı gun suren reglım uc gunde bıtıyor ve o uc gunde cok az gelıyor... Gobegım hep şiş gorenler hamıle sanıyoryanı bunun ıcın doktora gıdılır mı, yada gıtmem gerekır mı ??? Not: bu anlattıgım surec ıcınde adetlerım hep duzenlı gelıyordu halada duzenlı
Bizimde sebepsiz infertilite denildi bende troid haşimato hastasıyım dediğiniz gibi göbek mevzusu bende de var ağrılı adetim vardı meğer rahimde polip varmış alındı benim amh 1.25 benimde baya azaldı
KIZLAR BİRŞEY SOLİM BEN HEM HAŞİMATO+PKO+KİLOLU Bİ KADINIM AMA İNANIN BUNLARIN HİÇ BİRİ GEBELİĞE ENGEL DEĞİL RABBİM OL DER VE OLUR. BİZLER RAHMAN NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZAMANA KADAR BEKLİYCEZ STRES YAPMIYACAZ. TROİDİMİZİ DENGEDE TUTTUP 2NİN ÜZERİNE CIKARMIYCAZ VE TABİ Kİ TEVVEKKÜL EDİCEZ. İŞTE BU KADAR YOK KARIŞIK YOK BİLMEM NE SUNU İÇ BUNU İÇ DİYENLEREDE TAMAH ETMİYCEZ. TROİD ÜZERİNE ÇOK TECRÜBEM MEVCUT. BU KULLANILAN HER BİTKİSEL KÜR ŞAHSIMI DAHADA GERİ GÖTÜRDÜ. ELLERİMLE TROİD YETMEZLİĞİNE GİRDİM. SİZ SİZ OLUN OT KÖK KULLMAYIN. :) :) :)
KEŞKEEE BENDE HEPSİNİ YAPTIM HÇ FAYDASI YOK :)Canım evet sende bub yollardan gecmıssın anlarsın ınsan her duydugunu bır umutla yapıyor aksı halde ıcı rahat etmıyor sankı elınden gelen bırsey varmıs da yapmıyrmus gıbı hıssedıyor bende ıncır havuc kuru yaptım bal tarcın corek otu yaptım baska bırsey yapmadım ama pısman degılım bı yan etkısı olmadı sukur... Keske dedıgın gıbu olsa bılınclı bır sekıılde gercegı ıdrak edebılsek
KIZLAR BİRŞEY SOLİM BEN HEM HAŞİMATO+PKO+KİLOLU Bİ KADINIM AMA İNANIN BUNLARIN HİÇ BİRİ GEBELİĞE ENGEL DEĞİL RABBİM OL DER VE OLUR. BİZLER RAHMAN NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZAMANA KADAR BEKLİYCEZ STRES YAPMIYACAZ. TROİDİMİZİ DENGEDE TUTTUP 2NİN ÜZERİNE CIKARMIYCAZ VE TABİ Kİ TEVVEKKÜL EDİCEZ. İŞTE BU KADAR YOK KARIŞIK YOK BİLMEM NE SUNU İÇ BUNU İÇ DİYENLEREDE TAMAH ETMİYCEZ. TROİD ÜZERİNE ÇOK TECRÜBEM MEVCUT. BU KULLANILAN HER BİTKİSEL KÜR ŞAHSIMI DAHADA GERİ GÖTÜRDÜ. ELLERİMLE TROİD YETMEZLİĞİNE GİRDİM. SİZ SİZ OLUN OT KÖK KULLMAYIN. :) :) :)
merhabalar, doktorum sebepsiz infertilite diye birşey olmaz demişti. mutlaka bir sebebi vardır demişti. ağrılı regl diyorsunuz, dibini kazısanız mutlaka bir şey çıkacaktır. ayrıca tüm testlerden geçtiniz mi, her hormonunuza bakılıp eşinizin pserm sayısı ölçüldü mü? genetik testler yapıldı mı?
Gecmis olsun umarim tez zamanda bebegin olur. Bende yasadim o sorunlari ama simdi 2.bebegime tedavisiz hemde hamileyim. Hic bir sorun yoktu ama hamile kalamiyordum. Gunlerini iyi ayarla sonra yumurtanin olusumu boyu ve catlamasida cok onemli. Bunlari her ay kontrol ettir ve sorun yoksa sık sık allaha dua et hayirlisi ise nasip et allahim de. Onun disinda benimde adet donemlerim cok agrili ve bulantili gecer o birazda bunye meselesi dogum yaptim halada agrir. Gebeyim adet olcak gibi agrim olur. Ayaklarini sicak tut. Ama adetin 3gun suruyorsa bu cok onemli. Bunu birara dogumdan sonra bende yasadim sonra 2yasindayken oglum emzirmeyi biraktim tatile gittik gelmemize 2 gun kala adet oldum cok agrim vardi sicak kuma oturdum esim resmen gomdu kuma beni 3gun suren adetim 9 gun surdu arkasindan da hemen surpriz tekrar gebe kaldim.adetin 3 gun ise Bunu iyi arastirt. Buarada sicakda iyi geliyor hamama gitmeyi dene. Allah yardimcin olsun.
anladım, amh fsh hiç bir sorun yok yani? bence ağrılı regl falan muhakkak birşey çıkar.
Ağrılı adet ve bahsettiğinşz belirtiler hormonal bir düzensizlik veya rahim içindeki bir soruna işaret ediyor. Polikistik Over (PKO) durumlarında gebe kalmak hem zordur hem de böyle düzensiz ağrılı adet geçirirsiniz. Önce bunu eleyin. Amh baktırın bi yumurtalık rezervi için. Sonra da rahim içine baktırın herhangi bir kist myom vs var mı? Rahim kalınlığı nasıl? Sonra da prolaktin baktırın belki yüksektir. Sebepsiz infertilite çok nadir bir durum ama madem tanınız bu yönde ve gebe kalmak istiyorsunuz bence beklemeden tüp bebek deneyin. Bu konuda isterseniz doktor önerebilirim. Benim doktorum sayesinde 10 aylık ikizlerim var çok şükür.. Allah isteyen herkese hayırlısını versin.