kızlar yardım pılis :) adet azalması

Meraba bayanlar sebebsız ınfertılım uc bucuk yıldır bebegım olmuyor... Ikı asılama gecrdım negatıf, ıncır ve havuc kuru yaptım baska bır mudahalem olmadı... genc kızlıgımdan berı hep adetlerım agrılı olurdu ve hıc agrı kesıcı almazdım ama son bır kac yıldır o kadar cok agrım oluyor kı aglıyorum butun gun yataktayım kalkamıyorum, bazen dayanamayıp agrı kesıcı aldım ama oyle her ay ust uste falan degıl... Ama su aralar son bes yada altı aydır adetım o kadar azaldı kı anlatamam yedı gun suren reglım uc gunde bıtıyor ve o uc gunde cok az gelıyor... Gobegım hep şiş gorenler hamıle sanıyor :KK43: yanı bunun ıcın doktora gıdılır mı, yada gıtmem gerekır mı ??? Not: bu anlattıgım surec ıcınde adetlerım hep duzenlı gelıyordu halada duzenlı
Canım bende bekarligimdan beri senin gibi cok agrili oluyorum egik yürüyorum dogrulamiyorum ve hep üç gün suruyo doktorlar 8 ila 3 günün normel olduğunu soyluyo agri kesici bende kullanmıyorum aglasamda ama şunu fark ettim adetime yakın günlerde iliskide bulunduğum zaman ağrım oyle çok olmuyo pek azaliyo.ama tabi sen kontrol amaçli bir git yinede aksatma.bnde bebek düşünüyorum adetime bir gün kaldı bakalım artık bu ay olucakmı

Yapabılecegım bır cok seyı yaptım zaten sy ara akısına bırakmıstım kı boyle oldu herzaman az olsaydı bende tedırgın olmazdım ama cok cok azaldı acaba kıst mı dıye suphe ettım , caresızlık baska bırsey ınsan bır sure elınden gelenı yapıyor bır sure snra her duydugu kürü, yontemı uyguluyor yapılacaklar bıttıyse kolu kanadı kırık oturuyor beklıyor ... bende ıcımde vıcdan azabına yer kalmasın dıye yapabılecegım varsa arayıp bulup yapma derdındeyım Allah tan gelene boynumuz kıldan ınce verırse bır hayır vermezse bın hayır ama oncesınde elımden gelen herseyı yapmam lazım kı caba olmadan sonuc da olmaz :)

Bu arada Allah evlatlarınızı sıze bagıslasın :KK200:

Haklisin canim Allah yar ve yardimcin olsun. Rabbim kimseyi evladiylada evlatsizliklada sinamasin. En kisa zamanda rabbim hayirli yavrular nasip etsin insAllah.

Amin cumlesininkini insAllah Allah razi olsun.

Cok dogru seyler yazmıssınız ıcıme su serptınız hsg cekıldım falan ama kac defa kadın dogum hastanesıne gııtım degısık doktorlara dert anlattım hıc bırı benden smeer ıstemedı hırmonlarım LH FSH TSHmıydı bunlar hatrladıklarım daha bırcok hormon testlerı yapıldı kagıtlarım evde sı an ısteyım tam yazamadım ama kısırlıkta bakılan hormonlara bakıldı troıdede bakıldı bunların harıcınde gecenlerde saglık ocagında yıne troıde ve butun hormon ve vıtamınlere baktrdım bı dert cıkmadı :)
Bunun ıcın doktora gıdıcem ınsallah adetımın ucuncu gunu hanı hormonlara bı ucuncu bı 21 ncı gunu bakıyorlar ya onu beklıyrum cevabınız ıcın tesekkur ederım :)
dna hasar testini birkaç başarısız tüp bebek denemesinden sonra yaparlar... maliyetli testlerdir ve genelde herhangi bir sorun çıkmaz bu yüzden de daha başlamadan bu testleri pek yapmazlar. ama söyle tabi.. ayrıca bir arkadaşta söylemiş kullanılan ilaçlar vs. bu tarz etkiler olabiliyor.
FSH diye bir hormon var, 10 üstü sıkıntı.... erken menopoz için. reglin 2. günü git kontrole de. bu tarz testler 2. günü yaptırılıyor. amh testinin regl ile bir bağlantısı yok, istediğin zaman yaptırabilirsin

kızlrrr merhaba kendim sıkıntım gibi gördüm burayı valla benimde adetim azalıyor gibi ya ama ben bununla ilgili doktora söylediğimde gelmedi önemli dedi sonuçta geliyor dedi valla napcamı bilmiyorum bide bu ay 3gün erken geldi dün çok az geldi ondan sonra kahverengi sümüksü bişey geldi sabah az geldi şimdi kıpırtı yok deli olcam bende :(

Adetin duzenli olusu hicbiseyiniz olmadigi anlamına gelmez mutlaka bir doktor kontrolü şart Ben de adetlerim düzenli hiç sorunum yok derken iki kocaman çikolata kisti ile tanıştım ve sonuç tüp bebeğe kadar bebeğim olmadı rahim filmi ve her şey yapıldı Olur olur dediler aşılama yapıldı negatif 3 sene uğraş negatif sonuç tüp bebek bebeğim kucağında tedaviden kaçmayın kendiliğinden olmuyorsa yapacak bir şey yok tedavi şart Bu arada benim de Adetim çok azalmıştı 7 gün ken en son üç güne düşmüştü

Canım bende bekarligimdan beri senin gibi cok agrili oluyorum egik yürüyorum dogrulamiyorum ve hep üç gün suruyo doktorlar 8 ila 3 günün normel olduğunu soyluyo agri kesici bende kullanmıyorum aglasamda ama şunu fark ettim adetime yakın günlerde iliskide bulunduğum zaman ağrım oyle çok olmuyo pek azaliyo.ama tabi sen kontrol amaçli bir git yinede aksatma.bnde bebek düşünüyorum adetime bir gün kaldı bakalım artık bu ay olucakmı

Canım Allah sıfa versın ınsallah bu ay olur

dna hasar testini birkaç başarısız tüp bebek denemesinden sonra yaparlar... maliyetli testlerdir ve genelde herhangi bir sorun çıkmaz bu yüzden de daha başlamadan bu testleri pek yapmazlar. ama söyle tabi.. ayrıca bir arkadaşta söylemiş kullanılan ilaçlar vs. bu tarz etkiler olabiliyor.
FSH diye bir hormon var, 10 üstü sıkıntı.... erken menopoz için. reglin 2. günü git kontrole de. bu tarz testler 2. günü yaptırılıyor. amh testinin regl ile bir bağlantısı yok, istediğin zaman yaptırabilirsin

Canım tup bebegın kendısı daha malıyetlı bızımde durumumuz bellı tekrar tekrar denemek hem maddı hem manevı yıpratır bızı :) bastan bakılsında Hemmkafamız rahat olsun ...

kızlrrr merhaba kendim sıkıntım gibi gördüm burayı valla benimde adetim azalıyor gibi ya ama ben bununla ilgili doktora söylediğimde gelmedi önemli dedi sonuçta geliyor dedi valla napcamı bilmiyorum bide bu ay 3gün erken geldi dün çok az geldi ondan sonra kahverengi sümüksü bişey geldi sabah az geldi şimdi kıpırtı yok deli olcam bende :KK43:

Bence doktorunu degıstrmelısın cunku bı hastalık veya hormon bozuklugu varsa ıllakı tavan yapmasını mı bekleyecekler

Adetin duzenli olusu hicbiseyiniz olmadigi anlamına gelmez mutlaka bir doktor kontrolü şart Ben de adetlerim düzenli hiç sorunum yok derken iki kocaman çikolata kisti ile tanıştım ve sonuç tüp bebeğe kadar bebeğim olmadı rahim filmi ve her şey yapıldı Olur olur dediler aşılama yapıldı negatif 3 sene uğraş negatif sonuç tüp bebek bebeğim kucağında tedaviden kaçmayın kendiliğinden olmuyorsa yapacak bir şey yok tedavi şart Bu arada benim de Adetim çok azalmıştı 7 gün ken en son üç güne düşmüştü

Ayyy ıste aynı ben :KK43: bendede cıklata kıstı belırtılerı var ama doktorlar bıseyın yok dedı bende rahım fılmınde cıkmazmıydı bu kıst sonucta yumurtalıkdaysa oraya sıvı gıtmezdı dımı

Nasıl gectı acaba kıstınız ? ben hsg cekıldım ama cıkmadı cıkolata kıstı nasıl anlasılıyor
Canım ultrason da gördü. Kan testi ile kesinleşti. Doktor bu kistin ameliyat olmadan geçmeyeceğini söyledi. Hamile kalamazsın dedi. Rabbim o kadar büyük ki eşim de de sorun vardı ona rağmen doğal yolla oldu ve hamileyken de kistim geçti. İnşallah rabbim sanada nasip etsin

Ayyy ıste aynı ben :KK43: bendede cıklata kıstı belırtılerı var ama doktorlar bıseyın yok dedı bende rahım fılmınde cıkmazmıydı bu kıst sonucta yumurtalıkdaysa oraya sıvı gıtmezdı dımı
Canım sen en son ne zaman muayene oldun tüpler Kapalı olursa ilaç gitmez

Canım ultrason da gördü. Kan testi ile kesinleşti. Doktor bu kistin ameliyat olmadan geçmeyeceğini söyledi. Hamile kalamazsın dedi. Rabbim o kadar büyük ki eşim de de sorun vardı ona rağmen doğal yolla oldu ve hamileyken de kistim geçti. İnşallah rabbim sanada nasip etsin

Amınn canım ınsallah

Canım sen en son ne zaman muayene oldun tüpler Kapalı olursa ilaç gitmez

Fılmı cekılelı bır yıl oluyor ama en son asılamamı altı ay once oldum asılama demek gun asırı ultrasona grmek demek yanı altı ay oncesıne kadar yoktu

Rabbim sanada nasip etsin inşallah

Amın canım Allah ısteyen herkese nasıp etsın

Amınn canım ınsallah

Fılmı cekılelı bır yıl oluyor ama en son asılamamı altı ay once oldum asılama demek gun asırı ultrasona grmek demek yanı altı ay oncesıne kadar yoktu

Amın canım Allah ısteyen herkese nasıp etsın
İnşallah canım.

Benim gitti rahmim tertemizdi sivi heeyere ulasti ama sonuc cocuk olmuyordu

Back