- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
Canım eşin de muayene oldu mu
Esımde oldu canım butun tetkıklerı temız cıktı sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpermiş canım inşallah rabbim sanada nasip ederEsımde oldu canım butun tetkıklerı temız cıktı sukur
Süpermiş canım inşallah rabbim sanada nasip eder
kızlar benimde adetler geçikmeye başaldı azaldı pkoyum rahim duvarım ince bunlar sebep oluyo ama tup bebeğe gidene kadar rahim duvarım ince demediler deneme tahtasına döndüm habire histeroskopi yapildı en son aret beye gittim rahim küçükmüş ondan işlevini tam yapamıyor nasipse yaza tedavime başlayacam inş çok zor süreç rabbim kimseyi çaesiz bırakmasın aminnn
dna hasar testi ve kanpihtilasmasi test i yapmakta haklısın bizde gerek gormedı doktorlar..eşim dna hasar testi ve kromozom testi yaptı her ikisi de sorunlu cokti..bnde pihtilaama testi ve kramozm testi yaptım kan pihtilasmasi vardi..bazen doktorlar sadece tüp bebek yapmak için yapıyor ama siz bütün bilgileriniz elinizde giderseniz daha ii olur.Amın canım Allah hayırlısıyla ısteyen herkese nasıp etsın canım ben 27 yasındayım asılama surecı cok yıprattı bı sure ara veemek ıstedım sonrasında ıse grdım malum yenı ıs ızın alamıyruz yazın tup denemek ıstıyoruz nasıpse ama oncesınde dna hasar testı bırde pıhtılaasma testı yaptrcam ozelde cunku kendı doktorum bunları ıstemedı gerek gormedı benımde ıcımde kalmasın kafam rahat olsun ıstıyorum cok da hakım degılım acıkcası her yenı gun bıseyler okuyorum ogrenıyorum hangısını uygulayayım sasırıyorum ama bu yaza tup denıycez ınsallah bunun ıcınde bır doktora grunmek gerekıyormus adetımle gorunurum hormon falan bakılırsa
dna hasar testi ve kanpihtilasmasi test i yapmakta haklısın bizde gerek gormedı doktorlar..eşim dna hasar testi ve kromozom testi yaptı her ikisi de sorunlu cokti..bnde pihtilaama testi ve kramozm testi yaptım kan pihtilasmasi vardi..bazen doktorlar sadece tüp bebek yapmak için yapıyor ama siz bütün bilgileriniz elinizde giderseniz daha ii olur.
BAK TATLIM ÖNCELİKLE STRESİ HAYATINDAN ÇIKAR EĞER BU KONUYU ÇOK TAKINCADA OLMUYOR HORMONLARINI KÖTÜ ETKİLİYRSUN. BİRE BİR YEGENİME VE KENDİME ŞAHİT OLDUM BIRAKTIM ARTIK TÜPE GİTCEM DEDĞİM AY HAMİLE OLDUĞUMU ÖGRENDİM. YEGENİMİNDE AYNI ŞEY OLDU KARI KOCA ANTİDEPRASANLIK OLDULAR VE SONUÇ POZİTİF OLDU. HE BENİMKİLER DURMADI O AYRI AMA ONUNKİ DURUYOR. YANİ NEYMİŞ ÖNCE STRESSSS YOKKKKK.
Bütün hormon testlerini yaptır cnm eğer istanbuldaysan sana bi doktor önerebilirimMeraba bayanlar sebebsız ınfertılım uc bucuk yıldır bebegım olmuyor... Ikı asılama gecrdım negatıf, ıncır ve havuc kuru yaptım baska bır mudahalem olmadı... genc kızlıgımdan berı hep adetlerım agrılı olurdu ve hıc agrı kesıcı almazdım ama son bır kac yıldır o kadar cok agrım oluyor kı aglıyorum butun gun yataktayım kalkamıyorum, bazen dayanamayıp agrı kesıcı aldım ama oyle her ay ust uste falan degıl... Ama su aralar son bes yada altı aydır adetım o kadar azaldı kı anlatamam yedı gun suren reglım uc gunde bıtıyor ve o uc gunde cok az gelıyor... Gobegım hep şiş gorenler hamıle sanıyor yanı bunun ıcın doktora gıdılır mı, yada gıtmem gerekır mı ??? Not: bu anlattıgım surec ıcınde adetlerım hep duzenlı gelıyordu halada duzenlı
Bütün hormon testlerini yaptır cnm eğer istanbuldaysan sana bi doktor önerebilirim
Bizler bilinç altimizi zor boşaltıyoruz. Bugün öğrendim ki bende pıhtılaşma bozukluğu varmış o sebepten 4 yıl sonra gebe kalmışim. Aslında genetik bölümüne de gitsen belki de böyle birşey vardır küçük bir ilaçla oluverir yavrucunCanım gercekten ucunu saldım hıc stres falam yapmıyruuum yumurtlama gınumude takıp etmıyrum adet tarıhımıde gozlemıyrum ıyıce saldım ucunu genel olarak Allah ımın gucune gıtmesın de umudumu yıtırdım hıc ugrasamıyrum bu aralar ama bılıncaltımda takıyrsam bılemıcem elımde degıl
Bizler bilinç altimizi zor boşaltıyoruz. Bugün öğrendim ki bende pıhtılaşma bozukluğu varmış o sebepten 4 yıl sonra gebe kalmışim. Aslında genetik bölümüne de gitsen belki de böyle birşey vardır küçük bir ilaçla oluverir yavrucun
Genetik bölüm fakültede var Eskişehir de ama bulunduğunuz şehirde fakültelerin genetik bölümüne basvurun. Ama aynı tahlilleri özel hastaneler de kadın doğum uzmanlari da isteyebilir yanlız ücreti yüksek oralardaGenetık boluumuu kadın dogum hastanesınde varmıdır??? Pıhtılasmaya o bolum mu bakıyor
G
Genetik bölüm fakültede var Eskişehir de ama bulunduğunuz şehirde fakültelerin genetik bölümüne basvurun. Ama aynı tahlilleri özel hastaneler de kadın doğum uzmanlari da isteyebilir yanlız ücreti yüksek oralarda
benimde bir akabam bayan vitamin ilacı kullanmıştı oda hamile kaldı.eşim de bende kullanayım doktoruma sorayım tabi önce.Canım hem bende hemde eşimde sorun vardı eşim vitamin ilacı kullandı. Doktor lar olmaz derken rabbim doğal yolla bana nasip etti
inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz 2017'de bebeklerimiz oluverir. :)Pıhtılasma ıcın yarın ozel bı labarauarla konuscam o malıyetlı degıldır heralde daha snra yavas yavas dna hasar ve kromozom testlerı yaptrcaz esımle hazıran gıbı de tup bebege baslamayı dusunuyruz ınsallah
inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz 2017'de bebeklerimiz oluverir. :)
İnşallah bizimle olsunInsallah canım hayırla saglıkla olsun :)