- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
Teşekkür ederim canım ben Ankarada yaşıyorum doktorum Prof dr Ferit Saraçoğlu özelde muayene oluyorum tüm takiplerimi 1 yıldır o yapıyo rahimde sıkıntı olmadığını düşündüğümüz için yumurta takibine ağırlık verip gebelik icin uğraştık ancak sonuç vermeyince Laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı yapalım dedi pahalı bi ameliyat olduğu için devlette ol para ödeme dedi sağolsun yoksa ona olacaktım çaresiz Numune Hastanesinde oldum perdeyi de orda öğrendim eğer bu ameliyatı önermeseydi bende tüp bebek denicektim ve perde yüzünden belki yine kaybedicektim bebegimi şimdi şükrediyorum iyiki sorun bulundu ve kendiliğinden gebe kalabilirim inşallah benim sana tavsiyem aşılama tüp bebek vs yapmadan önce iyi bi doktor bulup testlerini ve bu işlemi sor hatta devlette yaptır para ödeme çünkü ben zamaninda bütün herseyimi özelde yaptırdım kan testini ve rahim filmini bile özel laboratuvarda çektirdim dünya para verdim önemli değil bebeğim için yine veririm ama en büyük sorunu göremediler ve canım gitti sende araştir derim benim yapabileceğim bişey olursa herzaman yardima hazırım Allah kucağımızı Meleklerle doldursun
Amın canım hayırlısıyla ınsallah ya ıcıme kurt dusurdun ve bırde umut serptın yabende fılmımı baska baska doktorlara gstereyım olmazsa laparoskopı talep edeyım bakalım be cıkacak