• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar yardım lütfen...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bgunest

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
126
5
118
39
sadece misafir için mobilya almaktan hoşlanmayan biriyim. zaten memur olduğum için muhtemelen nişanlımında tayini başka bir yere çıkacak ve aileden uzakta olacağız. yani gelen giden pek olmayacak. bende şatafatlı salon takımları alıp bir odayı öyle kapatmak yerine günlükte kullanabileceğim bi daha spor salon takımı istiyorum. beğendiğim bi model var ama çokmu basit kaçar bilemedim. sizce??
beğendiğim model
$126823636384.webp

cnm bu koltuklar çok ama çok rahat oluyo..bence seçimin harika eşinde sende memursun sanırım benim eşimde öle bizde çok şatafatlı bişi almadık..çünkü ataması olduğunda arkamızdan sürükleyemicez okadar eşyayı..bence sende rahat ve şık bi şeçim yapmışsın..
renkelrde harika almanı tavsiye ederim

kişilerin zevkinizle alakalıdır eşya seçimi..
kimisi aşırı şatafatlı, şıkır şıkır salon yapar, sizin de dediğiniz gibi yalnızca göstermelik..
kimisi daha renkli, spor, rahat edeceği bir oda düzenler..
bence sizin beğendiğiniz takım çok şirin..uygun perde ve halı ile odanıza döşendiğinde daha da hoş gözükecektir eminim..
güzel ve çok mutlu günlerde kullanın inşaAllah..
:93:

cnm bu koltuklar çok ama çok rahat oluyo..bence seçimin harika eşinde sende memursun sanırım benim eşimde öle bizde çok şatafatlı bişi almadık..çünkü ataması olduğunda arkamızdan sürükleyemicez okadar eşyayı..bence sende rahat ve şık bi şeçim yapmışsın..
renkelrde harika almanı tavsiye ederim

yorumun için çok teşekkür ederim canım. ben memurum oda yeni atanmayı bekliyor artık nereye çıkarsa oraya gidicez. renk olarakta bu renkleride çok beğendim kırmızı siyahta olabilir diye düşünüyorum.

kişilerin zevkinizle alakalıdır eşya seçimi..
kimisi aşırı şatafatlı, şıkır şıkır salon yapar, sizin de dediğiniz gibi yalnızca göstermelik..
kimisi daha renkli, spor, rahat edeceği bir oda düzenler..
bence sizin beğendiğiniz takım çok şirin..uygun perde ve halı ile odanıza döşendiğinde daha da hoş gözükecektir eminim..
güzel ve çok mutlu günlerde kullanın inşaAllah..
:93:

teşekkür ederim canım. beğenmenize sevindim:52:

Back
X