- 30 Ocak 2025
- 69
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi cicekligun06
-
Bende vitamin arayışındayım. takipteyim konuyuKızlar hangi vitamin kullandınız ve işe yaradı amh düşük ve yumurtalar kalitesiz yarısı
Ben 3 yıl kadar önce prowomen kullanmıştım iyidi ,ablamda kullandı onda işe yaradı gebe kaldı, benim sorunlar çıktı gebe kalamadım tedavi görüyorumO kadar çok marka var ki ladyfert pro woman inwoman vs hangisi işe yarar acaba
Merhaba amh değeriniz nedir yaşınız kaç. Bende çok arastirma yapıyorum incir kürünü denemem söylendiKızlar hangi vitamin kullandınız ve işe yaradı amh düşük ve yumurtalar kalitesiz yarısı
0.73 tü en son ama aylar önce. Fsh yüksekse kullanmayın diolar sanki incir kürünü yanlış bilmiyorsamMerhaba amh değeriniz nedir yaşınız kaç. Bende çok arastirma yapıyorum incir kürünü denemem söylendi
Tüp bebege baslamadan önce incir kürünü burada okuyup denemiştim prolaktini yükseltti doktora danisarak deneyin benceMerhaba amh değeriniz nedir yaşınız kaç. Bende çok arastirma yapıyorum incir kürünü denemem söylendi
Bende gecen hafta rutin kontrolde bebek planlaması yaptırdığım için olcturdum 0,79 çıktı. 8 ay önce bir hamilelik geçirdim ama bebeğimin kalbi durmuştu yeniden planlarken bu deger beni çok sasirtti0.73 tü en son ama aylar önce. Fsh yüksekse kullanmayın diolar sanki incir kürünü yanlış bilmiyorsam
Bende öyle yapayım sorup kullanirimTüp bebege baslamadan önce incir kürünü burada okuyup denemiştim prolaktini yükseltti doktora danisarak deneyin bence
Selenyum takviyesi kullandım hemende hamile kaldımKızlar hangi vitamin kullandınız ve işe yaradı amh düşük ve yumurtalar kalitesiz yarısı
Neden selenyum kullanmıştınız kan degeri düşük müydü? Etkisini merak ettimSelenyum takviyesi kullandım hemende hamile kaldım
Bana erken menopoz dediler yumurta kaliten düşük dedi cok araştırma yaptım hamilelik öncesi folik asitten cok selenyum önemliymiş kullandım ve yumurtlamam cok farklı olduNeden selenyum kullanmıştınız kan degeri düşük müydü? Etkisini merak ettim
Merhaba maşallah kaç ay kullandınız, bende onlari kullanmayı düşünüyorum hayırlısıylaMerhaba ben maxijuno ve balik yagi kullanmistim kalite icin. Kaliteye etki etmedi ama daha fazla embriyom oldu beslenmeme de dikkat etmistim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBana erken menopoz dediler yumurta kaliten düşük dedi cok araştırma yaptım hamilelik öncesi folik asitten cok selenyum önemliymiş kullandım ve yumurtlamam cok farklı oldu
Amin inşallah canmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahdoktor tavsiyesiyle mi kullandınız
Evet görüyorum sürekli o doktoru reklamlarda, sizin adınıza sevindimAmin inşallah canm
Her hangi bi tahlil yaptırmadım
Ümit aktaş dite bir doktor var ya ilaçsız yaşam diye cıkıyor reklam sürekli
Durumu ona izah ettik oda hangi takiye kullanmam gerektiğini söyledi
1 ay kullandım ilaçsız yaşam firmanın adıEvet görüyorum sürekli o doktoru reklamlarda, sizin adınıza sevindim
Hangi marka kullandınız kaç ay kullandınız
Hacamat nasıl yaptırdın canımm maşallah darısı bize inşallah1 ay kullandım ilaçsız yaşam firmanın adı
Folik asit ve b12 side var aynı firmanın onlarıda kullandım
Ya her şey vesile işte vakti saati sşimdiymiş demekki oldu canm
2 aydırda hacamat yaptırıyrodum onunda faydası olmuş olabilr her yolu denedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?