• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım hangi vitamin kullandınız ? Yumurta kalitesi için

Ben prowomen eşim de proman kullandık. + d vitamini damla + magnezyum + omega 3 kullandık (hepsi ocean markaydi) ayrıca bol bol havuç ceviz yedik aksamları.balıkta yedik bir sürü.

0.73 tü en son ama aylar önce. Fsh yüksekse kullanmayın diolar sanki incir kürünü yanlış bilmiyorsam
Bende gecen hafta rutin kontrolde bebek planlaması yaptırdığım için olcturdum 0,79 çıktı. 8 ay önce bir hamilelik geçirdim ama bebeğimin kalbi durmuştu yeniden planlarken bu deger beni çok sasirtti

Merhaba ben maxijuno ve balik yagi kullanmistim kalite icin. Kaliteye etki etmedi ama daha fazla embriyom oldu beslenmeme de dikkat etmistim
Merhaba maşallah kaç ay kullandınız, bende onlari kullanmayı düşünüyorum hayırlısıyla

Bana erken menopoz dediler yumurta kaliten düşük dedi cok araştırma yaptım hamilelik öncesi folik asitten cok selenyum önemliymiş kullandım ve yumurtlamam cok farklı oldu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 🧿 doktor tavsiyesiyle mi kullandınız

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 🧿 doktor tavsiyesiyle mi kullandınız
Amin inşallah canm
Her hangi bi tahlil yaptırmadım
Ümit aktaş dite bir doktor var ya ilaçsız yaşam diye cıkıyor reklam sürekli
Durumu ona izah ettik oda hangi takiye kullanmam gerektiğini söyledi

Amin inşallah canm
Her hangi bi tahlil yaptırmadım
Ümit aktaş dite bir doktor var ya ilaçsız yaşam diye cıkıyor reklam sürekli
Durumu ona izah ettik oda hangi takiye kullanmam gerektiğini söyledi
Evet görüyorum sürekli o doktoru reklamlarda, sizin adınıza sevindim 😍
Hangi marka kullandınız kaç ay kullandınız

Evet görüyorum sürekli o doktoru reklamlarda, sizin adınıza sevindim 😍
Hangi marka kullandınız kaç ay kullandınız
1 ay kullandım ilaçsız yaşam firmanın adı
Folik asit ve b12 side var aynı firmanın onlarıda kullandım
Ya her şey vesile işte vakti saati sşimdiymiş demekki oldu canm
2 aydırda hacamat yaptırıyrodum onunda faydası olmuş olabilr her yolu denedim yani

1 ay kullandım ilaçsız yaşam firmanın adı
Folik asit ve b12 side var aynı firmanın onlarıda kullandım
Ya her şey vesile işte vakti saati sşimdiymiş demekki oldu canm
2 aydırda hacamat yaptırıyrodum onunda faydası olmuş olabilr her yolu denedim yani
Hacamat nasıl yaptırdın canımm maşallah darısı bize inşallah

Back