- Konu Sahibi Ucankus700
Neden yanlis bilgi veriyorsunuz amh degeri asla yukselmeyen aksine her adet dönemi azalan bir değerdirSağlikli beslenin, bol su tüketin.
hamile kalmanizi saglikcak besinleri tüketin. Amh değerinizde düzelir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yanlis bilgi veriyorsunuz amh degeri asla yukselmeyen aksine her adet dönemi azalan bir değerdirSağlikli beslenin, bol su tüketin.
hamile kalmanizi saglikcak besinleri tüketin. Amh değerinizde düzelir.
Araştirmadiniz Için Size göre Asla yükselmez!!!Neden yanlis bilgi veriyorsunuz amh degeri asla yukselmeyen aksine her adet dönemi azalan bir değerdir![]()
Oyle canim ama sizin uzerinize çocuk çocuk diye dusen birileri yoksa kendini rahatlatmaya çaliş. Mesela ben boncuklarla bileklik falan yapdim. Cokca kitaplar okudum. Yabanci dil oyreniyorum. Surekli işler açilana kadar kendimi oyalamaya calisiyorum. Iyi geliyor. Tatlim benim uzerimdeki baski o kadar çokki anlatamam. Ama kimse bizden deyerli deyil. O yuzden kendini duşun. Bu işin sirri sakin psikolojide. Benim yakin arkadasim gunu gunune adet olurdu. Hicbir sorunu yoksu. Yumurta takibi de yapti bazen 3 yumurtasi olusdu 3u de catladi. Kocasinda da asiri iyiudi durum. Yani tupler dahil hersey normaldi kizda da. Ama 3 yumurta catlasa da doktor ikizin olucak desede olmadi 3 sene. Cunki diyoduki yumurtam catladigi gun o kadar stres yasardimki heyecan olurduki sinavlardan o kadar heyecan yasamadim. Sonra baski da bir yandan. Olmuyordu. Kocasinjn babasi ameliyat oldugu ay sadece 2 ya 3 denemeyle hemde plansiz hamile kaldi. O ay zaten hergun hastanedeyiz cocuk dusunecek zaman deyil diyordu. Ogrendiyinde şok olduk. Ornekler çok var benim etrafimda o yuzde kendimi rahatlatmaya calisiyorum. Sen de bos ver. Hayirlisiyla olucak InsaAllah de Allaha birak. Tedavini de olHep Oyle Zaten digerlerin baskisiyla stress yapiyoruz. Benimle evlenmez herkezin cocugu oldu biz cok bekledik denemek icin ve simdi de 11 aydir ugrasiyoruz. Insan ister istemez stress yapiyor herkez hamile olunca
Mesajin icin cok sagol canim evet stress onemli bir faktor. O kadar isterimki zaman gecsinde hamile kalacagim zamana geleyim. Allah Sende razi olsun insallah Allahim bize bu duyguyu tatmayi nasib ederOyle canim ama sizin uzerinize çocuk çocuk diye dusen birileri yoksa kendini rahatlatmaya çaliş. Mesela ben boncuklarla bileklik falan yapdim. Cokca kitaplar okudum. Yabanci dil oyreniyorum. Surekli işler açilana kadar kendimi oyalamaya calisiyorum. Iyi geliyor. Tatlim benim uzerimdeki baski o kadar çokki anlatamam. Ama kimse bizden deyerli deyil. O yuzden kendini duşun. Bu işin sirri sakin psikolojide. Benim yakin arkadasim gunu gunune adet olurdu. Hicbir sorunu yoksu. Yumurta takibi de yapti bazen 3 yumurtasi olusdu 3u de catladi. Kocasinda da asiri iyiudi durum. Yani tupler dahil hersey normaldi kizda da. Ama 3 yumurta catlasa da doktor ikizin olucak desede olmadi 3 sene. Cunki diyoduki yumurtam catladigi gun o kadar stres yasardimki heyecan olurduki sinavlardan o kadar heyecan yasamadim. Sonra baski da bir yandan. Olmuyordu. Kocasinjn babasi ameliyat oldugu ay sadece 2 ya 3 denemeyle hemde plansiz hamile kaldi. O ay zaten hergun hastanedeyiz cocuk dusunecek zaman deyil diyordu. Ogrendiyinde şok olduk. Ornekler çok var benim etrafimda o yuzde kendimi rahatlatmaya calisiyorum. Sen de bos ver. Hayirlisiyla olucak InsaAllah de Allaha birak. Tedavini de ol
InsaAllah tatlimMesajin icin cok sagol canim evet stress onemli bir faktor. O kadar isterimki zaman gecsinde hamile kalacagim zamana geleyim. Allah Sende razi olsun insallah Allahim bize bu duyguyu tatmayi nasib eder
yok sadece bunlarBunlar iyi. Prolaktin tsh bakılmadı mı ?
Onlarda gebelikte etkili hormonlar. Baktırmanızı tavsiye ederimyok sadece bunlar
AMH Testi Nedir ? sizde bunu iyice bir okuyun internette her okudugunuzada inanmayin he illa artacagini dusunuyorum diyorsanizda siz bilirsiniz eğer artabilen bir deger olsaydi kimse amh eksikligi yüzünden ivf tedavisi görmezdiAraştirmadiniz Için Size göre Asla yükselmez!!!
Ibrahim Saracoğlu Kürünü Dahi Vermişti!!
Girip Baka bilirsiniz!!!
Ayrica Şu makalenin alt kismini Dikkatlice Okuyun. Hamilelik Şansı Nasıl Artırılır? AMH Değeri Nasıl Yüksetilir? - Bahçeci
Araştirmadan Yanliş Bilgi veriyorsunuz Demeyin.
Ben hiç kimseye araştirmadan bilgi vermem.
Benim arkadaşimda'da Amh vardi...AMH Testi Nedir ? sizde bunu iyice bir okuyun internette her okudugunuzada inanmayin he illa artacagini dusunuyorum diyorsanizda siz bilirsiniz eğer artabilen bir deger olsaydi kimse amh eksikligi yüzünden ivf tedavisi görmezdi
Bahsettiginiz durum amh yukselmesi degil var olan yumurta varsa kalitesinin artmasi icin saglikli beslenme karbonhidrat seker ve pakerli urunlerden uzak bir beslenme tarzi.Bu sekilde veya kurlerle amh degeri yulselmez sadece var olan yumurta varsa kalitesi artar ve gebelik elde edilebilir.Aslinda ayni seyden bahsediyoruz sadece siz yanlis ifade etmişsinizBenim arkadaşimda'da Amh vardi...
Ve şunu demişti normali denicem, saglikli Şekilde hamile kalmaya yardimci olcak Gidalari tüketcem folik asitde kullandi. stressten uzak durdu.
6 ay yapti ve hamile kaldi.
Eğer olmasaydi tüp bebek yaptircakti. Ben gidin sacma şeyler uygulayin demiyorum.
Bu virus dönemi bunlar uygulanip deniye bilir zaten yemek yemeye hepimiz yiyoruz extra Bi masraf cikmiyor. kimide bu yöntem tutar kiminde tutmaz.
O sayfada tüp bebek merkezine ait başka makalelerde var. Ve Ibrahim Saracoğlu Kürü var. Tamamen imkansiz olsa öyle Bi kür olmazdi merkezlerde bu yönetimi söylemezdi.
Konu Sahibi ister uygular ister uygulamaz.
Benimki sadece bir öneri tavsiye.
Kusura Bakmayin, Telafuz hatasi yaptim demekki. Türkçe'de bazen hatam Oluyor.Bahsettiginiz durum amh yukselmesi degil var olan yumurta varsa kalitesinin artmasi icin saglikli beslenme karbonhidrat seker ve pakerli urunlerden uzak bir beslenme tarzi.Bu sekilde veya kurlerle amh degeri yulselmez sadece var olan yumurta varsa kalitesi artar ve gebelik elde edilebilir.Aslinda ayni seyden bahsediyoruz sadece siz yanlis ifade etmişsiniz ☺
bi dahaki adetime insallah hamile kalirimda gerek kalmaxOnlarda gebelikte etkili hormonlar. Baktırmanızı tavsiye ederim
Benin arkadasimda pco vardi oylesine ben amh baktirmak istiyorum diye oda baktirdi onun deger dusuktu 1 e yakin yada cok az yuksekti doktor hemen yap iste bekleme ilerisi icin felan dedi ama hamile kaldi bence sperm daha onemli bi değer yani amh in kotu degil bekleeeeeee benceEvet hormonlarda sorun yok prolaktin 17 tsh 1,4
Sizin amh kacti acaba. Hayirlisi bakalim kendime 4 5 au daha veriyorum nasip ise bunlar Allah nasil uygun gorurse artik napalimMerhaba U Ucankus700 konunun üstünden zaman geçmiş biraz ama yine de yazmak istedim . Doktor bana da senin normal yoldan çocuğun olur dedı hiç bir sorunumuz yok hormon sperm rahim filmi hepsi güzel çıktı . 3 yıllık evliyim 2 yıldır deniyoruz . Ve çok doktora göründüm . Bunların içinde Prof olanlar da vardı . Hepsi ama hepsi senin normal yoldan çocuğun olur hatta çok kolay hamile kalırsın dediler . 5 kez Klomen+çatlatma iğnesi 1 kez aşılama denedim tutmadı . Bu süreçte 6 kilo aldım hormonlar yüzünden . Şimdi tüp bebege karar verdik ve gittiğimde doktorum bi aşılama deneyebiliriz dedi ama kabul etmedim . Belki yanlış yönlendiriyorum ama durumun varsa ve beklemek istemiyorsan tüp bebek yaptır . Umarım gerek kalmadan hamile kalırsın .
Amh değerimi hatiralmıyorum canım. Ama normal aralıktaydi . Doktor tüm testleri istedi hepsi olması gereken referans değeri aralığında çıktı . Nasip diilmiş olmadı şimdiye kadar. Ben de tüp bebeğe karar verdim . Sen bu arada beklerken bi ay soğan kürü .bi ay hayıt suyu .bi ay da incir havuç kuru dene canım . Zaten bekleyeceksin bişey kaybetmezsin .Sizin amh kacti acaba. Hayirlisi bakalim kendime 4 5 au daha veriyorum nasip ise bunlar Allah nasil uygun gorurse artik napalim