• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIzlar yardım edin lütfen!!!

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
Arkadaşlar nisan 1 de düğünüm var dış mekanda fotoğraf çektirmek istiyorum.İstanbul da önerebileceğiniz uygun fiyatlı bi fotoğrafçı var mı?
Uygun olması önemli tüm masraflarımız kendimiz çalışıp karşılıyoruz.Bi yere sordum 1500 tl fiyat verdi şaştım kaldım.
Yardım ederseniz çok mutlu olurum:26::26:

Ben 2011 temmuzda evlendim çekimlerimizi sibel gürüneye yaptırdık..Eğer arkadaş olarak eklersen albümümü görebilirsin face den de arama yaparsan sibel hanıma ulaşırsın... Biz çok memnun kaldık içimize çok sindi eğer şimdiden karar verirsen fiyatıda uygun olur...Bizde şubatta anlaşmıştık düğünüm için uygun olmuştu...

nisan 5dede benimde düğüm var arkdasla buurdan göz attım tavsiye edilen fotoğrafçılara hemen hemen yhepsiyle görüşdüm esra pozan burçin serhan gibi kişlerlelee ama en çok fiyat ve kalite oalarak serhan budak uygun geldi esra pozannında çekimleri çok iyi ama programı çok doluymuş ve rakam çok fazla yüksek, serhan budakda karar kıldım otarihe kadar fikrim değişmezse tabi dış çekim fotoğrafları çok iyi zaten iyi bir markanında fotoğrafçılıgını yapmakdaymış fiyat oalrakda piyasaya göre çok uygunn bir fiyat verdi hyepimiz için hayırlısı olsun çok zor bir işmiş hepimiz için en güzeli olur inş.

Ben de sibel gürüney'in fotoğraflarını çok beğendim facebooktan bakabilirsin. Benim de temmuzda düğünüm var kendisiyle anlaştım, fiyat olarak da biçok fotoğrafçıdan daha uygun :34:

Back