geçmiş olsun canım sevindim senin adına Allah tüm isteyenlere nasip etsin aminSağol abla. Eşimde analiz verdik her şey normaldi. Ama benim rahim iltihapla doluydu. Azerbaycandan yazıyom kardeşim. Selamlar hepinize. Bena iğne ve çeriden tampun koyulrak tedavi edindi. Bi de abla bizde kocakarı yöntemi bişey var. Ben ağır poşetler ev işləri çok yapıyorum kızken rahim düşmüş aşşağıya doğru eğilmiş yani. Bi kadın 3 gün gittim eski üsulla onu çekti. Ve bende hep ilişkiden sonra spermler hepsi dışrı çıkoyodu hani eğri ya sperm yumurtaya ulaşmıyodu. Ama eğri oldugunu doktorum da söylemişti. Bugün kan testim çıksın bi rahatlayın artık çok tedirginim. Benim kocam her ay yanımda olmuyor işi yüzünden bu benim mucüzem olur belki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardım edin lütfen
- Konu Sahibi Lali22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlısı olsun. Önemli olan 2 günde 2 kat artması. 2 gün sonra tekrarla testi. En az 2 kat artıyorsa sorun yoktur inşallah17.1. Çok mu az kızlar ?
Abla catlatma olmusum ovitrelle ama tutmamıstı. Bu sadəcə basit tedavi olmustuBazı tedaviler gördüm demişsin çatlatma iğnesi falan oldunmu bu ay
Sağol bitanem inşaAllah ki bebeşim dayanır hastalık beni üzsün ama ona bişey olmasın AllahımHayırlısı olsun. Önemli olan 2 günde 2 kat artması. 2 gün sonra tekrarla testi. En az 2 kat artıyorsa sorun yoktur inşallah
Abla catlatma olmusum ovitrelle ama tutmamıstı. Bu sadəcə basit tedavi olmustu
Hayırlısı olsun canım. Dayanır Allahınn izniyle bol istirahat et sıvı al vitaminini tüketSağol bitanem inşaAllah ki bebeşim dayanır hastalık beni üzsün ama ona bişey olmasın Allahım
Kızlar iyi akşamlar. İlk HCG 05.01.22 17.1 olmuştu. 09.01.22 yine kan testi verdim 233 olmuş. Covid yüzünden dışarı rahatça çıkıp test yaptıramadım. Nasıl 4 gün için? Ben hesapladım 17x2 34 ediyo. 34x2 68 ediyo. Yani anlamadım 233 normal mi ? Çok korkuyorum. Doktorum yeni diyo. Ama ben korkuyorum covid yüzünden ola bilir mi?
Bana dua edin dua etməkdən başka çarem yok. Kafayı yiycem galibaCanım benim hayırlı uğurlu olsun bebeğin kendini stresten uzak tut senin hesapladığın en az artması gereken miktar en az 2 kat artması gerek diyorlar daha fazla olması demek sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki bol sıvını C vitaminin tüket hiçbişeyciiik olmaz inşallah
Hamilesiniz büyük ihtimal kan verin Rabbim kucağınıza almayi nasip etsin inşallahKızlar merhaba. 7 aylık evliyim . Hiç hamile kalmadım. Ama bu ay bazı tedaviler gördüm . Bugün 3 farklı test aldım . 1i pahalıydı erken gebelik testi. Diğeri ondan biraz ucuz ve 3cüsü ucuz kaset test . Aynı idrarla 3 testi aynı günde yaptım. 3ü de 3 ve 5 dakikalar içinde silik hatta gözle görülür ve çıktı. Allah'ım bu tesadif olamaz nolur biri banahamilesin söylesin 3 farklı test yanıltamaz değlmi kızlar nolur yardım edin başına böyle şey gelen var mı? Adetıme 5 gün var kızlar
Böyle kötü düşünme sevin mutluluğunu yaşa. Bişey olacağını bilsen bile elinden bişey gelmez Allah a emanet et bende kalp atışı felan duyamamistim üzüldüm ama dedim Alalh ol derse olur sonuçta ona emanet ettim strese girme herkes için ilk haftalar böyle erken öğrenince biraz daha zor oluyo kalp atışından sonra rahatliyo insanEvden testle takip ediyor her 2 günde çıkıp kan testine gidemiyorum. Eğer test silikleşirse demek ki düşüyo psikojik zor durumdayım düşünmeden yapamıyorum
Amin canım amin ünşaalahHamilesiniz büyük ihtimal kan verin Rabbim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah
Lali22 nasıl oldun ilerlemen nasıl rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun isteyen herkese nasip etsin yarabbim anneleğiAmin canım amin ünşaalah
Selam canım. İyiyim çok şükür ama kan testi sadece 2 kez verdim birinde 17 ikincide 233 çıktı. Evden daha çıkamıyorum 20 ocak kontrole gideceğim nşaalah. Rabbime bıraktım inşaallah giderken kalp atışın da duyarız Rabbim tüm bebek isteyen kızlarımıza bu sevinci yaşatsın aminLali22 nasıl oldun ilerlemen nasıl rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun isteyen herkese nasip etsin yarabbim anneleği