Kan testi yaptırın kesin sonuç verirKızlar merhaba. 7 aylık evliyim . Hiç hamile kalmadım. Ama bu ay bazı tedaviler gördüm . Bugün 3 farklı test aldım . 1i pahalıydı erken gebelik testi. Diğeri ondan biraz ucuz ve 3cüsü ucuz kaset test . Aynı idrarla 3 testi aynı günde yaptım. 3ü de 3 ve 5 dakikalar içinde silik hatta gözle görülür ve çıktı. Allah'ım bu tesadif olamaz nolur biri banahamilesin söylesin 3 farklı test yanıltamaz değlmi kızlar nolur yardım edin başına böyle şey gelen var mı? Adetıme 5 gün var kızlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardım edin lütfen
- Konu Sahibi Lali22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin amin aminHayırlı olsun inşallah, darısı da tüm isteyenlere
Çok sağol abla. Belirtilerin ilişkiden 7 gün sonra karın ve göğüsler çok şişdi. Göğüslerim çok ağrıyolrdı. Bi de kasıkda sancı ve halsizlik. Son 2 gündü atəş basıyor 37 derece gösteriyo. Ama mide bulantı filan olmadı. Bide çok duygusallştım hemen gidin kan testi de verdim cevabı yarın çıkıcak inşaAllah bakalım kaç çıkıcakBelirtilerin nedir ..?
Yaptım kardeşim bakalım yarın inşaAllahKan testi yaptırın kesin sonuç verir
Hadi İnshaAllahÇok sağol abla. Belirtilerin ilişkiden 7 gün sonra karın ve göğüsler çok şişdi. Göğüslerim çok ağrıyolrdı. Bi de kasıkda sancı ve halsizlik. Son 2 gündü atəş basıyor 37 derece gösteriyo. Ama mide bulantı filan olmadı. Bide çok duygusallştım hemen gidin kan testi de verdim cevabı yarın çıkıcak inşaAllah bakalım kaç çıkıcak
Amin inşaAllah yarın anlayacağım. Bura da yazarım inşaAallah bana dua edin lüttfen Allah tüm bebek isteyenlere nasib etsin amin RHayırlı olsun inşallah, darısı da tüm isteyenlere
Korkma düşmez covidden ama sakın ilaç kullanma doktora mutlaka haber ver ve bol bol meyve ye o evlat dünyaya gelecekse hiçbir şey engel olamaz dua et bol bol stres yapmaİnanmıycaksınız bugün covid için test yaptırdım belki üşütmüş0m diye. Pozitif çıktı. Pozitif de eğer hmileysem bebek düşer mi ? Lütfen mesajımı gören olursa bana yazsın. Aslında sadece üşütdüm sandım ama iş yerinden analiz vermem için gösteriş geldiğinin gidip verdim
Allah sizdən razı olsun bana bir umut oldu yazdıklarınız Allah'ım bana bağışlar inşaAllah bana dua edın Ablam lütfenKorkma düşmez covidden ama sakın ilaç kullanma doktora mutlaka haber ver ve bol bol meyve ye o evlat dünyaya gelecekse hiçbir şey engel olamaz dua et bol bol stres yapma
Hamilesin canm bnce hayrli olsn
Sagol Ablam yarın ola hayır ola inşaAllah bakalım sonuç ne çıkacakHamilesin canm bnce hayrli olsn
Ederim tabi ki sen de bizlere dua et birbirimizin dualarına ihtiyacımız var korkma dinlen bol su iç folik asitini ihmal etme hatta imkanın varsa vitamin içeren folik asit lerden al elenatal 1 gibi beslenmene dikkat et Allah'ın izniyle bir şey olmazAllah sizdən razı olsun bana bir umut oldu yazdıklarınız Allah'ım bana bağışlar inşaAllah bana dua edın Ablam lütfen
Dualarım tüm Anne olmak isteyen her kes için Allah tüm dualarımız duysun kabul etsin en tez zamanda inşaAllah teşekkür ederim Ablam çerim folik acid hamile kalmadan önce de içiyodum. Şimdi bu kan sonuçları belli olsun rahatlıycam inşaallahEderim tabi ki sen de bizlere dua et birbirimizin dualarına ihtiyacımız var korkma dinlen bol su iç folik asitini ihmal etme hatta imkanın varsa vitamin içeren folik asit lerden al elenatal 1 gibi beslenmene dikkat et Allah'ın izniyle bir şey olmaz
Hamilesindir Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsınDualarım tüm Anne olmak isteyen her kes için Allah tüm dualarımız duysun kabul etsin en tez zamanda inşaAllah teşekkür ederim Ablam çerim folik acid hamile kalmadan önce de içiyodum. Şimdi bu kan sonuçları belli olsun rahatlıycam inşaallah
Amin inşallah canım bekliyoruz güzel haberleriAmin inşaAllah yarın anlayacağım. Bura da yazarım inşaAallah bana dua edin lüttfen Allah tüm bebek isteyenlere nasib etsin amin R
Sağol Ablam ama anlamdım ki 1 günde həm hamiləlik testim həm covid testim pozitiv oldu. Çok ağldım ama Allah isterse ona bişey olmaz inşaalah abla bugün de test yaptım hemen çıktı 3 dakik içinde inşaallah hamileyim Allahdan hər kəsə bu mutluluğu yaşamayı dilerim aminHamileliğiniz hayırlı olsun heyecanınız çok tatlı , sizin gibi bende mutlu oldum Sağlıkla ilerler inşallah gebeliğiniz
İnşallah canım benimYaptım kardeşim bakalım yarın inşaAllah
hayırlı olsun canım sağsalim al kucağına inşallah ne gibi tedavi uygulandı sana canım merak ettim bi sıkıntı var mıydı sende yada eşindeKızlar merhaba. 7 aylık evliyim . Hiç hamile kalmadım. Ama bu ay bazı tedaviler gördüm . Bugün 3 farklı test aldım . 1i pahalıydı erken gebelik testi. Diğeri ondan biraz ucuz ve 3cüsü ucuz kaset test . Aynı idrarla 3 testi aynı günde yaptım. 3ü de 3 ve 5 dakikalar içinde silik hatta gözle görülür ve çıktı. Allah'ım bu tesadif olamaz nolur biri banahamilesin söylesin 3 farklı test yanıltamaz değlmi kızlar nolur yardım edin başına böyle şey gelen var mı? Adetıme 5 gün var kızlar
Sağol abla. Eşimde analiz verdik her şey normaldi. Ama benim rahim iltihapla doluydu. Azerbaycandan yazıyom kardeşim. Selamlar hepinize. Bena iğne ve çeriden tampun koyulrak tedavi edindi. Bi de abla bizde kocakarı yöntemi bişey var. Ben ağır poşetler ev işləri çok yapıyorum kızken rahim düşmüş aşşağıya doğru eğilmiş yani. Bi kadın 3 gün gittim eski üsulla onu çekti. Ve bende hep ilişkiden sonra spermler hepsi dışrı çıkoyodu hani eğri ya sperm yumurtaya ulaşmıyodu. Ama eğri oldugunu doktorum da söylemişti. Bugün kan testim çıksın bi rahatlayın artık çok tedirginim. Benim kocam her ay yanımda olmuyor işi yüzünden bu benim mucüzem olur belkihayırlı olsun canım sağsalim al kucağına inşallah ne gibi tedavi uygulandı sana canım merak ettim bi sıkıntı var mıydı sende yada eşinde