Kızlar merhaba. 7 aylık evliyim . Hiç hamile kalmadım. Ama bu ay bazı tedaviler gördüm . Bugün 3 farklı test aldım . 1i pahalıydı erken gebelik testi. Diğeri ondan biraz ucuz ve 3cüsü ucuz kaset test . Aynı idrarla 3 testi aynı günde yaptım. 3ü de 3 ve 5 dakikalar içinde silik hatta gözle görülür ve çıktı. Allah'ım bu tesadif olamaz nolur biri banahamilesin söylesin 3 farklı test yanıltamaz değlmi kızlar nolur yardım edin başına böyle şey gelen var mı? Adetıme 5 gün var kızlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardım edin lütfen
- Konu Sahibi Lali22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Pozitif görünüyorlar kan verin. Hayırlı olsun.
Var canım gozunaydin
Kesinleştirmek için kan ver. Hamilesin.nolur biri banahamilesin söylesin
Allah razı olsun o kadar heyecanlıyım anlatamam inşaalah kan testim de çıkar. Çok sağ olun ablaVar canım gozunaydin
Sahiden mi ya inanamıyorum ilk defa yaşıyorum Allah tüm isteyenlere versin inşalahKesinleştirmek için kan ver. Hamilesin.
Ablam çokkk saolll Allah razı olsunVar canım gozunaydin
Allah razı olsun bin kere çok sağ olun,Pozitif görünüyorlar kan verin. Hayırlı olsun.
O kadar mutluyum göz yaşlarıyla yazıyorum şuan siz de sağ salim kucağnıza alın inşaallahEvet hamilesiniz kan verin 2 günde bir aynı yerde sağlıklı şekilde artış olması gerekiyor. Aynı yerde aynı saatte verin ama
Sağ ol Ablam inşaallah var yarın kan vericem bakalımHeyecanınız taa buralardan hissediliyor. Hayırlı olsun bencede gebelik var
Abla adetıme var daha ama belirtilerden anlamıştım hep hamileyim düşünüyodum inşaallah Allah sevindirsin hepimiziPozitif görünüyor. Doktora gidin hemen:)
Belirtilerin nedir ..?Abla adetıme var daha ama belirtilerden anlamıştım hep hamileyim düşünüyodum inşaallah Allah sevindirsin hepimizi