- 28 Mart 2020
- 21.319
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.712
- 548
Yok canım.bu arada tesekkur ederim kendi tecrubelerini benimle de paylastigin icin rabbim İnsallah isteyen herkese nasip eder anne olmayı
O biraz karışık onu bende tam anlamadım.gecen ay 10 gün gecikti 11.gün oldum ama 7.gün adet belirtilerim gelmisti coktan anladim zaten gelicegini. Şuan 9 gün gecikti salı günü falan olma ihtimalim olabilir mi bilmiyrum gecen ay ki gibi mi olucak bilmiyrum sabah test alirken eczaneye sordum adet periyodu degisebilir dedi kafam karıştı benimde test yaptim ayni markadan 2 test yaptim ikiside hic beklemeden pozitif cikti ama silik baska markalardan 2 test yaptim biri bozuktu galiba hic bi sonuc vermedi digeridr negatif cikti.Adetin kaç gün gecikti
Bunlar negatif pozitif olan hangisi?Ayni testten az önce tekrar yaptım yine silik bi cizgi cikiyor dedigin gibi burda cıkan cizgide ince dikkate almam gerekiyor mu bilmiyorum gidip her ay kanda vermek istemiyorum burda baska marka testte yok diger testi baska bi yerden almistim orasıda kapali bugun ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bir de sen bakar mısın seninkide boyle miydi
14 gun geciktikten sonra test yapmamı önermişti bir hemsire arkadas. Yarin test aldir kocana. Evde dursun hemen yapma. 14. Gecikme gununun sabah idrariyla yap. Pet bardaga mi neye yapiyorsan biraz tuvalete yap orta kisimdaki idrarı kullan. Ilk damlayani degil yani. Gece boyunca daha fazla birikirmis idrarda.O biraz karışık onu bende tam anlamadım.gecen ay 10 gün gecikti 11.gün oldum ama 7.gün adet belirtilerim gelmisti coktan anladim zaten gelicegini. Şuan 9 gün gecikti salı günü falan olma ihtimalim olabilir mi bilmiyrum gecen ay ki gibi mi olucak bilmiyrum sabah test alirken eczaneye sordum adet periyodu degisebilir dedi kafam karıştı benimde test yaptim ayni markadan 2 test yaptim ikiside hic beklemeden pozitif cikti ama silik baska markalardan 2 test yaptim biri bozuktu galiba hic bi sonuc vermedi digeridr negatif cikti.
Öyle yapıyım teşekkür ederim14 gun geciktikten sonra test yapmamı önermişti bir hemsire arkadas. Yarin test aldir kocana. Evde dursun hemen yapma. 14. Gecikme gununun sabah idrariyla yap. Pet bardaga mi neye yapiyorsan biraz tuvalete yap orta kisimdaki idrarı kullan. Ilk damlayani degil yani. Gece boyunca daha fazla birikirmis idrarda.
Bi tek freely’i biliyorum güvenilir bi marka. Bende hiç yanılmadı. Arkadaşlarımda da öyle oldu hep. Ama freely’in içinde plastik çizgi var. Işığa tutarak bakılırsa o yanıltabiliyor. Fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı oluruzArkadaşlar merhaba . Reglim iki üç gün gecikti benimde. Dün iki test yaptım biri pozitif digeri negatif, bugün de test yaptım iki tane ikisi de negatif. Negatif olanlar one step marka. Pozitif olan freely markaydı ya da devita cok emin olamadım. Gidip kan testi yaptirmak istemiyorum malum nedenlerden dolayı. Bu testlerle ilgili deneyimi olan var mi.Kendimi hamile gibi hissediyorum ama çıkmaz mıydı öyle olsa
Arkadaşlar merhaba . Reglim iki üç gün gecikti benimde. Dün iki test yaptım biri pozitif digeri negatif, bugün de test yaptım iki tane ikisi de negatif. Negatif olanlar one step marka. Pozitif olan freely markaydı ya da devita cok emin olamadım. Gidip kan testi yaptirmak istemiyorum malum nedenlerden dolayı. Bu testlerle ilgili deneyimi olan var mi.Kendimi hamile gibi hissediyorum ama çıkmaz mıydı öyle olsa
Bi tek freely’i biliyorum güvenilir bi marka. Bende hiç yanılmadı. Arkadaşlarımda da öyle oldu hep. Ama freely’in içinde plastik çizgi var. Işığa tutarak bakılırsa o yanıltabiliyor. Fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı oluruz
Regli günün geçmiş miydi peki . Ne zaman test yapmıştınFreely candır. İnternetten toplu test almıştım, oncomed yazıyordu, Freely gelmiş. İlk kez gördüm ilk kez kullandım. 26 ocak çift çizgi.
Ben tüp bebekle hamile kaldım. Ama erken sonuç verdi. Transferin 6. günü gayet belirgin çıkmıştı. Yani yumurtlamadan 11 gün sonra gibi düşünebilirsin sen.Regli günün geçmiş miydi peki . Ne zaman test yapmıştın
Cevabın icin teşekkür ederimBen tüp bebekle hamile kaldım. Ama erken sonuç verdi. Transferin 6. günü gayet belirgin çıkmıştı. Yani yumurtlamadan 11 gün sonra gibi düşünebilirsin sen.
Biri oncomed biri ne marka?Ayni testten az önce tekrar yaptım yine silik bi cizgi cikiyor dedigin gibi burda cıkan cizgide ince dikkate almam gerekiyor mu bilmiyorum gidip her ay kanda vermek istemiyorum burda baska marka testte yok diger testi baska bi yerden almistim orasıda kapali bugun ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bir de sen bakar mısın seninkide boyle miydi
Bende ilk gebeliği frely marka ile öğrendim elimde oncomed testte vardı arka arkaya yaptım oncomed de pozitif çıktıBi tek freely’i biliyorum güvenilir bi marka. Bende hiç yanılmadı. Arkadaşlarımda da öyle oldu hep. Ama freely’in içinde plastik çizgi var. Işığa tutarak bakılırsa o yanıltabiliyor. Fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı oluruz
Biri pozitif digeri negatifse ne yapmalı peki ☺ kan testi icin beklemek istiyorum çünkü birkaç gün dahaBende ilk gebeliği frely marka ile öğrendim elimde oncomed testte vardı arka arkaya yaptım oncomed de pozitif çıktı
Genelde testler varı yok gösteriyor ama yoku var göstermiyor testinizi tam göremedim resmini atarmısın benim düşünceme göre negatif çıkan testinin ölçüm değeri yüksek senin beta henüz çok yüksek olmadığından o test algılayamadı diye düşünüyorum bazı testler 20've üzerini algılarken kimi 60lı değerlerde pozitif oluyorBiri pozitif digeri negatifse ne yapmalı peki ☺ kan testi icin beklemek istiyorum çünkü birkaç gün daha
Genelde testler varı yok gösteriyor ama yoku var göstermiyor testinizi tam göremedim resmini atarmısın benim düşünceme göre negatif çıkan testinin ölçüm değeri yüksek senin beta henüz çok yüksek olmadığından o test algılayamadı diye düşünüyorum bazı testler 20've üzerini algılarken kimi 60lı değerlerde pozitif oluyor
Biri pozitif diger üçü negatif ınşallah dedigin gibidirGenelde testler varı yok gösteriyor ama yoku var göstermiyor testinizi tam göremedim resmini atarmısın benim düşünceme göre negatif çıkan testinin ölçüm değeri yüksek senin beta henüz çok yüksek olmadığından o test algılayamadı diye düşünüyorum bazı testler 20've üzerini algılarken kimi 60lı değerlerde pozitif oluyor
İnşallahh canım Allah gönlüne göre versinBiri pozitif diger üçü negatif ınşallah dedigin gibidir
Silik olan ip gibi inceyse o da şüpheli. Tam anlayamadım fotodanBiri pozitif diger üçü negatif ınşallah dedigin gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?