Ikiside normal testHangisi erken gebelik testiyse o dogru sonuc verır
Testi baya arastirdim ama kimse bisey söylememis hakkında bazı markalar icin pozitif cıktı ama hamile degilmisim diye bazi yazilara denk geldim de markasıni o yuzden sormuştumYanlis negatif çoktur idrara geçmediği için ama yanlış pozitif zordur diye düşünüyorum,hayırlı olsun diyelim
8 günlük gecikmem var suan ama geçen ay da 10 gün gecikip 11.gün olmuştum. Burda gezinirkende bir arkadastada boyle oldugunu bir sonraki ay hamile oldugunu okumustum. Umutlandım bende 2 gun daha bekleyemedimTesti baya arastirdim ama kimse bisey söylememis hakkında bazı markalar icin pozitif cıktı ama hamile degilmisim diye bazi yazilara denk geldim de markasıni o yuzden sormuştuminsallah öyledir
Kızlar deneyimleyen olduysa bio kit one step gebelik testi nasıl bi test dogru sonuc veriyor mu ben bugun yaptım direk pozitif cıktı daha önce kullanmadigim icin bilmiyorum ilk defa kullandım bende gittim bir tanede oncomedle denedim hemen onda negatif çıktı. Bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
Sonucun ne ciktı peki hangisi dogruymusBende farklı iki markada yalancı pozitif çıktı. Sonra başka bi markada negatif gördüm. Ardından kanda da negatif çıktı. Ama pozitif olan çizgiler çok inceydi normal teste göre işkillenmiştim zaten
Pardon ya sendede aynisi oldugunu gorunce heycandan kan testi kismini âtlamısımBende farklı iki markada yalancı pozitif çıktı. Sonra başka bi markada negatif gördüm. Ardından kanda da negatif çıktı. Ama pozitif olan çizgiler çok inceydi normal teste göre işkillenmiştim zaten
Adet oldum negatifler doğruymuş. Bende de hemen çıktı çizgi ama hep inceydi ip gibiydi. Normal gelmemişti bana zaten. Sizde beklediği için öyle olmuş Olma olasılığı yüksek. Testlerde oluyor buSonucun ne ciktı peki hangisi dogruymus
Ayni testten az önce tekrar yaptım yine silik bi cizgi cikiyor dedigin gibi burda cıkan cizgide ince dikkate almam gerekiyor mu bilmiyorum gidip her ay kanda vermek istemiyorum burda baska marka testte yok diger testi baska bi yerden almistim orasıda kapali bugun ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bir de sen bakar mısın seninkide boyle miydiAdet oldum negatifler doğruymuş. Bende de hemen çıktı çizgi ama hep inceydi ip gibiydi. Normal gelmemişti bana zaten. Sizde beklediği için öyle olmuş Olma olasılığı yüksek. Testlerde oluyor bu
İlkinde gördüm ikinci de göremedim. Bence biraz daha bekle 2 gün sonra tekrar yap testi. Koyulaşması gerekiyordu. Ya da bu marka güvenilir değil bilemedim bendeAyni testten az önce tekrar yaptım yine silik bi cizgi cikiyor dedigin gibi burda cıkan cizgide ince dikkate almam gerekiyor mu bilmiyorum gidip her ay kanda vermek istemiyorum burda baska marka testte yok diger testi baska bi yerden almistim orasıda kapali bugun ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bir de sen bakar mısın seninkide boyle miydi
koyulasmamis ayni pembelikte 2 gün bekleyip yaptım ikincisini off çatlıcam ya dayanılcak gibi degil yarin gidip kan testi yaptiricam.İlkinde gördüm ikinci de göremedim. Bence biraz daha bekle 2 gün sonra tekrar yap testi. Koyulaşması gerekiyordu. Ya da bu marka güvenilir değil bilemedim bende
Ilk resimdeki az önce yaptigım ikinci resimdeki de iki gün onceki fazla silik ama ince bi cizgi var foto da da fazla belli olmuyorİlkinde gördüm ikinci de göremedim. Bence biraz daha bekle 2 gün sonra tekrar yap testi. Koyulaşması gerekiyordu. Ya da bu marka güvenilir değil bilemedim bende
İmkanın varsa git bence de kesinleşsinkoyulasmamis ayni pembelikte 2 gün bekleyip yaptım ikincisini off çatlıcam ya dayanılcak gibi degil yarin gidip kan testi yaptiricam.
Heh o zaman tamam. Ben aynı anda iki test yaptın sandımIlk resimdeki az önce yaptigım ikinci resimdeki de iki gün onceki fazla silik ama ince bi cizgi var foto da da fazla belli olmuyor
Yok canım.bu arada tesekkur ederim kendi tecrubelerini benimle de paylastigin icin rabbim İnsallah isteyen herkese nasip eder anne olmayıHeh o zaman tamam. Ben aynı anda iki test yaptın sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?