- 1 Ekim 2019
- 883
- 683
- 53
Cok belli degil mi ya bana mı öyle geliyorSilik olan ip gibi inceyse o da şüpheli. Tam anlayamadım fotodan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok belli degil mi ya bana mı öyle geliyorSilik olan ip gibi inceyse o da şüpheli. Tam anlayamadım fotodan
Belirgin burda. İnce mi değil mi ondan emin olamadım bulanık gibiydi o fotoCok belli degil mi ya bana mı öyle geliyorkafayı yiycem
Bozuk olma ihtimali var mı senceBelirgin burda. İnce mi değil mi ondan emin olamadım bulanık gibiydi o foto
Kan testi için 10 gün gecikmeyi bekle bence bazen kan testinde de yanlış çıkıyor geç döllenme falan olunca bende 10 günün dolmasını bekliyorum. Doktorumda 10 gün bekle gel dedi kesin sonuc icin. Yaptıgın testler markadan markaya, kisiden kisiye göre degisiyor canım ve haliyle yanıltıcı olabiliyor tabi. Test insanı yiyip bitiriyor ben bunu anladım o yüzden 10 gün gecikmeyi beklicem yaptigim testin 1 inde çift çizgiyi görememişsem. Hem testlere fazla veriyoruz erken mi yaptim gec mi yaptim testi ne yapsam dogru sonuc verir diye kac tane test yapiyoruz hemde eger gercekten hamile oldugun icin gecikmissem yoktan yere bebegime sitres yaptırmıs oluyorum. Yinede sen bilirsin tabiBiri pozitif digeri negatifse ne yapmalı peki ☺ kan testi icin beklemek istiyorum çünkü birkaç gün daha
Bence siz hamilesiniz büyük olasılıklaCok belli degil mi ya bana mı öyle geliyorkafayı yiycem
Bio kit one step yazıyor üstündeBiri oncomed biri ne marka?
Hamilesindir bence bi testin ölçümü daha hassastır diyeri daha yüksek değeri ölçüyordurBio kit one step yazıyor üstünde
Internette yorumlari okudum da bu test icin olmayan hamileligi gosteriyor diyorlar ama ben hissediyorum farkli biseyler var burda bi bayanin yorumunu okumustum ilk ay 10 gun kadar gecikme oluyor ama sonra reglisi geliyor.bir sonraki ay hamile kalmis. Benim gectigimiz ay 10 gun gecikmem oldu 11. Gün oldum ama şoyle bisey var 6.gün gecikmede olucagimi anlamistim sirasıyla belirtilerim gelmisti ve 4 gun sonra reglim geldi. Ama bu ay suan 10 günlük gecikmem var ve yarin olucak misim gibi durmuyor su 10 gün icinde ha geldi ha gelicek diye bekledim hatta bi ara oldum sandim ama gelmedi sonra butun belirtiler gitti ve 2 gündür bel ve eklem agrılarım dısında hic bir agrim yok normalda goguslerim reglim gelmeden 3 gün önce deli gibi agrimaya baslar kusura bakma biraz uzun oldu amaHamilesindir bence bi testin ölçümü daha hassastır diyeri daha yüksek değeri ölçüyordur
[/QUOTE]Internette yorumlari okudum da bu test icin olmayan hamileligi gosteriyor diyorlar ama ben hissediyorum farkli biseyler var burda bi bayanin yorumunu okumustum ilk ay 10 gun kadar gecikme oluyor ama sonra reglisi geliyor.bir sonraki ay hamile kalmis. Benim gectigimiz ay 10 gun gecikmem oldu 11. Gün oldum ama şoyle bisey var 6.gün gecikmede olucagimi anlamistim sirasıyla belirtilerim gelmisti ve 4 gun sonra reglim geldi. Ama bu ay suan 10 günlük gecikmem var ve yarin olucak misim gibi durmuyor su 10 gün icinde ha geldi ha gelicek diye bekledim hatta bi ara oldum sandim ama gelmedi sonra butun belirtiler gitti ve 2 gündür bel ve eklem agrılarım dısında hic bir agrim yok normalda goguslerim reglim gelmeden 3 gün önce deli gibi agrimaya baslar kusura bakma biraz uzun oldu amaeger varsa ilk bebegim olucak heyecanıma ver
Pozitif cıkanın markası ne acabaBozuk olma ihtimali var mı sence
Freely markası. Ama bu sabah regli oldum ben. O kadar emindimki hamile olduğuma , regli belirtilerim de yoktu.Pozitif cıkanın markası ne acaba
Bende se hic bi regli belirtim yok sende negatif cıkan test bende pozitif cikti baska bi test yaptim o negatif çikti. Saglik ocagina gittim test yapmıyorlarmis ne yapicam bilmiyorum 12 gün oldu hala tık yok çok merak ediyorum yaFreely markası. Ama bu sabah regli oldum ben. O kadar emindimki hamile olduğuma , regli belirtilerim de yoktu.hayırlısı değilmiş demekki. İnşallah sende cikar hayirliysa sonucunu bekliyoruz heyecanla
![]()
Sağlık ocağı kan almıyor mu.Daha önce duzensiz miydi böyle. Gobeginde cizgi, göğsünde damar felan çıktı mı. Mide bulantn , baş dönmen. Yani belirtilerin var mıBende se hic bi regli belirtim yok sende negatif cıkan test bende pozitif cikti baska bi test yaptim o negatif çikti. Saglik ocagina gittim test yapmıyorlarmis ne yapicam bilmiyorum 12 gün oldu hala tık yok çok merak ediyorum ya
Son 3 gündur eklemlerim ve belim agrıyor daha önceleri adet belirtilerim vardi karnim gögsüm agrıyordu ama birden hepsi gitti smdi sadece bel ve eklem agrilarim var birde göbek deliginin cevresinde bi yanma var dünden beri onunla alakasi var mi bilmuyorum ama. Normalde düzensiz degildi gecen ay 10 gün gecikti 10.gecesi geldi 11.gun diye saydim bende onu. Bugun 12. Gunum hala yokSağlık ocağı kan almıyor mu.Daha önce duzensiz miydi böyle. Gobeginde cizgi, göğsünde damar felan çıktı mı. Mide bulantn , baş dönmen. Yani belirtilerin var mı
Gebelik icin kan almıyorlar labaratuar sayıyi dusurun cok fazla kan almayin demis bugun sabah gittim almadi kan özele git dedi durumlar malum hastaneyede fazla gidesim yok. Ne yapicam bilmiyorumSağlık ocağı kan almıyor mu.Daha önce duzensiz miydi böyle. Gobeginde cizgi, göğsünde damar felan çıktı mı. Mide bulantn , baş dönmen. Yani belirtilerin var mı
Benim annem hamileyken o dedigin cizgiler 4. Ayinda cikmisti o yuzden daha cok erken cikmaz bence onlar bende de yok zaten var mi yok mu çocuk onuda ogrenemiyorum kesin olarak çatlıcam ciddenSon 3 gündur eklemlerim ve belim agrıyor daha önceleri adet belirtilerim vardi karnim gögsüm agrıyordu ama birden hepsi gitti smdi sadece bel ve eklem agrilarim var birde göbek deliginin cevresinde bi yanma var dünden beri onunla alakasi var mi bilmuyorum ama. Normalde düzensiz degildi gecen ay 10 gün gecikti 10.gecesi geldi 11.gun diye saydim bende onu. Bugun 12. Gunum hala yok