Kızlar yardım edin gerçekten psikolojim çok kötü:(

Vanessax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
8
0
27
Ben 5 gun önce meme büyütme estetiği oldum ağrım sızım yok gayet iyiyim sadece ödemlerimi hissediyorum beni rahatsız eden o gerginlik patlıcakmış hissi. Ama ben gerçekten pişman oldum taş gibiler sanki hiç inmicekler gibi ben çok basite almışım bu iş sabır işiymiş çıkarttırmayı bile düşündüm ciddi psikolojim bozuk ağlayıp duruyorum:KK43:

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. İlk günde olur öyle düşünceler. Toparlandığında, yani hiç değilse 3 haftanda moralin geri gelir

Ben 5 gun önce meme büyütme estetiği oldum ağrım sızım yok gayet iyiyim sadece ödemlerimi hissediyorum beni rahatsız eden o gerginlik patlıcakmış hissi. Ama ben gerçekten pişman oldum taş gibiler sanki hiç inmicekler gibi ben çok basite almışım bu iş sabır işiymiş çıkarttırmayı bile düşündüm ciddi psikolojim bozuk ağlayıp duruyorum:KK43:
[/QUO panik yook biraz sabır lütfen ödemler geçecek taş bağlanmış hissi bir müddet devam edecek sonra yavas yavas inmeye baslayacaklar sonrada yeni memelerinizle ask yasayacaksiniz sabırlı olun lütfen ağlamayın 💕 evet zor bir süreç ama gercekten değiyor lütfen moralinizi bozmayın

Ben bu ameliyati olmadım ama olan bir arkadaşım vardı. Her firsatta dekolteli giyinip sanırım eski günlerin acısını çıkarıyordu:)vee yüzündeki mutluluğu size anlatamam.bence gelecek güzel günleri düşünün illaki dekolte giyinin demiyorum tercih meselesi ama madem mutlu olmak için ameliyat olmuşsunuz kendinize baktiginizda istediğiniz sonuçları gördüğünüzde çektiğiniz acılar belkide aklınıza gelmeyecek. Acil şifalar dilerim :)

Baska seylerle ugrasmaya calisin
sonucta cok istediginiz bir Ameliyati oldunuz ve agrim sizim cok yok diyosunuz ki bu konuda sansli Insanlardansiniz :)
Ödemleri atmak icin bol bol Isirgan otu cayi icin ve yürüyüs yapin evden cikin kafanizi bosaltmak en iyisi tüm gün gögüslerinize bakip bakip düsünürseniz depresyona girersiniz aman diyim :) cok gecmis olsun, eger o patlama hissi sizi daraltiyorsa bitkisel sakinlestirici damlalardan alin zihninizi bosaltir

Baska seylerle ugrasmaya calisin
sonucta cok istediginiz bir Ameliyati oldunuz ve agrim sizim cok yok diyosunuz ki bu konuda sansli Insanlardansiniz :)
Ödemleri atmak icin bol bol Isirgan otu cayi icin ve yürüyüs yapin evden cikin kafanizi bosaltmak en iyisi tüm gün gögüslerinize bakip bakip düsünürseniz depresyona girersiniz aman diyim :) cok gecmis olsun, eger o patlama hissi sizi daraltiyorsa bitkisel sakinlestirici damlalardan alin zihninizi bosaltir
Yeşil çay gibi bitkisel ürünler ameliyat esnasında ve sonrasında çok ciddi kanama sorunları ve ilaç etkileşimlerine yol açabiliyor. Ameliyattan 15 gün önce ve 15 gün sonra kullanılmamalıdır. Doktordan izin alması çok önemli.

Benimde ameliyat olalı 1 ay oldu. İlk zamanlar aşırı ödemli, şiş, patlayacak gibi basınç hissi oluyor. Zamanla azalıyor, benim hala tam bitmiş değil ama çok çok az kendimi dinlersen hissediyorum o derece azaldı. 2 aya geçermiş o his. Ama tabi azalarak geçiyor ilk 3 hafta zor gerçekten. İnanın bende çok pişman oldum , depresyona girdim , hayatımın hatası dedim ama şimdi iyileşip baskı, basınç , acılardan,ödemlerden kurtuldukça depresyon hissin azaldı. İlk kez 1 ayın sonu da inandım düzelebildiği e zamanın ilaç olduğuna. Sizde dayanın düşündükçe, internetten okudukça insan kafayı yiyor. Malesef zamandan başka ilaç yok

Yeşil çay gibi bitkisel ürünler ameliyat esnasında ve sonrasında çok ciddi kanama sorunları ve ilaç etkileşimlerine yol açabiliyor. Ameliyattan 15 gün önce ve 15 gün sonra kullanılmamalıdır. Doktordan izin alması çok önemli.
Evet özellikle Yesil Cay ama bu dediginiz ameliyat öncesi icin gecerli.
Smeliyat sonrasi ödem atici cay icmekte özellikle bagirsak florasi icin faydasi var tabi dozunu kacirmadan. Isirgan otu yesil cay kadar agresif bir bitki cayi degil zaten.
ama herkes kendi doktoruna sorabilir tabi ben kendi doktorumun onayladiklarini yazdim :)

Evet özellikle Yesil Cay ama bu dediginiz ameliyat öncesi icin gecerli.
Smeliyat sonrasi ödem atici cay icmekte özellikle bagirsak florasi icin faydasi var tabi dozunu kacirmadan. Isirgan otu yesil cay kadar agresif bir bitki cayi degil zaten.
ama herkes kendi doktoruna sorabilir tabi ben kendi doktorumun onayladiklarini yazdim :)
ben her sabay yesilcay icerim ameliyat önceside kesmedim sonrasindada ödem icin 3 fincana cikardim yaklasik 15 gunde tüm odemi attim muhtesem bir bitki.doktorumunda bi kısıtlamasi olmadi zaten.2 ay bitti hic bi sorun yasamadim.senelerdirde icerim.

Benimde ameliyat olalı 1 ay oldu. İlk zamanlar aşırı ödemli, şiş, patlayacak gibi basınç hissi oluyor. Zamanla azalıyor, benim hala tam bitmiş değil ama çok çok az kendimi dinlersen hissediyorum o derece azaldı. 2 aya geçermiş o his. Ama tabi azalarak geçiyor ilk 3 hafta zor gerçekten. İnanın bende çok pişman oldum , depresyona girdim , hayatımın hatası dedim ama şimdi iyileşip baskı, basınç , acılardan,ödemlerden kurtuldukça depresyon hissin azaldı. İlk kez 1 ayın sonu da inandım düzelebildiği e zamanın ilaç olduğuna. Sizde dayanın düşündükçe, internetten okudukça insan kafayı yiyor. Malesef zamandan başka ilaç yok

Merhaba dr‘unuzdan memnun kaldinizmi? Ne kadara yaptirdiniz acaba?

Merhaba dr‘unuzdan memnun kaldinizmi? Ne kadara yaptirdiniz acaba?
Merhaba evet çok menunum doktorumdan. 6 hafta oldu zamanla doğallaşıyor doğallaştıkça güzelleşiyor. Sorun yaşamadım, istediğim zaman ulaşabildi doktoruma. Doğal olsun istedim çok sağolsun istediğim gibi yaptı. 15000 ama yılbaşından sonra muhtemelen yükselmiş olabilir.

aynı şeyleri birebir yaşadım. Bunlar büyük, ben bunlarla yaşayamam, asla kendi memelerim olmayacak bunlar, derimi patlatacaklar die ağladım zırladım. ama ilk 1 ay geçtikten sonra o kdr güzel olacaklar ki, hiç canını sıkma moralini bozma. Onları sev:)

X