Kızlar yardım edin galiba aldatılıyorum bu şüphe beni yiyip bitirecek🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela ben bazen esime diyorum ac bakalim banka hesabini bi gelir gider hesaplayalim vs bu ay nerelere harcadik falan
Bu tarz bir iletisiminiz var mi kolye olayina oradan girebilirsiniz
Kolye olayına girerlerse eminim ki arkadaşımin parası yoktu( ya da kart kullanmıyor) "sen alır mısın ben sana öderim" dedi. Ben de sipariş ettim ve kartımdan ödedim der. En klâsik yalan!
Kesinlikle eşine bu konuları açmamalı eğer gerçekten birşey varsa uyandırır.

Telefonunun uygulamalar kisminda bildirimleri kapatilmis telegram gibi bir uygulama var mi diye bir bakardim ben acikcasi.
Telegram olsun, skype olsun, teams, zoom olsun. Bu tarz konusma ortami olan uygulamalar

Bunu ispatlayamaz ama şuan beklemedeyim

Engelledigi bir kadina kolye alir mi bilemem ama engellenenler listesindeki kisilerden supheleniyorsaniz ve evet biraz risk alirim diyebiliyorsaniz isterseniz profil fotonuzu gizleyin ve kendi telefonunuzdan o kisilere herkese atilmis gibi toplu mesaj atin. Ornegin;
Arkadaslar bu yeni numaram.
Ad soyad
Seklinde. Belki birisi bir cevap verir ve bir seyler anlasilir.

Şüphe etmeyin bence yüz yüze konuşun kolye konusunu beklemek daha da şüphe duymaniza sebep olur

Bence bu çok riskli olur
Eğer aldatma durumu yoksa ve ortaya çıkarsa eşi adına çok onur kırıcı olur.
Evlilikleri tamamen çıkmaza girer
Önce biraz emin olması lazım

Instagram ve WhatsApp engel listesi önemli, engeli açıp açıp onlara mı yazıyor. Anlaman için en mantıklı yol bu gibi görünüyor
Evde telinin ses kaydını açık bırak uçak moduna al yakınlarında sakla yuruyuse falan çık. Geldiginde bak bakim kimlerle konuşmuş

Bence bu çok riskli olur
Eğer aldatma durumu yoksa ve ortaya çıkarsa eşi adına çok onur kırıcı olur.
Evlilikleri tamamen çıkmaza girer
Önce biraz emin olması lazım
Evet kesinlikle cok riskli. Ama engelledigi kisilerle iletisim kurmayacagi da belli adamin. Uzun vadede ortaya cikabilir tabi. Ozelliklede kendi numarasindan attigi icin mesaji. Bu arada whatsapp web i gizlice kurmakta bir secenek ama esi dikkatli biriyse ve telefondan bagli cihazlara falan bakarsa buda ortaya cikabilir. Yada telefonlar bazen cat diye bildirim gonderebiliyor whatsapp web aktif falan gibi. Yani risk almadan kimseye de sorulmaz nereden bilecek kim dogru soyluyor. Nasil olur ki bilemedim

Whatsapptan engelleyip, telegramdan konusuyor da olabilir. Karsidaki kisiye whatsapp kullanmiyorum falan da demis olabilir

Whatsapptan engelleyip, telegramdan konusuyor da olabilir. Karsidaki kisiye whatsapp kullanmiyorum falan da demis olabilir
Yani buralardan anlayamazsa bence tek secenek var biraz paraya kiyip ya minik bir gps cihazi alacak (cocuklar icin olandan) ya da kaliteli bir casus yazilimi alip caktirmadan telefona kuracak. Is disinda gittigi yerlere gidebilir caktirmadan izleyebilir. Adam dikkatli biriyse baska turlu nasil olabilir bilemem.

Kesin anlar WhatsApp webi teknoloji ile arası çok iyi

Ucuz gps cok mantikli geldi arabanin icine falan saklasa fark edilmez bence. Onun disinda bankadan para giris cikislarina da bakabilir.
Yalniz benim bir tanidigim vardi o mesela karisindan gizlemek icin cok nakit donduruyordu elinde. Bu tarz konular icin asla kartini kullanmiyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…