- 29 Mayıs 2013
- 2.826
- 4.989
- 333
- Konu Sahibi makarnaseverr
-
Kolye olayına girerlerse eminim ki arkadaşımin parası yoktu( ya da kart kullanmıyor) "sen alır mısın ben sana öderim" dedi. Ben de sipariş ettim ve kartımdan ödedim der. En klâsik yalan!Mesela ben bazen esime diyorum ac bakalim banka hesabini bi gelir gider hesaplayalim vs bu ay nerelere harcadik falan
Bu tarz bir iletisiminiz var mi kolye olayina oradan girebilirsiniz
BakıcamTelefonunun uygulamalar kisminda bildirimleri kapatilmis telegram gibi bir uygulama var mi diye bir bakardim ben acikcasi.
Telegram olsun, skype olsun, teams, zoom olsun. Bu tarz konusma ortami olan uygulamalar
Bunu ispatlayamaz ama şuan beklemedeyimKolye olayına girerlerse eminim ki arkadaşımin parası yoktu( ya da kart kullanmıyor) "sen alır mısın ben sana öderim" dedi. Ben de sipariş ettim ve kartımdan ödedim der. En klâsik yalan!
Kesinlikle eşine bu konuları açmamalı eğer gerçekten birşey varsa uyandırır.
Yaaa yemin ediyorum benim aklıma ilk bu geldi,arkadaşı fln almıştır diyecektim,safmıyım neMuhtemelen kolyeyi sorsaniz bir arkadas esine aliyordu da sorun yasadi benim hesaptan aldik falan diyecek
Takipte kalin
Engelledigi bir kadina kolye alir mi bilemem ama engellenenler listesindeki kisilerden supheleniyorsaniz ve evet biraz risk alirim diyebiliyorsaniz isterseniz profil fotonuzu gizleyin ve kendi telefonunuzdan o kisilere herkese atilmis gibi toplu mesaj atin. Ornegin;
Arkadaslar bu yeni numaram.
Ad soyad
Seklinde. Belki birisi bir cevap verir ve bir seyler anlasilir.
Evde telinin ses kaydını açık bırak uçak moduna al yakınlarında sakla yuruyuse falan çık. Geldiginde bak bakim kimlerle konuşmuş
Evet kesinlikle cok riskli. Ama engelledigi kisilerle iletisim kurmayacagi da belli adamin. Uzun vadede ortaya cikabilir tabi. Ozelliklede kendi numarasindan attigi icin mesaji. Bu arada whatsapp web i gizlice kurmakta bir secenek ama esi dikkatli biriyse ve telefondan bagli cihazlara falan bakarsa buda ortaya cikabilir. Yada telefonlar bazen cat diye bildirim gonderebiliyor whatsapp web aktif falan gibi. Yani risk almadan kimseye de sorulmaz nereden bilecek kim dogru soyluyor. Nasil olur ki bilemedimBence bu çok riskli olur
Eğer aldatma durumu yoksa ve ortaya çıkarsa eşi adına çok onur kırıcı olur.
Evlilikleri tamamen çıkmaza girer
Önce biraz emin olması lazım
Whatsapptan engelleyip, telegramdan konusuyor da olabilir. Karsidaki kisiye whatsapp kullanmiyorum falan da demis olabilirEvet kesinlikle cok riskli. Ama engelledigi kisilerle iletisim kurmayacagi da belli adamin. Uzun vadede ortaya cikabilir tabi. Ozelliklede kendi numarasindan attigi icin mesaji. Bu arada whatsapp web i gizlice kurmakta bir secenek ama esi dikkatli biriyse ve telefondan bagli cihazlara falan bakarsa buda ortaya cikabilir. Yada telefonlar bazen cat diye bildirim gonderebiliyor whatsapp web aktif falan gibi. Yani risk almadan kimseye de sorulmaz nereden bilecek kim dogru soyluyor. Nasil olur ki bilemedim
Yani buralardan anlayamazsa bence tek secenek var biraz paraya kiyip ya minik bir gps cihazi alacak (cocuklar icin olandan) ya da kaliteli bir casus yazilimi alip caktirmadan telefona kuracak. Is disinda gittigi yerlere gidebilir caktirmadan izleyebilir. Adam dikkatli biriyse baska turlu nasil olabilir bilemem.Whatsapptan engelleyip, telegramdan konusuyor da olabilir. Karsidaki kisiye whatsapp kullanmiyorum falan da demis olabilir
Kesin anlar WhatsApp webi teknoloji ile arası çok iyiEvet kesinlikle cok riskli. Ama engelledigi kisilerle iletisim kurmayacagi da belli adamin. Uzun vadede ortaya cikabilir tabi. Ozelliklede kendi numarasindan attigi icin mesaji. Bu arada whatsapp web i gizlice kurmakta bir secenek ama esi dikkatli biriyse ve telefondan bagli cihazlara falan bakarsa buda ortaya cikabilir. Yada telefonlar bazen cat diye bildirim gonderebiliyor whatsapp web aktif falan gibi. Yani risk almadan kimseye de sorulmaz nereden bilecek kim dogru soyluyor. Nasil olur ki bilemedim
Baktım hiçbir şey yokBu arada esinizin telefonundan dosyalar kismina ve whatsapp ve kullaniyorsa diger uygulamalarin gonderilen alinan fotograflarina bir goz atin. Galeriden silse bile dosyalarda arkaplanda sent dosyalarinda kalir.
Zaten dikkatli biriyse teknolojiylede arasi iyiyse bunlar kesinlikle iz birakacagi alanlar degil. Baska bir sey dusunmek lazim.Baktım hiçbir şey yok
Direk sorsam mı o kolyeyi kime neden aldınZaten dikkatli biriyse teknolojiylede arasi iyiyse bunlar kesinlikle iz birakacagi alanlar degil. Baska bir sey dusunmek lazim.
Ucuz gps cok mantikli geldi arabanin icine falan saklasa fark edilmez bence. Onun disinda bankadan para giris cikislarina da bakabilir.Yani buralardan anlayamazsa bence tek secenek var biraz paraya kiyip ya minik bir gps cihazi alacak (cocuklar icin olandan) ya da kaliteli bir casus yazilimi alip caktirmadan telefona kuracak. Is disinda gittigi yerlere gidebilir caktirmadan izleyebilir. Adam dikkatli biriyse baska turlu nasil olabilir bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?