Kızlar yardım edin galiba aldatılıyorum bu şüphe beni yiyip bitirecek🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahahahahah biz boşuyoduk sizi neyse bi şey olmaması güzel güle güle kullanın ve bu konuyu kapatın bence djdkdk

Ama oldu mu şimdi ya

Ay çok sevindim vallahi böyle sonuçlanmasına maşallah da diyip kaçıyorum tadınız hiç kaçmasın

Canım benim öylesine gezerken yorumuna rastladım sana şöyle söylemeliyim ki iki kere aldatılmış biri olarak hepsinde o kadar pişman oldum ki hemen fevri davranarak çünkü karşıdaki insanın sana nasıl gelebileceğini bilmiyorsun o yüzden eline bütün kanatlarini topla sakinliğini koru ve çocuğunla ilgilenmeye bak ta ki artık çok emin olduktan ve eline kanıtlar topladıktan sonra Ona istediğin şekilde davranarak hesap sorabilirsin ben çok pişmanım ki şu an sana anlattığım gibi yapmadım çünkü bana böyle biri yardımcı olmadı

Sakın sorma inkar edecek. Geç geldiği günleri, gereksiz toplantı bahanelerini takip et.
Büyük ihtimalle aldatılıyorsun. Daha önce de yaptığını düşünüyorum. Profilini gizlemesi bunu gösteriyor.

Allah aldatan erkeklerin belasını versinnnn inşallah aminnnnn

Aaaa eşiniz size mi almış kolyeyi oh iyi bari ya çok şükür

Guncellemeyi gordum gule gule kullanin kolyenizi:)
Niye 1 hafta beklemis şiir yazmak 1 haftayi mi bulmus yine sinir olacak ayrinti buldum ehehe neyse gidem yemek yapam

Maalesef aldatan kişiler bu konuda fazla kurnazlar. Eve eşinin yanina gelirken engelleyip sabah eşinin yanından ayrılınca engeli açıyorlar

Gözünüz aydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…