- Konu Sahibi makarnaseverr
-
hahahahahah biz boşuyoduk sizi neyse bi şey olmaması güzel güle güle kullanın ve bu konuyu kapatın bence djdkdkEvden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gordum
Kızlarr suan eşim işten geldi ve elinde o kolyeyle bana almış çok oldu geleli ama şiirlere uğraştım dedi benim ismimim baş harfleriyle şiir yazmış içine koymuş şuan çok utanıyorum suphelendigim için
Ben de kafamda boşanmıştım asdfghhjklGözünüz aydın, geçmiş olsun, biz birazdan boşatıcaktık sizi hchdh
Yaaaa teşekkür ederimPüühh..! Hamile hamile adamın günahını aldım :))
Mutluluklar
Ama oldu mu şimdi yaEvden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gordum
Kızlarr suan eşim işten geldi ve elinde o kolyeyle bana almış çok oldu geleli ama şiirlere uğraştım dedi benim ismimim baş harfleriyle şiir yazmış içine koymuş şuan çok utanıyorum suphelendigim için
Ay çok sevindim vallahi böyle sonuçlanmasınaEvden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Canım benim öylesine gezerken yorumuna rastladım sana şöyle söylemeliyim ki iki kere aldatılmış biri olarak hepsinde o kadar pişman oldum ki hemen fevri davranarak çünkü karşıdaki insanın sana nasıl gelebileceğini bilmiyorsun o yüzden eline bütün kanatlarini topla sakinliğini koru ve çocuğunla ilgilenmeye bak ta ki artık çok emin olduktan ve eline kanıtlar topladıktan sonra Ona istediğin şekilde davranarak hesap sorabilirsin ben çok pişmanım ki şu an sana anlattığım gibi yapmadım çünkü bana böyle biri yardımcı olmadıKızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Allah aldatan erkeklerin belasını versinnnn inşallah aminnnnnKendisine melek figürlü kolye almaz diye düşünüyorum:) sadece ortak tanıdıklarımıza açık benim tanımadığım yada onun tanıdığı kişiler göremiyor sadece benim arkadaşlarım akrabalarım ben görebiliyorum
Gözünüz aydın, geçmiş olsun, biz birazdan boşatıcaktık sizi hchdh
Bir kullanıcı melekli kolyeye tav olan metresin aklına tüküreyim mi ne öyle bir şey yazmıştı
Aaaa eşiniz size mi almış kolyeyi oh iyi bari ya çok şükürEvden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Maalesef aldatan kişiler bu konuda fazla kurnazlar. Eve eşinin yanina gelirken engelleyip sabah eşinin yanından ayrılınca engeli açıyorlarEvet kesinlikle cok riskli. Ama engelledigi kisilerle iletisim kurmayacagi da belli adamin. Uzun vadede ortaya cikabilir tabi. Ozelliklede kendi numarasindan attigi icin mesaji. Bu arada whatsapp web i gizlice kurmakta bir secenek ama esi dikkatli biriyse ve telefondan bagli cihazlara falan bakarsa buda ortaya cikabilir. Yada telefonlar bazen cat diye bildirim gonderebiliyor whatsapp web aktif falan gibi. Yani risk almadan kimseye de sorulmaz nereden bilecek kim dogru soyluyor. Nasil olur ki bilemedim
Gözünüz aydınEvden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?