Kızlar yardım edin galiba aldatılıyorum bu şüphe beni yiyip bitirecek🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken

Evden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
peki alınan kolyeyi nasıl öğrendiniz acaba melek figürlü oldugunu falan
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gördüm

siparişi silmişse biraz kötü sanırım çünkü arkadaşına almış olsa aldım bak gibisinden durur çekincesi olmaz. ya da söylerdi aşkım bak şunu söyledik Ahmetin eşine falan gibi anlatırdı. bence burada yalan söylenecek kıvıracak bi durum kalmamış. Yani sorsanız da R yapamaz

Cocugunuz 4 yasinda ona da bazi seyler sorabilirsiniz basbasayken. Babanla bir yere gittiniz mi, gelen oldu mu, baban kimle konusuyor, ne konusuyor telefonda ne konusuyor gibi seylerin cevaplarini caktirmadan cocuga hissettirmeden agzindan alabilirsiniz.

Çaktırmadan evdeki bilgisayardan whatsappını açık bırak.
Bir de haritalardan geçmişi açık mı nerede napıyor öğren.
Gmail şifresini biliyorsan etkinliğim kısmından da bir ipucu yakalayabilirsin.
Kesin bir halt çeviriyor ona şüphen olmasın. Delil topluyoruz artık.

Melek figürlü kolyeye metres olan kadının da aklına tüküreyim ayrıca.

Günah almayalım tabide, evden işe işten eve olan bire bir tanıdığımız başka bir kadından çocuğu olduğunu öğrendik.

Zaten nobetteyken de araba ben de evden cikamaz
Mutlaka ya isteyken ya siz yokken bir sekilde gorusuyor olmasi lazim sadece mesajlastigi birine kolyeyi ne ara versin, neden alsin. Kolye siparisini sildiyse kendisi almistir bu net. Is yerinden birisi degilse yada is yerindeyken arada cikip edip girustugu birisi degilse siz yokken evde gorustugu birisi olmali. Cocugunuz mutlaka bir konusmaya bir seye sahit olmus olmali. Aksi halde kolyenin sahibi is yerinden olmali. Fazla bir secenek yok gibi gorunuyor.

peki alınan kolyeyi nasıl öğrendiniz acaba melek figürlü oldugunu falan
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gordum

Kızlarr suan eşim işten geldi ve elinde o kolyeyle bana almış çok oldu geleli ama şiirlere uğraştım dedi benim ismimim baş harfleriyle şiir yazmış içine koymuş şuan çok utanıyorum suphelendigim için

Tamam buldum google drive a telefonundaki tum uygulama ve veriler icin tek tek yedekleme ozelligini acin. Sonra bir sure bekleyin. Ne varsa drive a yedeklensin. Sonra oradan bakarsiniz her seye. Wp i silip eski konusmalarla beraber yeniden yuklenince gelir o zaman hem eski konusmalar falan hep oralardan bakilir.

Gözünüz aydın, geçmiş olsun, biz birazdan boşatıcaktık sizi hchdh

Cok sevindim gule gule kullanin

Püühh..! Hamile hamile adamın günahını aldım :))
Mutluluklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…