- Konu Sahibi makarnaseverr
Valla biz boyle konusup duruyoruz da ben de acikcasi dayanamayip sorardim herhalde.Direk sorsam mı o kolyeyi kime neden aldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla biz boyle konusup duruyoruz da ben de acikcasi dayanamayip sorardim herhalde.Direk sorsam mı o kolyeyi kime neden aldın
Evden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteykenUcuz gps cok mantikli geldi arabanin icine falan saklasa fark edilmez bence. Onun disinda bankadan para giris cikislarina da bakabilir.
Yalniz benim bir tanidigim vardi o mesela karisindan gizlemek icin cok nakit donduruyordu elinde. Bu tarz konular icin asla kartini kullanmiyordu
Illaki mantikli bir cevap verecektir. Ikna olmayacaksaniz bosuna adami daha tedbirli olmasi icin tesvik etmeyin bence.Direk sorsam mı o kolyeyi kime neden aldın
Zaten nobetteyken de araba ben de evden cikamazEvden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Alacağım cevap beni tatmin etmezse o zaman ne yaparımValla biz boyle konusup duruyoruz da ben de acikcasi dayanamayip sorardim herhalde.
Sms msjinda mi gordunuz kolye alindiginiDirek sorsam mı o kolyeyi kime neden aldın
Evden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteykenUcuz gps cok mantikli geldi arabanin icine falan saklasa fark edilmez bence. Onun disinda bankadan para giris cikislarina da bakabilir.
Yalniz benim bir tanidigim vardi o mesela karisindan gizlemek icin cok nakit donduruyordu elinde. Bu tarz konular icin asla kartini kullanmiyordu
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gördümpeki alınan kolyeyi nasıl öğrendiniz acaba melek figürlü oldugunu falan
siparişi silmişse biraz kötü sanırımEvden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gördüm
Cocugunuz 4 yasinda ona da bazi seyler sorabilirsiniz basbasayken. Babanla bir yere gittiniz mi, gelen oldu mu, baban kimle konusuyor, ne konusuyor telefonda ne konusuyor gibi seylerin cevaplarini caktirmadan cocuga hissettirmeden agzindan alabilirsiniz.Evden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Günah almayalım tabide, evden işe işten eve olan bire bir tanıdığımız başka bir kadından çocuğu olduğunu öğrendik.Evden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gördüm
Kardeşime anama kuzenime aldım deme ihtimali var, ama bu anlattıklarınızdan çıkan sonuç bir şeyler yaşıyor gizli saklıAyrıca onun kargoları hep eve geliyordu kolyeyi iş yerine sipariş etmiş kafayı yiycem düşündükçe
Mutlaka ya isteyken ya siz yokken bir sekilde gorusuyor olmasi lazim sadece mesajlastigi birine kolyeyi ne ara versin, neden alsin. Kolye siparisini sildiyse kendisi almistir bu net. Is yerinden birisi degilse yada is yerindeyken arada cikip edip girustugu birisi degilse siz yokken evde gorustugu birisi olmali. Cocugunuz mutlaka bir konusmaya bir seye sahit olmus olmali. Aksi halde kolyenin sahibi is yerinden olmali. Fazla bir secenek yok gibi gorunuyor.Zaten nobetteyken de araba ben de evden cikamaz
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gordumpeki alınan kolyeyi nasıl öğrendiniz acaba melek figürlü oldugunu falan
Evden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Kızlarr suan eşim işten geldi ve elinde o kolyeyle bana almış çok oldu geleli ama şiirlere uğraştım dedi benim ismimim baş harfleriyle şiir yazmış içine koymuş şuan çok utanıyorum suphelendigim içinKızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gözünüz aydın, geçmiş olsun, biz birazdan boşatıcaktık sizi hchdhEvden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gordum
Kızlarr suan eşim işten geldi ve elinde o kolyeyle bana almış çok oldu geleli ama şiirlere uğraştım dedi benim ismimim baş harfleriyle şiir yazmış içine koymuş şuan çok utanıyorum suphelendigim için
Cok sevindim gule gule kullaninEvden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gordum
Kızlarr suan eşim işten geldi ve elinde o kolyeyle bana almış çok oldu geleli ama şiirlere uğraştım dedi benim ismimim baş harfleriyle şiir yazmış içine koymuş şuan çok utanıyorum suphelendigim için
Evden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken