Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balık olanı tercih edersen düğünden pek bişey anlamazsın canım benimki de balıktı ondan biliyorum. Diğerinde daha rahat edersin. Balık görsel olarak daha güzel ama hiç rahat bi gelinlik değilEki Görüntüle 1984210 hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Az mı kaldı düğüne. Çok fazla model bakarsan kafan da o kadar karışır.Balık siniyordu artık hiç biri sinmiyor
Eki Görüntüle 1984206 Kızlar bu modele bakın sadece balık olarak bunda da çok kilolu görünüyor muyum @pelin- @NeverOne @samantha T triskadan nagmeler
@obiviyante
1,72boya kısa diyen herhalde 1.92 olması lazım
kabarık olanla çok guzel oynanır , ama maşallah hepsi yakışmış
Ya görsel olarak hoşuma gidiyor çekim falan da balıkla böyle daha bir zarif duruyor gibiBalık olanı tercih edersen düğünden pek bişey anlamazsın canım benimki de balıktı ondan biliyorum. Diğerinde daha rahat edersin. Balık görsel olarak daha güzel ama hiç rahat bi gelinlik değil
Teşekkür ederim tercih edeceğim balık bu değil ama sadece görmeniz için attımBalık olan model sana yakışmış
Teşekkür ederim1. model
Çok teşekkür ederim. Boyum da dediğim gibi kısa değil ama işte fotoğraflarda bodur çıktım galiba1,72boya kısa diyen herhalde 1.92 olması lazım
kabarık olanla çok guzel oynanır , ama maşallah hepsi yakışmış
Teşekkür ederim1 ve 2 arası diyorum ben ama sanki 2 daha hoş gibi
Boyumun posumun uygun olmadığı kanaatine vardım yorumlardan sonraEn son attığın cidden çok çok hoş durmuş
Lakin benim tarzım değil ben bir kezbanım
Önemli olan senin ne istediğin, boyun posun yerindeyse balık giy tabi
Duruşu nasıl diyerekten attım seçeceğim model bu değil zaten. Çok teşekkür ederimBelki fotograftandir ama kilolu gorunmüş .Prenses eteklinin danteli cok kibar ve güzelmiş .Kumasta önemli .Kollar dantelle kapaninca çok gzl olmus .Çıplak kalinca sıradanlasmış .Danteli ince ve küçuk cicekli seçin .Mutluluklar
Ama yine de en güzel siz olursunuz .
Eki Görüntüle 1984210 hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Güzelmiş gelinliğinizBence 2. Canim kabarik olan cok şık duruyor rahat hareket ediyorsun en azindan gelinligin icinde benim gelinligimde kabarikti. Bak buydu benim gelinligim Eki Görüntüle 1984303
Çok teşekkür ederim. Onu tercih etmeyeceğim zaten :)Ben uzun kollu balık olanı ve kabarık olanı yakıştırdım size diğer model hoşuma gitmedi pek fazla
Ama balık çok yakışıyor
Mutluluklar dilerim