- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 28
Çok teşekkür ederim. Onu tercih etmeyeceğim zaten :)
Çok teşekkür ederim canımAy su gibisin masallah
Mutkaka ilk koydugun balik modeli tercih et
Harika
Herkese yakışmaz o gelinlik
Minnak (!) bedenimden soğudumBu arada fiziğinizde çok hoş bence yapılan yorumlara çok aldırmayın derim
Ama balığın duruşu da çok zarif geliyor bana iştekendime hakim olsam yani güzel diyet yapsam bile balık giymek istemezdim.etek boyu alttan olduğu için insanlar dans ederken kendilerini kaybedip basabiliyor.tarlatanlı geniş eteklere daha hakim oluyorsun.
Tesekkur ederim canimGüzelmiş gelinliğiniz
çünkü çok zarıf güzel dikmişler çoğu terzi beceremez balık elbiseyi içindekini balon gibi gösterir.eğer düğününün sakin bir havada geçecekse sıkıntı yok.hareket açısından sıkıntılı oluyor balık modeller.tarlatanı tut koşuya çık. o derece rahat. kına gecesi giydiğim elnisemi tarlatansız aldığıma bin pişmanım bende boyda yok tam bir işkenceydi hep bacaklarıma dolandı ben zayıf ve hareketli bir insanda değildim yine de beni zorladı.Ama balığın duruşu da çok zarif geliyor bana işte
Çok teşekkür ederimMaşallahınız var aldırmayın
Çok teşekkür ederim ElifBalık olana bayıldımmm benimkine benziyo brz
zorlamasını çok sorun yapmıyorum aslında. Yakıştı mı ondan emin değilimçünkü çok zarıf güzel dikmişler çoğu terzi beceremez balık elbiseyi içindekini balon gibi gösterir.eğer düğününün sakin bir havada geçecekse sıkıntı yok.hareket açısından sıkıntılı oluyor balık modeller.tarlatanı tut koşuya çık. o derece rahat. kına gecesi giydiğim elnisemi tarlatansız aldığıma bin pişmanım bende boyda yok tam bir işkenceydi hep bacaklarıma dolandı ben zayıf ve hareketli bir insanda değildim yine de beni zorladı.
kıskançlıktan yorum yapamıyorum özür dilerim kızalr
canım balık gelinlikler çok rahatsız oturma kalkma bi dert ama çok beğendiysen al. içinden hangisi geliyorsa onu al. çok kalabalık ile gelinlik bakmaya gitme.Eki Görüntüle 1984210 hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Yorumlari okumadim ama gordugumu soyleyim olumsuz yorum varsa kiskancliktantirMinnak (!) bedenimden soğudum
Şuan o kadar kararsız kaldım ki. Bütün kabarık gelinlikler aynı gibi geliyor banacanım balık gelinlikler çok rahatsız oturma kalkma bi dert ama çok beğendiysen al. içinden hangisi geliyorsa onu al. çok kalabalık ile gelinlik bakmaya gitme.