Gelinlik Modelleri Kızlar yardım edin(fotoğraflı)

Eki Görüntüle 1984210 hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Balık olanı tercih edersen düğünden pek bişey anlamazsın canım benimki de balıktı ondan biliyorum. Diğerinde daha rahat edersin. Balık görsel olarak daha güzel ama hiç rahat bi gelinlik değil

1,72boya kısa diyen herhalde 1.92 olması lazım

kabarık olanla çok guzel oynanır , ama maşallah hepsi yakışmış

Şimdiki aklım olsa 2 gelinlik alırdım valla, balıkla çıkar dansımı yapar sonrada kabarık gelinliğimle oynardım.

gerçi nereye alıoduysam 2 gelinliği ateş pahası mübarek.

Bu arada 1. ve 2. gelinlikler çok yakışmış sana, inşallah öyle su gibi güzel bi evliliğin olur

Balık olanı tercih edersen düğünden pek bişey anlamazsın canım benimki de balıktı ondan biliyorum. Diğerinde daha rahat edersin. Balık görsel olarak daha güzel ama hiç rahat bi gelinlik değil
Ya görsel olarak hoşuma gidiyor çekim falan da balıkla böyle daha bir zarif duruyor gibi

Duruşu nasıl diyerekten attım seçeceğim model bu değil zaten. Çok teşekkür ederim

kendime hakim olsam yani güzel diyet yapsam bile balık giymek istemezdim.etek boyu alttan olduğu için insanlar dans ederken kendilerini kaybedip basabiliyor.tarlatanlı geniş eteklere daha hakim oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…